Jump to content

i am Marius

Nariai
  • Pranešimai

    34
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    1

i am Marius paskutinį kartą gavo apdovanojimą Rugpjūčio 9 2018

i am Marius paskelbtas turinys buvo labiausiai mėgstamas

1 Prenumeratorius

Miestas

  • Miestas
    vilnius

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

i am Marius pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

11

Reputacija

  1. Kur pirkti tokį kranelį-jungiklį? Gal galite pasidalinti?
  2. "vairą ant 3-5km pilnu ratu apsuku į dešinę" - aš asmeniškai matyčiau problemą (ir ją mačiau savo atveju), kai vairą pašilus tepalui, reikia apsukti kas 100 metrų vieną kartą. Ar 3-5 kilometrai yra kažkokia problema? Reikia suprasti, kad hidraulinis vairas niekaip tiesiogiai nesujungtas su vairuojamais ratais, todėl niekada ir niekaip negali atsistoti į tą pačią poziciją.
  3. Pasiginčydamas pasakysiu, kad tai vairo kolonelės išdylimas, o ne hidraulino cilindro kaltė. Dauguma darbų lauke atliekama vairą sukant labiau į viena pusę. Na pvz. šienaujant, grėbiant ir t.t. Kolonėlė naturaliai išsėdėvi ir pradeda šiek tiek leist tepalą į vieną pusę. Pasiimkit seną kolonelę nuo kombaino. Kaip taisyklė bus visada išdilus į vieną pusę. Su nauja (kad ir pačia pigiausia lytagroje) ir senu cilindru tokiu problemų neturi būt.
  4. Abejomis sankabomis prekiauja UAB Lutava Vilniuje. Kreipkitės - rekomenduoju. Kad ir ką iš jų perku - garantuota konsultacija ir originalios dalys (tik varikliams). p.s. čia geras kliento atsiliepiamas apie "Lutava", man už reklamą nemoka.
  5. Dėkui, imsiu kolektorių, žiūrėsiu pompą prie to pačio. Man aušinimo skystyje šiaip keistų nuosėdų yra. Tamsios spalvos. Kol kas dėkui už patarimus.
  6. Taip, variklis dar surinkas. Gera mintis. Gal net galima forsunkes išimti paeiliui. Sumažinus kompresiją pūtimas turėtų dingti visai. (Grupė sena. Variklis matęs vandens nemažai. Bet jau >5 metus užpiltas antifrizas). Kitas dalykas - radus per kurį cilindrą pučia, dar nebus 100 proc. aišku - galva ar gilze... Ok, bus testas - bus rezultatas.
  7. Gal galite bakstelėti pirštu - kuri zagaluškė? Kairėje pusėje esanti man rodos be šansų. Mano atveju pilnai dengia tarpinė ir pūsti tiek daug nebūtų įmanoma. (Nuotrauka ne mano). Kiek suprantu, jei pradegtų, prakiurtų kažkuri zagluškė, tai turėtų varvėti visai stipirai, gal net stovėti aušinimo skystis kolektoriuje. Aš visgi šį reikalą atmetu. Yra mintis pirkt kitą galvą (gal gerą naudotą). 100 proc. atmesčiau galvutės faktorių. Grįžtant prie gilzės: kaip rast? Ar gali dar pro kur patekt dujos? Mano supratimu - ne
  8. Laba diena. Reikia patarimų/pagalbos. MTZ 82 varikliui pučia kompresiją į aušinimo skystį. Iš karto įtariau, kad pramušta tarpinę. Būtų jau 3 kartas per 10 metų. Nusiėmiau galvutę. Mano liūdesiui tarpinė buvo sveika. Galvutę vežiau pas meistrus, apžiūrėjo, nušlifavo. Šlifuoti reikėjo, defektų buvo, bet įtrūkimų nerado. Išsivežiau kaip tvarkingą galvutę. Gilzės TIKRAI nepasėdusios. Tepale aušinimo skysčio nėra. Kondensato ant galvutės dangtelio nėra. Tarpinę dėjau gerą, iš tiekėjo kuris veža tiesiai iš gamyklos. Taip sudėti plastikiniai žiedai. Nauji varžtai, suveržta per 4 iteracijas dinamometriniu raktu 210 Nm sukimo momentu. Viskas gražu. Kompresiją vistiek pučia, tokiu pačiu tempu. Kiek aš suprantu - gali būtų trūkusi gilzė. Prašau patarimų, kaip rasti problemą. Jei gilzė - kaip rasti kuri. Ar kompresijos matavimas rodytų trūkimą? Jei yra kitų variantų - prašau patarkite, ką, kur ir kaip patikrinti.
  9. O kur? Kas dar be lytagros parduoda tokius skirstytuvus? Aplink Vilnių, Panevėžį. Ukmergę būtų gerai.
  10. Bet va Vilniaus, Panevėžio lytagra tai tų adapterių neturi. Gal turi kokį šaltinį, kur pasižiūrėti/pasiskambint? Labai aktualu šiai dienai būtų.
  11. Pirkėjas esu, ne pardavėjas. Taip pats naudoju. Ir Jumze buvo, ir dabar pas du MTZ tokie patys. Pats neišsiaiškinau tik vieno dalyko - ar jiems galima pajungti trosus. Šiaip veikai puikiai.
  12. Svarbu, kad būtų 80 L pralaidumas. Kitu atveju kais hidraulinė alyva. Šiaip veikia tokie skirstytuvai ilgai ir laimingai. Siūlau užsakyti (jei vietoje neturi) skirstytuvas su trim plaukiončiom sekcijom. Tikrai vieną gražią dieną ima ir prireikia.
  13. i am Marius

    droninborg

    Laba diena. Dronningborg D3000 keičiau pobūgnį. Kaip taisyklingai sureguliuoti tarpą tarp būgno ir pobūgnio? a) Kokioje po zicijoje pastatyti rankeną kabinoje? b) Tarpas pobūgnio priekyje ir tarpas pobūgnio gale? c) Gal dar kažką turėčiau žinoti?
×
×
  • Create New...