Jump to content

halkas

Nariai
  • Pranešimai

    95
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    pakruojis

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

halkas pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

8

Reputacija

  1. halkas

    zieminis rapsas

    Tai darbar sutvarke ? Ar vadybininką atleido ir nėra kaltų
  2. halkas

    zieminis rapsas

    Purški taisiklingai pagal patogesnio lauko kraštine,pražambiai tik sėji,bet ir tai ne dideliu kampu
  3. halkas

    zieminis rapsas

    Seju ir su diskine sejamaja nes daug kitu problemu buna kad su giluminiu negali seti nes kaip vienas is pvz del praeitu metu krituliu esant slapiai dirvai ir sejant gylia nepatraukia traktorius,ant koju velkasi siaudai ir t.t sėjam 3-4m. Sėkla rapsu pučia el.variklis padrikai už kiekvienos kojos po seklavamzdi ir volas metalinis prispaudzia.Pries sėja arba po sejos visada glifosuoti.Trasas isberiu po sejos kad dalis kompleksiniu papultu i vagutes bei seju praźiambiai lauka nes maziau nusimina rapso.
  4. Pazejau ka renkiesi tai pagalvojau gal mano Hard Master 1000l - 12m.su pritraukimu,uzpildimu po slegiu su maišymo bakeliu bei turintis TA geriau isigytum...jei domina parašyk.
  5. halkas

    zieminis rapsas

    Taip sejom visa rapsa su heva.
  6. halkas

    zieminis rapsas

    Sėjau rapsą su giluminiu tiesiai į ražieną po ž.kviečių kuruose naudojau Tombo tad nemačiau jokių pakitimų.
  7. Kolegos, gal žinote, kur būtų galima išsinuomoti kraną Kelmėje?
  8. Pronto 4m nelankstoma su užsikimšimo davikliais,be trąšų ir priekinių atraminių-sutankinimo ratų. 43000 Eur +PVM Kaina kiek teigė derinama.Priekinėje dirbimo diskų linijoje siūlo didesnius dirbimo diskus ties traktoriaus ratais.
  9. Modelis ZAM 1501 profis "bus" nebegaminamas ir vietoj jo eina jau į rinką ZA - V modelis kuris jau dirba Lietuvoje (nors kaip skaičiau vadyba sako būsi pirmas Lietuvoje su ZA-V modeliu ZA - V ir ZA -TS barstytuvaI yra tokios pat konstrukcijos,formos,dizaino,elektronikos pasaulio ir t.t tik skiriasi jų galimybės.ZA- V dirba tik nuo kardano, bei gali valdyti galulaukėse įjungimą/išjungimą,bet tai turi būti su GPS programa kuria gal būt turi ant purkštuvo Amazones. ZA - V modeliai standarte jau būna su svarstiklėmis jei neklistu, Edviuxxx15 patikslintų.
  10. Na Įdomu kas per komplektacija ZA- TS profis hydro jeigu nuo 19 000 EUR . Nesu elektrikas, bet varikliukus elektrinius suskaičiuoju ir jų yra tikrai ne 12 kaip teigiama o daugiausia 8 ir tai pasirinktinai nuo komplektacijos.Nenori elektros renkiesi "senesnio" vadinamo modelio ZAM 1501 Profis hydro kur tik 2 elektriniai varikliukai 3 hidrosiurbliai. kaina su GPS 17000 EUR 3t.
  11. Paskaičiavau 14 PTL laumetrio,viską sudėjus,tai ką įmanoma prie komplektacijos, kainą gavau +- 14000 Eur + PVM be derybų
×
×
  • Create New...