Jump to content

Veikejas

Nariai
  • Pranešimai

    94
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    1

Visas nario Veikejas paskelbtas turinys

  1. Delaval, kaip gali nepatikt kai darbo su serimu tik viena kart i para kai reik uzkraut mixeri.
  2. pas mus 2 robotai ir automatinis serimas per menesi 740 eur uz elektra. Bet cia tik tiek iseina vien tik sitai fermai, nes ji nuo ukio atskirai pastatyta.
  3. Veikejas

    Grūdų kainos?

    Latvija Vainode 150 pasariniai kvieciai
  4. Sveiki, gal kas uzdarinejot mazaji karjera? kaip ten tiksliai jis turi buti rekultivuojamas? butu idomu jei kas uzdarinejot kokia foto kaip atrodo.
  5. latviu imone be iterpimo 1,5 uz kuba. su iterpimu 2 uz kuba.
  6. Kam ta lenkija kad Kretingoje gamina L formos betono gaminius silosiniai. Pries metus klausiau kainos tai buvo 350 + pvm be atvezimo. 2,5 m aukstis 2.4 ilgis ir plotis pado 1,6 , svoris apie 3 tonas.
  7. as uz 15 pastaciau savo jegom 160m2 prieaugliui. Priduot paprastai buvo 2017 metai dabar nezinau, as savo atveju tiesiog su osb atskyriau pastata per puse tai gavosi 2 pastatai po 80m2.
  8. Veikejas

    tvenkinio projektas

    del vienos dienos pas mus 50 i val plius atvaziavimas
  9. Veikejas

    tvenkinio projektas

    su kokio dydzio ekskavatoriumi kasa uz tuos 30 eur? jei gerai pamenu case 210b kasant prudus valandai apie 20l dyzelio iseina. pas mus 1 aras nuo 150eur.
  10. Veikejas

    Dubliai

    Gal kas esat susidubliave taip ratus? neluzta niekas? pats turiu identiskus dublius tai kolega ukininkas sako reik pergrezt skyles nes jos turetu but arciau ratlankio virsaus. Patarkit kaip geriau kol ko nesulauziau
  11. Veikejas

    Pieno kainos

    Jei jau turi visus dokumentus tai bent jau paskaityk iki galo ka raso.
  12. gal kas zinot kiek turetu but baru azoto uzpildyta hidroakumuliatoriui kad normaliai veiktu?
  13. Veikejas

    Dubliai

    gal kas turit parduot dubliam skirtus ratlankius? 20x38R , gali buti ir su uzraktais ir be. Dar domina koks turetu buti tarpinis ziedas, 35cm cia normaliai? Traktorius New Holland T6080 padangos R38 65 650 tokios pat padangos ir dubliams bus montuojamos.
  14. Veikejas

    Namo šildymas dujomis

    taip, labiau tinka sildomom grindim jam kai montavo ta pati sake, bet pas kaimyna radiatoriai tai viskas puikiai veikia ir kaina sildimo patenkintas. Jei dar pas ji butu atskirai isvedziota i visus kambarius butu dar geriau, o dabar eina aplink viskas. Ne santechnikas as tai gal suprasit ka noriu pasakyt
  15. Veikejas

    Namo šildymas dujomis

    mano kaimynas pries kelis men isirenge oras-vanduo, labai patenkintas, tik pries tai dar siltino stoga , sienu tarpus ir pacias sienas. Jam pigiau iseina nei man uz buta mieste
  16. Jums cia su atvezimu tokia kaina? supakuota i didmaisius ar palaidas? nes UAB Raipsoila nuo manes 8km pats nuvaziuoju pripila i priekaba ir parsivezu kaina taip pat 220 + pvm.
  17. Veikejas

    Pieno kainos

    Pauliuku bendrove buvo pabegus vėl gryzo, dabar vel sako iseis. Tos bendroves labai veržiasi i valdyba, matyt yra del ko.
  18. Veikejas

    Pieno kainos

    Del to kad neisrinko i valdyba. Cia mano nuomone.
  19. sarvas nesenai pirktas tai nemanau kad uzsineses butu, reiks kempinele dadet del viso pikto, ratukas yra su dviem griovelais dvieju tipo vielom tai dejau ir tai ir anaip kol tiesiai derzakas stovi tai jokiu problemu, bet jei susisuka i kilpa ir pradeda strigt. Kazi tam ratukui negali but isdile tie grioveliai ir todel nesuspaudzia gerai?
  20. as sita zinau, kol buvo 3m derzakas jokiu problemu nusipirkau 4 jau kartais nepastume nors as ta viela suspaudes maximum, jei butu 2 varomi ir 2 prispaudimo manau nebutu problemu. Del tokios problemos pirkti kita kempa nesinori nes ir sito man pakanka.
  21. minejai kad esi remontaves kempus , norejau paklaust man i kempa pavyktu isimontuot 2 vielos stumimo tekinukus? pas mane dabar 1 tai 4 m derzakas kartais neistumia...
  22. Turiu rulonu puspriekabe senai pirkes tai ten dokumentuose raso savadarbe 19t puspriekabe, abieju vienu momentu nenaudoju.
  23. Veikejas

    PLŪGAI

    turiu ir as orini, sitas isvaro visa tuta be jokiu oro gaudymo, pas ji komplekte 1 baterija bet jos pakanka 10 tutu po 400g
  24. Veikejas

    PLŪGAI

    jei tepsi salidola is kibiro tai ora gaudo, bet jei pirksi tutas tai jokiu problemu, pirkau is SKF kaina jei gerai pamenu 350eur
×
×
  • Create New...