Jump to content

Tomis

Nariai
  • Pranešimai

    18
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Mažeikiai

Tomis pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. gal kas turite tokia ar panasia sejamaja kaip reikia jai nureguliuoti isejimo normas ? Nesenai tokia nusipirkau tad nelabai zinau kur kas reguliuojasi ir kokios normos yra. Dekui uz atsakymus.
  2. Tomis

    Rulonų vyniotuvai

    na as ir pririses buvau bet tas nieko nepadeda, ten greiciausiai paciame vyniotuve yra kazkas
  3. Tomis

    Rulonų vyniotuvai

    gal galite padeti turiu vyniotuva ELHO 1010 ir siemet vyniojant atola kazkas jam atsitiko nes apvynioti apvinioja rulona gerai, bet kai belieka paskutinis ratas apsukti kazkas atsijungia ir atrodo nebepaduoda tepalo kad pasistatytu i pozicija kad plevele nukirpu, reika islipti ir atsukti ji i ta pozicija rankiniu budu ir taip kekviena rulona. Tai per diena atsibosta ir belaipioti, gal yra kas su tokia problema susidure ar zino kas jam gali buti?
  4. Mastau pavasariui pirkti sejamaja suiselio deze ir technologinemis vezemis, tai beieskant sis variantas pasirode visai nieko. Kokia jusu nuomone? Gal kartais turi kas nors tokia? Kokie atsiliepimai apie jas?
  5. Tomis

    kombainu reguliavimai

    sveiki, gal kartais kas turite laverda 3350 ar panašaus modelio laverda kombainą ir galite pasakyti koks yra jų reguliavimas? o gal kas net knyga turite to kombaino?
  6. Tomis

    ZETOR 125

    sveiki, gal galit pasakyti ar jų darbiniai gerai laiko, nes žadu pirkti tokios markės traktorių ir jam tektu sukti rulonini presą su smulkinimo peiliais, ar atlaiko jų darbinis?
  7. Tomis

    Ruloniniai presai

    greiciausiai laikas keisti visą grupę. kokia dar grupe cia reikia keisti dabar
  8. Tomis

    Ruloniniai presai

    sveiki, iškilo tokia problema gal galite pasakyti kodel john deere 580 markes presui kai apvynioja tinkleli neišmeta rulono lauk , gal kartais koks daviklis nesuveikia ar kas kita čia yra?
  9. na man jis tures maitinti JD preso kompiuteri tam as ji ir jungsiu kad jo nera prie belaruso pas vakarietiskus traktorius tai jie kiek maciau yra, negi niekas nera junges
  10. sveiki, gal ir yra tokia tema bet neradau as jos man cia iskilo tokia problema gal kas galit pasakyti kam ten tas trecias laidas yra nes kistuke yra parodyta kad yra pliusas ir minusas o kas i ta trecia laida pasijungia dar, cia jungsiu belerus traktoriuj
  11. Tomis

    Ruloniniai presai

    taip apie trėjų polių, tai gal žinai kam tas trečias yra reikalingas laidas ir nuo kur jį pajungti.
  12. Tomis

    Ruloniniai presai

    sveiki gal galit padėti nusipirkau Jd 580 presą bet šiemet teks sukti su bielkium, bet prie jo nėra kištuko kompui pajunkti ,tai nuo kur jus bielkije pajungėt tam kištukui laidus nes kiek suprantu ten du pliusai pareina į jį?
  13. Tomis

    KVIETRUGIAI

    kokias veisles pernai pasėjote ir kurios gerai peržiemojo, nes mano tai nelabai kaip peržiemojo, tai žadu keisti sėkla, tai pradėjau domėtis ačiū už atsakymus .
  14. Tomis

    Rulonų vyniotuvai

    na surblys tai apie 50 litru i min paduoda
×
×
  • Create New...