Jump to content

mtz-05

Nariai
  • Pranešimai

    47
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    vilnius

mtz-05 pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

0

Reputacija

  1. mtz-05

    T-40

    Turejau per savo gyvenima tur but 7 ar 8 T40inius nu niekur nemaciau jokiu silumos regulatoriu,diskelis ant treju varzteliu ant ventiliatoriuka ir viskas............
  2. O kur tuos kastonu ar azuolu sodinukus realizuoti? Gal zinot kokiu straipsniu ar literaturos naujokams, kaip iveisti ir priziureti medelyna? Kur realizot-per interneta ,i Kaziuko Muge atvezkit,manau norinciu atsiras pirkti kastonu sodinuka,arba maza auzoliuka.
  3. mtz-05

    T-40

    Pirma patikrinkit spaudimo datcika,gal jam,,kirdyk,,atejo,paskuj toliau ziurekit kas ten gali but.
  4. Papole namu valdos sklypas i vandens apsaugos zona,tai yra pres 10 metu pirkau fundamenta,(visi sovetmecio leidimai buvi isdoti)ant upes(Merkio)kranto,nuo vandens iki sklypo ribu buvo 20 metru,iki fundamento 22 metrai.Zemetvarkininkas pasake-vandens apsaugos zona.Ka galima daryti?Ka patarsit?
  5. mtz-05

    Čerpės

    Neesu technologiju specas,bet kiek primenu betonas turi savyje cemento,o jis(cementas) megsta siurbti vandeni,sianden lija ryt poryt uzsalo,visi site procesai po truputi naikina betona,nezinau kiek laiko,,gyvens,,ant stogo betonine cerpe.Molines Vilniuj ant stogu dar ir preskarinius galima,,gyvus,,surast.
  6. mtz-05

    Vienkiemio saugumas

    Oj vyrai,as tai turejau tokiu bedu kad negalejau atsykratyt nuo apsaugos,apsaugos,,cerberiai,,turejo dvi kojos,gumine,,dubinke,,kazkokius ginklus,dabar pagerejo situacija, pre ivaziavimo sedi,,cerberis,,viska mato,(ka reikia ir ko nereikia)viska uzfiksoja kameros(nezinau kiek ju cia yra) , ir viskas uz dyka,jokiu tikru sunu nereikia.Turbut visu ukininku svajone.
  7. O kodel traktoriuka(japoniska)reika pirk tik Japonijoj ,cia geras makaronu kabinimas-mes vezam is Japonijos naudotus traktoriukus(prekibininku replikos),o apie Olandija,Europa pamirsot?Atstumai,netoli Japonijos yra savo,,negru,,kurie melai pirks naudota technika,o cia gabena i Marijos zeme,atstumas turbut 10-12 tukst km ir ,,mielai,, pardoda lietuvos ukininkams .Atidirbo kazkoki laika technika,i naudotos technikos aikstele-perkama nauja-europeciu mentalitetas,o pas mus pirkom traktoriuka-tai visam gyvenimuj.
  8. mtz-05

    Korupcija

    Ispirkinejau zeme,tai zemetvrkoj pasake 50 lt,pagreitins reikala,nedaug-daviau,kazkokio ten paraso truksdavo,pagreitino,sutvarke.Dabar jokio siaubo nera,teisesauga,jaj viskas ,,da feni,,,anksciau kgb buvo,gal kam ir keistoka,bet cia ne tik represinis organas buvo,daug ten visokiu,,tarnybu,,buvo.O dabar,,bezpredelas,,is dideles raides.Oj sibiro reikia
  9. mtz-05

    Anekdotai...

    Apsizenijo Caras su jauna Caraite,na ir nieko nedaro. Caraite ir taip ir kitaip,paskuj tesiai svesiaj-Care tu vyras ar ne vyras? Caras jaj-ne carskoje delo v p...e kovyriatsa,prikazu i v...ut.
  10. mtz-05

    Masalas vagims

    220 v. S volkami zyt,po volcii vyt :twisted:arba per transformatori sumazint per puse.
  11. Pas viena zmogeli ant pupso pastatyta hidrauline kolonele,busiu pas ji gal nufotkinsiu.
  12. Gal reverso krumpliaratukuj,kuris stovi is kaires puses jau ,,amen,,
  13. Frezos skirtos dirbamai zemej,o ne dirvonams,sugadint galima daikta,rudeni reikejo suart,paskuj sukultivot,o pavasari jau frezot.As pres 20imt metu irgi taip dariau(su motoblokine freza)tai viena labai greitai subirejo,paskuj zmogelis su rusisku matu ismoke
  14. mtz-05

    Tilto statymas

    Cia i ka kreiptis reiktu,nes pirma karta tai girdziu Mes gi Lietuvoj gyvenam,pirk zmogau,sumontok , metalistai darbo tures ir kaltu nerasi
  15. mtz-05

    Pigiausia renovacija

    Pagrindinis dalykas-patogumai,atvesk i namus vandeni,ir tualetas,vamzdziai dabar milionus nekainoja,o ir padaryt galima paciam,didelio proto ten nereikia.Vonia ar duso kabina-bet geriau vonia,irgi neblogai butu.O kaina is kartu bus daug didesne-mano tokia nomone. Pas mane irgi panasi situacija,turiu Vilniaus,Traku,Salcininku rajonose,po truputi renovoju.
×
×
  • Create New...