Jump to content

Amazone

Nariai
  • Pranešimai

    48
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Centras Lietuvos

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Amazone pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

0

Reputacija

  1. Amazone

    Zirniai

    Gal kas vidurio Lietuvoje turit kokias 3 tonas žirnių sėklai parduoti?
  2. Amazone

    Pavasario darbai

    Sveiki, reikia patarimo. Norim susiart pievą ir sėti v.kviečius. Pievą sena, buvusi ganykla, nuolat šienaujama, tačiau nėra suaugusi į rimtą velėną. Źemė lengvas priemolis. Kaip geriau pasielgti. Arti dabar(kuo anksčiau, kai tik yra galimybė) ar palaukti kol sužaliuos ir rundapuot?
  3. Amazone

    Plūgai OVERUM

    Mes dejom ford fiestos stupica su trilikiniu guminiu ratu masininiu. Tai jau pora metu laiko. Svarbu, kad itilptu
  4. Amazone

    niva bedos

    Is studentavimo laikmecio neprisimenu kad butu skarda ,nebent patobulinta - o ji neleidzia pro sukas prakristi ? pro sukas turi prakristi smulkus o siaudai turi eiti toliau .. dregme gal didele Cia tas kvartukas, kur antram paveikslelyje 8 numeris. Statosi vertikaliai grinai po sukom
  5. Amazone

    niva bedos

    Sveiki, norejau paklaust kam yra skirta ta skarda, kur isistato po pobugnio sukomis? Pobugnio isejima vis uzkisa i auksti per kokias 4 skyles, nors javai ganetinai svarus. Tai lyg ir ta skarda maiso.. ;o
  6. Amazone

    niva bedos

    Ziurim, kad naujasis pobugnio prailgintojas yra 2 segmentais trumpenis uz senaji, nors tvirtinimo ausys tinka gerai. Cia labai blogai del to?
  7. Amazone

    niva bedos

    Kaip reikia sureguliuot pobugni ir jo prailgintoja, kokie atstumai mazdaug turi but, kadangi buvo keiciamas ir ideti visai kiti?
  8. Amazone

    niva bedos

    Pamėgink paskambint į Pasvalio agrodilerį. Jie neturi priemoniu butent Nivos bugnui. Nusipirkom kita
  9. Amazone

    niva bedos

    Kas apie Panevezi apsiimti restauruti nivos bugna?
  10. Amazone

    T-40

    Nuvezem siurbli tvarkyt i Liudyne, ten meistras per diena ir sutvarke. Pasirodo, kad to subirejusio guolio struskes sukrito zemyn ir susimale du kuginiai dantraciai. Tai uz gal 4 guoliu pakeitima, dvieju nauju dantratuku ir vienos tvirtino auseles sutvarkyma meistras paeme manau juokingus 100 lt. Pradejau surinkineti ir sakau paklausiu kaip istikruju nustatomas variklio degimas, ar uztenka tik sudeliot dantracius, kad suveitu raideles?
  11. Amazone

    T-40

    Guoliuka pakeisi , bet ar tarpinį dantrati , sugebesi iritint ? Bus nusimuses ryšys velenas-plunzeris , jei nemoki to dantratuko teisingai irident , gali sugadint plunzerine porą . Skamba baisiai, ypac kai dar nebuvom su tuo susidure.. Gal kas zinot kur apie panevezi juos tvarko ar gal kas turit padeveta parduot?
  12. Amazone

    T-40

    Nueme siurbli radome ant vienos aseles pabirejusi guoliuka. Tikimes, kad cia yra pagrindine problema. Kazi kaip su jo ardimu ar geriau kito deveto ieskot?
  13. Amazone

    T-40

    Tai pasiduoda kuras, buvau minejas. Kuras per niekur kitur neina, sandaru
  14. Amazone

    T-40

    Koks siurblis ND ar UTN ? Atsukes dangteli paziurek kaip vaiksto reikutes , kaip spyruokles . Degima nustatyt mokat ? siurblys toks http://www.samadielkos.lt/photo.php?photo_id=7550 reikutes vaiksto, bet nezinau kaip istikruju turetu
×
×
  • Create New...