Jump to content

Pulas888

Nariai
  • Pranešimai

    7
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Vilnius

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Pulas888 pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Pulas888

    Kitkiniai presai

    Kitiems metams perkuosi pora nauju kitkiniu presu. Del gamintojo dar galutinai neapsisprendziau. Gal zinote kokiais kriterijais pasirinkti, neskaitant serviso galimybiu? Kainos visu gana panasios, nuo 315 iki 350 tukst. Ir kaip del traktoriu galingumo? Versiju girdejau nuo 180 iki 300 AG..
  2. Is vienos puses liudna dėl konkurencijos, is kitos puses smagu, nes kazkas dar poreiki mato.. Man iki 330 AG toli. Panasu, kad disponuosiu trimis 100 AG ir sesiais 220 AG traktoriais. Tikiuosi, kad tokie ir yra patys "einamiausi"
  3. Negaliu vieno pirkti. Reikia 10000 tonų šiaudų.. O kitkas galima ir sumažinti, jei problema pakelti
  4. Kitiems metams perku pora kitkiniu presu siaudu presavimui. Kad presai maziau stovetu, galvoju ukininkams papresuoti sienainio. Tik va, kad vyniotuvo kaina nuo 80000Lt prasideda.. Ar bandete kas vynioti ne rulonus, o kitkas? Kiek sutiktumete uz tokia paslauga sumoketi ?
  5. Transportavimas ir servisas tokie techniniai dalykai, issprendziami. Man is principo svarbu, kokie ukininkai nuomojasi traktorius, kada ir kokius. Kai vaiksciojau i banka paskolos, tai vienas pirmuju klausimu visada, ar ukininkai su ES parama dar nenusipirko kiekvienas po 5 traktorius ir dar 2 atsargai Kaina planuoju laikyti apie 8000 - 12 000 Lt men. Su visais remontais, draudimais, palukanomis ir t.t. uz mazesne suma nezinau, kada atsipirktu.
  6. Sveiki, Sia vasara labai sunkiai sekesi gauti nuomai 3 traktorius (siaudu presavimui + transportavimui). Galvoju, gal vertetu paciam nusipirkti kokius 8-12 traktoriu ir juos isnuomoti. Kaip manote, ar reiketu tokios paslaugos ukininkams, o gal ji reikalinga tik visokiems granuliuotojams ir pan.? Kokio galingumo traktorius yra daugiausiai galimybiu isnuomoti kuo daugiau menesiu per metus? Dekui uz atsakymus. Uz rimtesne konsultacija galeciau ir susimoketi
×
×
  • Create New...