Jump to content

Blickrygas

Nariai
  • Pranešimai

    116
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Apie Blickrygas

  • Gimtadienis 04/26/1989

Miestas

  • Miestas
    Kupiškis

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Blickrygas pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

0

Reputacija

  1. Blickrygas

    Kas vyksta Lietuvoje?

    Dar vienas Šustauskas ? Jau geriau dar vienas Šustauskas (kuris, beje, buvo vienas iš tų 4 normalių seimo narių, kurie vieno balsavimo metu balsavo PRIEŠ žemės pardavimą užsieniečiams), negu partinis komformistas.
  2. Blickrygas

    Kas vyksta Lietuvoje?

    Vykusi vykusi, nereikia būt aiškiaregiu, kad nesuprasti potekstės anų pareiškimuose, laikysenoje, aprangoje, eisenose ir t.t. Pamenu, LNK kažkurioje laidoje sėdėjo Diavara, Panka, dar ten keli veikėjai ir vienas iš jų toks obersturmbannführeris, kuris ryškiai per daug apiskaitė "Mein kampf" Tai , vyruti, su tokiais "patrijotais" toli nenukeliausi, patikėk. Po velnių, tautinis jaunimas, galvos plikos ir rėkia "Lietuva lietuviams..." ... be komentarų. P.S. Sakai susikūrei account'ą būdamas 15 os ? Tai ne taip ir seniai. Dabar tau 18 O tamstos mintys, pvz. apie grožinę literatūrą skamba 1:1 kaip to "viercho" iš LNK su kerzavais kareivio batais Ano mėgstamiausias posakis "Ein Volk, ein Reich, ein Führer". Ir kokie gi čia prioritetai, tautinis jaunime ? 1. Man ne 18, o 19 (kad ir kaip nebūtų skirtumo, bet noriu patikslint). 2. Antra, su jais aš niekur nekeliauju ir neturiu nuolatinės bendros veiklos, netgi asmeniškai jų nepažįstu (apart tiek, kad kelis kartus LTJS organizuojamuose renginiuose gyvai mačiau Panką ir susidariau tam tikrą nuomonę ir nesakau, kad mano nuomonė yra anokia nenuginčijama „šventa karvė“. 3. Trečia, vokiečiams/naciams ir panašiam šūdui prijaučiančių asmenų aš nelaikau patriotais. Taip, tai visokie trenkti skinai, skustagalviai. Žinau tik tiek, kad LTJS yra organizavusi žygį Paneriuose, pagerbiant žydų aukas. 4. Ketvirta, iš kur tokia informacija, kad pagal Tamstą tautinio jaunimo narių galvos yra plikos? Keista, tokių matyti neteko. Kaip sakant, nereikia laikytis stereotipų kaip kad utėlė laikosi šašo. Papločiau jums už tokį „puikų“ atsakymą, bet visgi virtuali erdvė. O dėl LTJS prioritetų, kam įdomu, spustelkite ant nuorodos: http://lmgtfy.com/?q=Lietuvi%C5%B3+taut ... rioritetai
  3. Blickrygas

    Kas vyksta Lietuvoje?

    Ha. Deja, šį accountą susikūriau dar 15-metis būdamas, manau tai viską paaiškina. Taip, prijaučiu tautiškoms organizacijoms (ir nėra jos tobulos, nėra net geros) nes pats esu tautiškas. Ir visai nevykusi ta asociacija su vokiečiais, tamsta, pirma pasidomėkit apie prioritetus, o tada svaidykitės neaiškiomis frazėmis.
  4. Blickrygas

    Kas vyksta Lietuvoje?

    Julius Panka yra Lietuvių tautinio jaunimo sąjungos vadovas. Žmogus patriotas, daugiau tokių reiktų. Kiek teko renginiuose LTJS'o dalyvaut ir jį matyt iš arčiau, tai tikrai labai paprastas, nuošridus, bendraujantis žmogus. Nepasikėlęs.
  5. Blickrygas

    Rąstinė pirtis

    Sveiki, iškilo klausimas dėl vieno dalyko. Giminaitis, gyvenantis užsienyje, nusipirko sodybą ir pasistatė rastinį namą bei pirtį Lietuvoje. Man tenka šį namą prižiūrėti. Name bei pirtyje langai jau įdėti, stogas uždengtas, tačiau pastebėjau, kad kai kurie rastai jau pradeda keisti spalvą (buvo tokie užnešantys į geltonumą, o dabar iš vidinės namo pusės keli rastai pašviesėjo, lyg pabąlo, atsirado mažų juodų taškučių. Tas pats ir pirtyje. Ką manot? Kaip panaikinti drėgmę? Ar tai pavojinga?
  6. Blickrygas

    Kas vyksta Lietuvoje?

    Sveiki, gal kas pažįstate Pranciškų Šliužą, referendumo dėl žemės nepardavimo užsieniečiams organizatorių? Kiek žinau jis ūkininkauja Dainiuose, Kėdainių rajone. Ar tikrai tiesa (kaip jis pats tvirtina), kad jis visai nesilanko parduotuvėse? Dar jis teigė, kad žmogui susikurt visiškam komfortui pakanka 2 hektarų žemės.
  7. Pats turiu 30 'kelmų' ir realizuojant nėra problemų. Ir dar sau nemažai pasiliekam.
  8. Blickrygas

    Česnaku auginimas

    Šiemet man česnakai gana gerai užderėjo, tik kai kurie papuvę arba peraugę buvo. Bet nieko tokio, derlių vertinu teigiamai.
  9. Blickrygas

    ziema

    Sveiki, klausimas ne į temą, kadangi nesinori kurti naujos temos, o šaukyklos nėra. Kaip žinia, vairuotojas su B kategorija gali vairuoti ir traktorius. Tačiau man kyla klausimas - kokius traktorius? Gal galite pateikti keletą modelių rytų gamybos traktorių pavyzdžių, kuriuos aš galėčiau vairuoti su B kategorija?
  10. Blickrygas

    žemaitukai

    o kiek kainuoja vienas rulonas sieno? Beje, kuo skiriasi sienas nuo sienainio? ir kur galima stebet ju kainas
  11. Blickrygas

    bitininkyste

    Kaip jum siemet su medum reikalai? Man neblogai, is daugiau negu 20 seimu isemiau apie gera pustoni medaus. Ne rapsinio.
  12. Blickrygas

    žemaitukai

    kiek paprastam darbiniam arkliui reikia sieno per ziema? nezinau kokiais vienetais sienas matuojamas, tai net nezinau kaip cia klaust.
  13. Blickrygas

    Gyvenimo ismintis

    PATARIMAI KA SAKYTI IR KA DARYTI JEIGU SUSTABDO POLICIJA 1.Aš neduosiu vairuotojo pažymėjimo, jei nepalaikysi mano alaus 2.Atsiprašau, mano radaro detektorius nebuvo įjungtas ir mašinos iš priekio nemirksėjo. 3.Ar jūs ne iš serialo "Kaimynai"? 4.Jou tu tikriausiai spaudei dugną, kad tik pakalbetum su manimi. Šaunuolis! Tikriausiai tu buvai sveiko proto, stodamas į policijos akademiją. Ar patikrisinte mano bagažinę? Aš moku tau atlyginimą! Aš tik bandžiau įsipaišyti į eismo intensyvumą. Kodėl mane sustabdėte, gal aš girtas Mano teises išsivežė Rūta + gėriau tik butelį alaus Paklauskite, kur nusipirko tokią krūtą kepurę ir būtinai paprašykite pasimatuoti? Kada priena keulė prie mašinos sakykite, - "labas vakaras, jūsų vairuotojo pažymėjimas ir techninis pasas" Paprašykite keulių mašinos draudimo poliso. Paprašykite, kad įjungtų sireną. Palieskite pareigūną. Daug ir garsiai verkite. Prieš sėsdami į keulių mašiną bent 10 min. kalbėkite poterius. Skambinkite draugams mobiliaku ir tempkite laiką. Išdėstykite prie mašinos vaistinėlę, gesintuvą ir pradėkite nusirenginėti rėkdamas, kad tai liepė keulė. Paklauskite, kur jis kerpasi? Eidamas į jų tačką nukriskite ir vaidinkite, kad stipriai susižeidėte. Jų mašinoje apsimyžkite, jei galite – ir apsišikite. Kai gausite baudos kvitą, sakykite, kad neįskaitote. Graužkite ir kiškite į visas skyles keulės tušinuką, kurį jis davė kvitui pasirašyti. Jei visgi nutarėte keulę papirkti ar mokėti baudą, pasiūlykite jam išsitraukti pinigus iš jūsų kelnių kišenės. Išsitraukite kilimėlį ir melskitės atsisukęs į Mekos pusę. Į keulę kreipkitės pavarde, kiekvieną kartą besikreipdami prašykite pakartoti jo pavardę. Daug murmėkite sau panosėje. Paklauskite, ar jis išnuomos savo aprangą vakarėliui. Pasiūlykite jam paburti iš delno. Vaikščiokite ratu aplink jų mašiną nekalbėdamas. Vaidinkite, kad pas jus neatsidaro durelės, išlįskite pro langą ir sakykite, kad palikote mašinoje teises, tech.pasą ir t.t., žodžiu, šitą procesą kartokite kuo daugiau kartų. Paklauskite, kur jie pirko tokią krūtą tačką ir už kiek ją parduoda. Paprašykite jo leidimo ginklui ir daktarų komisijos sutikimo, kad toks žmogus gali turėti ginklą. Paprašykite parodyti jo ginklą, jei neleis, - sakykite, kad tik norėjote pažiūrėti, pas ką didesnis.
  14. Jau geriau Lietuvoj uz 800 dyibt negu anglam siknas valyt. Nors turint gera galva ir lietuvoj galima nemazai uzdirbt.
×
×
  • Create New...