Jump to content

Veska

Nariai
  • Pranešimai

    30
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    1

Veska paskutinį kartą gavo apdovanojimą Balandžio 24 2015

Veska paskelbtas turinys buvo labiausiai mėgstamas

Apie Veska

  • Gimtadienis 08/30/1985

Miestas

  • Miestas
    Vilniaus rajonas

Veska pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

3

Reputacija

  1. yra spec laidas, avena tikrai turi ( turės poryt) šiandien buvau neturėjo nes išpirko
  2. Veska

    PAŠARAI: Ganyklų atnaujinimas

    Kuriam čia krašte dotpro autobusiukas prekiauja sėklom ? O 7 eurai už kg tai nesąmonė. Yra paprastesnis būdas pirkt pigiau, nueini į e-dotpro ir nusiperki tiesiai į namus , kaina apie 4 su pvm.
  3. Veska

    PAŠARAI: Ganyklų atnaujinimas

    Tikrai dotpro gausi žolių sėklos, manau žolių sėjimas tik pradedamas.
  4. Nusipirkau 6 avis , ir nusipirkau constantą kerblio, kerpu savo 20 ir visų draugų po kelias. Romanoves ir šiurkščiavilnes su vienais peiliukais 10 drąsiai , į valandą po 6 nukerpu. Sufolkus 10 sunkiai vienais peiliukais, į valandą 4 niekad avių nerišu, nesuprantu kaip jas galima kirpt surištas, pasodinu ant užpakalio ir sukinėju , jei dar yra kam pagelbėt tai išvis vienas juokas
  5. Cvx reiškia, kad yra belaipsnė transmisija (nereik junginėt bėgių) o šiaip paprasta puma turi automatinę dėžę ( ful power schift )
  6. Veska

    Avių liga

    Man vienas skurdo tai po žandikauliu pulinys buvo. Gerai kad pastebėjau taj draugas pagelbėjo išoperuot dabar jau atsivauna bet teko ir antibijotiku pavaryt labai jau buvo išsiplėtes.
  7. Buvau įsėdęs. Man tai grynas NH T5.115. Iš išorės spalva skiriasi ir priekinės lempos. O galinės tai praktiškai tos pačios. Viduje panelė ir visos valdymo svirtys praktiškai tas pats. Bet šiaip patogus, viskas po ranka, ergonomiškas. Raskit skirtumų neskaitant spalvos. [attachment=1]NH.jpg[/attachment] [attachment=0]case.jpg[/attachment] Na panašu kad nesedėjai U PRO nes palyginimui dedi U .O skirtumų tikrai yra, vien tai kad jis austrijoj pagamintas daug pasako, greičių dėžė, atskira hidraulika.
  8. Kažkaip nieks nerašo apie naujajį modeliuką CASE Farmall U PRO, parodos įvertinimą gavo, o kokios jūsų nuomonės?
  9. Kuriam NH 100ag galimas amortizuojantis tiltas ? Kiek girdėjau tai mažiesiems nesiūlo amortizacijos nei kabinos , nei tilto.
  10. Valgiau tos duonos, atvejis toks pat, nelaikė nervai auklėt samdinių tai nusipirkau pasidariau ir pardaviau altai turbo buvo pas man, prie -27 nešildytas su antifrizu iš pusės abaroto vesdavosi, tris metus turėjau jokių nusiskundimu, o sniego valyme tai nėr lygių jej gazą virš pusės įlauži tai lygiai su kapotu verčia tik spėk kelią gaudyt, su žemėm reik pasitreniruot bet kai pradedi su juo susidraugaut tai liuks aparatas, linkiu sėkmės busimajam landšafto dizaineriui
  11. Aš irgi klausiau daug žinovų, kur vieną žodį sakė " VOŽTUVAS" išvažiavus arti kas antroi galulaukei nekeldavo, atsuki vožtuvą įdėdi atgal kelia kaip vėjas, galiausiai prasidėjo kad atsuki užsuki ir nekelia, pakartoji kelia...... Spjoviau ant visų nuomonių, 100 lt, naujas siurblys ir du metai pamiršau kuris ten vožtuvas gyvenimą gadina, tada pasipylė nuomonės" ale matai kaip įdomiai čia gaunasi " tad aš rašau kaip buvo man, o spėlioti ir patarinėti galima bet kam ir bet ką
  12. Dėk naują siurblį ir pamiršk šią problemą, turėjau analogišką atvejį, daug patarimų speliojimų ir galiausiai naujas siurblys išsprendė problemą.
  13. Veska

    INVENTORIUS: Ėdžios

    Ačiū Aiškumas kažkoks atsirado Tik kainelė tai kosminė Aš geriau rinkčiausi vertikalų, tikrai ne blogiau sumaišo ir susmulkina, tai atlieka daug greičiau ir dar pasispaudus į tą kainą gautusi traktorius jam sukti, kuri galima ir kitiem tikslam naudoti, kai nereik dalintuvo sukti
×
×
  • Create New...