Jump to content

Igoris

Nariai
  • Pranešimai

    25
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    utena

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Igoris pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

2

Reputacija

  1. sveiki, situacija tokia po grupes keitimo o kartu ir alkuninio slifavimo praejo 500 mot val mazdaug per 3 sezonus prasuktos valandos ir dabar spaudima karstam rodo 1-1,2 ar tai normalu per toki trumpa laika susidevevejo indeklai ar tam yra kazkokia priezastis? gal buvo prastai dirbama ar dar kas nors? variklis nebuvo perkaitintas nera centrifugos stovi filtras ir pilama10w40. ir kas galetu padeti neskiriant traktoriaus pratraukt sezona? dekui
  2. Igoris

    droninborg

    Sveiki kilo toks klausimas droninbrgam s7200 galvos tarpines kur gaut ?čia užsakomas dalykas kažkurioje pardeje ar kaip?
  3. Igoris

    droninborg

    jo nuli viena padauginau
  4. Igoris

    droninborg

    dabar del vejalkos aiskiau, na o del bugno apsuku tai kuliau ant 6000 rugius zinau kad jas ten dar galima dar sukelt bet jau buvo baisu kad viskas saibom issilakstys kulesi tai su siukslem bet cia jau turbut reikejo vejo bugno tarpai kaip ir sureguliuoti buvo, pirmi ispudziau valdant kombaina tai nu ir nx kiek reikia ten jame ismanyt beda tame kad kombainistu aplink nera tad teko viska daryt pirma karta
  5. Igoris

    droninborg

    sveiki kombainuose naujokas tad turiu pora klausimu turiu db 7200 kokios turi buti bugno apsukos kulimo metu ? kaip suprast kada jos mazos ir kada per dideles? ir dar paaiskinkit vejalkos greicio reguliavimo principa pas mane ji atjungta buvusio auksarankio kiek maciau ten viskas dirba nuo skyvu per dirzus kaip ten jos greitis pasikelia?
  6. Igoris

    droninborg

    Sveiki pirmas gyvenime kombainas DB 7200 nzn ar geras bet manau greitam 40ha nukūlimui tiks. Jo problemos bent jau žinomos tai reik pakeisti kratomąją lentą ir vieno škivo guolį. Kažin koks šito modelio skirtumas nuo 7000 ir nuo 7500. Ir gal kas žinot koks jo svoris?
  7. Igoris

    Kombaino pasirinkimas

    O į kokius parametrus reiktu kreipti demesį renkantis kombainą kadangi aš iš aukštaitijos pas mus labai nelygus ir nedideli laukai su labai dideliu neprivažinesi pagal mane didelis grūdu bunkeris būtu privalumas ir kederis apie 4 metrus, bet čia tik mano pamastymai? Ir kokia pinigų sumą būtu racionalu investuoti su sąlyga, kad kulimo bus iki 100ha?
  8. Igoris

    Kombaino pasirinkimas

    Sveiki, patarkit ar verta del 20-25 ha pirkt koki pigu kombainą,kad bele nusikult ar geriau samdytis, kad nukūltu. Nes samdantis už 1 ha prašo 100 euru tai nesunkiai paskaičiavus gaila moket už toki nedideles apimties darbą tokius pinigus. Ar aš čia tiesiog brangininką susiradau?
  9. Turiū mulčerį su žoliniai L formos peiliukais peiliukai kažkokie nestandartiniai nei viena agrodalių parduotuvė neturi tokių galvoju ką jeigu pakeiščiau peiliukus plaktūkais? Ar būtinas balansavimas? Arba gal žinot kas gali pagaminti mulčerio peilius?
  10. Igoris

    Išmokos 2014-2020

    Man tos išmokos painiava tikra taip sunku išmoketi visa suma iš karto, dabar laukiu išmoku už pirmuosius hektarus ir žalinimą idomu ar kas gavo jas?
  11. Igoris

    Zirniai

    Na nes visus nuomos metus buvo sėta grūdai, reik dirva truputi pagerint kokie dar galimi variantai.
  12. Igoris

    Zirniai

    Jo pavasari perimu valdymą, planuose lauką suarti pasėti žirnius ir tada su piktžolėmis kovoti chemija po pasodinimo idomu ar tokia taktika praeis
  13. Igoris

    Zirniai

    O kada pats purškiai rudeni prieš arimą?
  14. Igoris

    Zirniai

    Na kiek aš suprantu nuomininkas ne ardavo skutiku praeidavo ir pasedavo grūdus
  15. Igoris

    Zirniai

    Sveiki, tokia situacija 2016 seti kviečiai, nuomonininkas juos taip ir paliko nenukūlęs. Artėja pavasaris, kokie pirmi veiksmai norint pasėti žirnius tai yra svarbiausias dalykas kaip kovoti su piktžolėmis juk anksti pavasari dirvos nepurkši kai žolės nesudygusios ir ar kova su piktžolėmis bus efektinga po sėjos ? Lauke nenaudota jokia chemija niekada
×
×
  • Create New...