Jump to content

MBLORINSER

Nariai
  • Pranešimai

    4660
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    59

Visas nario MBLORINSER paskelbtas turinys

  1. MBLORINSER

    No-till

    Žiemą jos I namus subėga o ten sūrus pelekautuose laukia.
  2. MBLORINSER

    No-till

    Pelės ne dėl skutimo, jų daugiau dėl keletos žiemų nebuvimo.
  3. MBLORINSER

    No-till

    3. nesąmonė. ilgesni šiaudai dar geriau. Ir tie patys smulkiausi kas is po kombaino tai pelai daugiausiai rūpesčių. Jų paskleidimas turi būti geras 4. Visiška nesąmonė. Koks dar žemės dirbimas ar bent žinot kas yra no-tillas? Ir technikos kuo mažiau laukuose pageidautina be vikšrų nes posūkiuose burdaka padarys.
  4. MBLORINSER

    No-till

    Min-till Pvz. Rapso arime bent 9 metai jau neturim
  5. MBLORINSER

    No-till

    Jus paskui asarojat kad niekas nesidalina informacija.
  6. MBLORINSER

    No-till

    Bėdos. Pelai šiaudai, pelės sliuzai, trąšos tik barstykle ir kasas purkstuvu. Trąšų kiekiai nuo anksčiau naudotų sumažinti 50% Šaknys vietoje vienos ilgos pagrindinės, visada turi 3,4,5 stipres šaknis. Matomai to ir užtenka, gal net ir pliusas nes kaip minėjau vegetuoja ilgiau.
  7. MBLORINSER

    No-till

    Retas rapsas bus daug daugiau derlingeanis nei tankus. Pupų neturim žirniai auga nuostabiai. Ir deklaruojami zalinimui (tai be jokios chemijos) pas mus. Pasiputimo nemanau kad pas ką yra. Per vasarą pas manę apsilanko bent 4-5ukiai iš visosLietuvos, ir nei vieno kuris prašėsi neisvijau. metu darbus ir vezioju po laukus ir viską ką žinau atvirom kortom ispasakoju, kapanojasi jie keturiom po laukus su kastuvais kasineje uosto ragauja sliekus skaičiuoja, na negaila man tegu krapšto, tie metalo ieškotojai daugiau žalos pridaro ar džipų mėgėjai, dar dabar ir žirgynas pamėgo neva po raziena pajodinėti su vaikais. . Tik pas manę tiek veiklos kad čia nebeturiu laiko sėdėti, ir atvirauti. Zirniai I tarpinius per žiemą. Rapsas čia tas retas. Kur vienas nuo vidurio Lietuvos pavasary sakė, čia reikia atseti, biro per 5t/ha. Nors abejoju ar kada beturėsim toky rapso vidurky kaip pernai. Tik minusas toks kad I rapsa išvažiuojam tada kai visi jau beveik nusikule būna, daug ilgiau žaliuoja notile. Yra ir visokių kliurku, bet nebijau ir rizikuoju pasibandai nepavyksta dar kartą pabandai, tada jau žinai.
  8. MBLORINSER

    No-till

    notile nuo 2017m. cia nebuvau 1metai 10menesiu. paskaiciau kas kelinta posta, grysiu dar po 2 metu gal bus jau bus su kuo padiskutuot. Mastymas nepasikeites pas zemdirbius, kazkiek pas pavienius. nesugebeciau sureplikuot visus ka cia pripjove.
  9. MBLORINSER

    zieminiai mieziai

    meridian pas mus akuotus visi iskise kai kurie jau ir plyse kaip ir laikas nes ir rapsas zydi.
  10. Dotnuva dar ir anglišką spreadhead atstovauja. Bet kaina tai žvėriška
  11. MBLORINSER

    Išmokos 2014-2020

    Pernai paskutinę deklaravimo dieną gavau.
  12. MBLORINSER

    zieminis rapsas

    -4° 6val.rytonpas mus buvo.
  13. MBLORINSER

    Pavasario darbai

    tikro slacio reik ir stacios ar ne trupa
  14. MBLORINSER

    Pavasario darbai

    pernai daugiau puste. siemet daugiau zieminiu paseta tai ir maziau pusto.
  15. MBLORINSER

    irankiai

    nesuprantu rusiskai. bet kiek suprantu siknoi smegenu iesko. galas keiciamas. dar jeigu naudojo galvas neskirtas kalimui...
  16. Tikrinasi ar hidraulas nedirba ramybės būsenoje. Uzgesinant traktorių. Nieko neliciant tik raktely Uzgesinant turi užgesineti ilgai sąlyginai. O jeigu hidraulas dirbantis tai gesinant variklis sustoja pakankamai greitai. Su apkrova na tipo kaip begiu uzgesintum. Kad lengviau suprastum gesink paprastai ir kita karta su įjungta pora ir matysi skirtumą.
  17. o kad tai suprastu miestieciai ir ekonomistai, maldeikienes mokiniai.
  18. Ne nebutina, jeigu vietoj jungtuko desi mases isjungeja. Bet tada ir saugiklio nereikes. Tik vazinet su pilna pusle turesi reikalui esant uzgesint sodyne.
  19. Tam belaruse ir taip pautai sunta , dar tu juos pakaitint nori. Jeigu tu 2005 gimimo tau juos vaikeli dar reikes pabarskint. Cia pajungimas nupiestas pats paprasciausias. per rele. be laiko ir termo reliu.
  20. MBLORINSER

    Baltoji garstyčia

    Turiu braco baltuju garstyciu dar koks 900kg. vilkaviskis.
  21. man ant 20m sulfatas visais metais buna L raba M uzpernai buvo savaitgalis pasibaige granmax sulfatas norejosi pasibaigt ir nusiplaut. pas kaimyna pasiskolinau yra sulfata nieko nekeiciau barstykleje. tai kaip zebras tie laukai paliko. truko geru 4-5 metru iki sekanciu veziu
  22. pas mane cl ew problemu su tolygumu nebuvo ka nustatai ta ir numeta iki sekanciu veziu vidurio. granmax pernai beriau gal rasiu ant kurios raides buvo. barstykles kampa ziurek, teisinga raide parink ir menciu apsukas turetu buti apie 800-850 tieas as 20metru beriu
×
×
  • Create New...