Jump to content

Lorenas

Nariai
  • Pranešimai

    8
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Šiauliai

Lorenas pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Lorenas

    Triušių ligos

    Sveiki, turiu problemu, pradejo triusiukams akys traiskanoti (ar kazkas panasaus darytis), jiems dabar menuo laiko, seriami sienu, vandeniu, burokais, obuoliais. Yra dvi vados, tiek vienoi, tiek kitoi situacija ta pati, ka galit patart? Butu gaila jei nustiptu... galit ir i pm
  2. Lorenas

    Triušių auginimas

    Sveiki. Iškilo toks klausimas, ar veislinių triušių mėsa brangesnė už mišrūnų mėsą? Ačiū
  3. Turiu motoblock MB - 1, tai nedideliems plotams labai saunus dalykas. aria tai prastai, taciau purena zeme su frezom tai superiskai, nereikia nei art. Žole taip pat pjauna neprastai, zinoma aplink namus nepjausi, bet ganyklas, pievas (zole skirta gyvuliams) pjauna gerai ir greitai, beto gali susimest zole i priekaba, prie korios primontuota kedute, sedi ir varai. o kad reikia durno ir druto tai ne tiesa. man 16m, esu lieknas, laisvai dirbu su MB 1. Beto kuro sanaudos mažos.
  4. Gal kas žinot, kada dabar ankščiausiai bus triušių paroda ''ant Lietuvos''?
  5. Lorenas

    triusiu serimas

    Labas, aš irgi už kuo ekologiškesnį pašarą, nes, mano manymu, mėsa tuomet bus sveikesne, nei auginant ''ant kombikormo''. Aš triušius šeriu morkom ir ju lapais, žole, kopūstų lapais, burokų lapais, miežiais, obels, kriaušės, lazdyno, drebulės, alksnio šakomis, obuoliais, krapais, kiškio kopūstais, kartais duodu burokėlų lapų, ''stiprina'' krauja. Žinoma reikia ir vandens duoti
  6. Lorenas

    Triušių auginimas

    Kokie narvai labjau tinka triusiams? su mediniu dugnu (gera ventiliacija) , ar su dugnu is tinklo, siam zinoma nereikia rupintis ventiliacija. kaip tai itakoja augima, ar pedos nesideformuoja? Su pagarba, Lorenas.
  7. Lorenas

    Triušių ligos

    Laba diena, noreciau paklausti kas gali buti triusiui, jo ausys tokios silto, o kitu triusiu ne, tokios vesios, eda lyg normaliai ,taciau netoks aktyvus kaip kiti, . ? Ar imanoma kazkuo pagelbeti. triusiai isigyti vakar, galbut tai stresas?
×
×
  • Create New...