Jump to content

dance

Nariai
  • Pranešimai

    11
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Kaunas

dance pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. reikia saules keitiklio 0.6kw-1kw su MPPT funkcija 120V sistema. ka gali pasiulyt?
  2. na va mano kubota 14ag iki misko labai prastas kelias bet viskas ok foto kiek apgaulinga ba atrodo kad priekabele trumpa, bet jau po keliu dienu mishke reikejo sutvirtinti priekaba ba pradejo linkti nuo svorio bet sheip viskas ok.
  3. gristam prie temos nuostabus menesis gyvenam be tinklu
  4. dance

    Avietes

    Sveiki, nenoriu kurti naujos temos, tai cia truputi i tema truputi ne. Turiu truputi zemes ir sugalvojau avietes augint, plotas nera didelis gal 1-2ha. Bet va klausimas ar apsimoka registruot ar kazka pan, jei dar noriu pirkti ir mini traktoriuka, ta prasme yra kazkokia parama is valdzios susigrazinant koki pvm ar pan. ar atvirksciai tik mokesciais apkrauna?
  5. Kolkas jokiu, kaip pastaciau taip ir sukas. Tik buvo toks atvejis kaip atsile buvo ir lijo poto vel atsalo, tai ant menciu buvo ledo ar kazkas pan - tas smarkiai sumazino jos efektyvuma, reiketu sugalvot tokeis atvejeis kuom nors nupurksti ledo tirpikliu kokiu ar pan. Sheip si menesi beveik be VST gyvenu. yra dar tox forumas www.zir.lt ten rasi daugiau info jei domina vejo energija ar panasus dalykai.
  6. taip stanislovai, sunku butu jums ir nepritarti, nes tai yra visiem zinomos tiesios... juk kaip temsta 4h nebus daug naudos... va pwz: 200W man rodos monokristalu instaliacijos experementiniai rezultatai Man rodos vasara kuomet vejo daug nera, tai privalomas dalykas kad nors kiek akumus palaikyt ikrautus... o manau dar is 600W bus ir naudos... na bus matyt kaip sakant... O kas link atsipirkimo tai gal ir tavo tiesa, nelabai atsiperka, tai kad del materialios geroves zada toki dalyka daryt tai nelabai verta.
  7. Pats tempiausi ji is kinijos tai i 10k tilpau su viskuo, akumai 10x12V 100Ah - 120V. Bet mano nuomone akumai gali but ir didesni sheip rekomenduoja 200Ah. Dar plevelenines saules baterijos manau apie 4k kainuos 600W @ 120V. Bus idomu tada pagal teorija 1W SB i metus duoda 1Kwh, aisq nevienodai i men.
  8. Jos2 KW galia yra pikinė,t.y. kai vėjas bus maksimalios jėgos.o šiaip tai tokiu vėju kokie pas mus pučia pastoviai tiek pat pagamintų ir 1 KW pikinės galios jėgainė ir 10 KW galios. Daug kas klaidingai mano kad kuo galingesnė jėgainė tai prie mažo vėjo ji pagamins daugiau,be to kinietiška aplamai stebuklas, kad dar sukasi, nes jos mentys labai prastos aerodinaminės kokybės. Bet va jeigu pūstelės vėjelis kokia 20 -25 m/sek greičio tai tamstos dviejų kilovatų galios jau ženkliai pagamins daugiau kilovatų už tokią pat 1 KW galios jėgainę. Bet tai atsitinka ganėtinai retai., todėl teisus Evilkas teikdamas kad pardavimo vadybininkai manipuliuoja sąvokomis. Aš dabar kuriu naują,- savo kūrybos vertikalios ašies sparnuotę su plyšiniu sparnu ir pasyviu statoriumi ,kuris leidžia pridengti sparnuotę iš priešvėjinės pusės ir papildomai pagriebti didesnį vėjo srautą iš pavėjinės pusės ir taip jai leisti dirbti maksimalia galia jau prie maždaug 5m/sek vėjo. Jau bandau eksperimentinį modelį ,kuris parodė gana gerus rezultatus.Rotorius sukasi be garso ir nuo gatvės pusės beveik nesimato sukimosi. Dziugu kad kazka darai bet bishki nenoreciau su tavim sutikti del 1kw ir 2kw ar 10kw juk skiriasi darbinis plotas ju automatihkai ir galia prie tam tikro vejo bus skirtinga... kad mano 2kw negamina visuomet 2kw tai cia ir briedziui aisku per vasarine audra man sudegino 30A saugikli taip primetus paskaiciavau daugiau nei 4kw ant kazkokio piko buvo... O del kinijos tai cia jau nuo gamintojo priklauso, o ne nuo kilmes salies. O kas link vadybinku tai isviso, maiso A su Ah, o kiti net A su V... tai tragedija
  9. na man ir mazo reik ir miskui ir sodui, vietove tokia statoka tai noriu 4wd... Visa esme marguciu ir lithenijos kiek suprantu kad juos perdazo ar pan... nors is esmes ten tie patis seni traktoriukai? ir kaip ten eina pasideret?
  10. Pas mane 2kw is kinijos horizontali, tai nera stebuklas, kaip vejas yra tai viskas su ja OK, bet jei ne kas siais metais kazkaip ir yra tai i men 50-70Kwh padaro, si menesis menesis lyg ir dekingas tai jau 30Kwh turiu, ant pavasario dar zadu paimti ir saules bateriju, nes vasara kudokai su veju
  11. Perskaiciau visa sita tema ir noreciau pasiklausti kiek mazdaug kainuotu 4WD 13-17AG Kubota ar Yanmar, i ka atkreipti demesi perkant? Jei kas nors ir zada pirkti radau kelias vietas kur ju galima isigyti, gal kas si sarasa ir papildys. www.agroservis.lt www.jubana.lt www.kretagro.lt www.Litehnija.lt www.marguciai.lt www.auridana.lt www.technoliux.lt apie litehnija ir marguciu jau kazkokia nuomone is forumo turiu, dekui
×
×
  • Create New...