Jump to content

jd6930

Nariai
  • Pranešimai

    195
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    kupiskis

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

jd6930 pasiekimai

Dažnas dalyvis

Dažnas dalyvis (3/5)

2

Reputacija

  1. jd6930

    pasidalinkim juokingom foto

    bet nors padangos niekad nepradursi:D
  2. o cipas pas tave tai tik mikroschema uzdeta ant siurblio ar programa perrasyta? jei daryta ne programiskai tai ilgai nevaziuosi, purstukai iki 3 metu telaiko jei maziau dirbi, jei daug dirbi gali ir per metus uzlenk, juos isplauna pakeltas kuro slegis sistemoi, pradeda myst kaip belarusui ir pradegina stumokli skilute o tada tai jau Tu čia prisiklausei egidijaus pasakų. Žinau traktorių, kurie sėkmingai jau 5 metus dirba su boxais, žinau ir traktorių, kurie po perprogramavimo (ne mano) po 3 dienų stūmoklį pradegino. tai kad dar tas perprogramavimas turi visokiu niuansu, kai kalbejau sake kad jis galia gali dar uzkelt iki velniai zino kiek, bet tada jau nebelaikys ir ekonomijos nebus. kiek girdejes kad lietuvoi yra tokiu kur 300ag traktoriu iki 450 dacipave tai kaip tada gali laikyti kas nors, kai tokios perkrovos mazgams.
  3. dar buna toks dalykas kad daviklis kur reguliuoja slegi comonreilo sistemoi pradeda kirstis, jis uzdetas ant pacio siurblio auksto slegio, man taip buvo, atrodo kad vaiksto jis nrml bet neina traktorius, uzdejo nauja ir bedos baigesi.
  4. o cipas pas tave tai tik mikroschema uzdeta ant siurblio ar programa perrasyta? jei daryta ne programiskai tai ilgai nevaziuosi, purstukai iki 3 metu telaiko jei maziau dirbi, jei daug dirbi gali ir per metus uzlenk, juos isplauna pakeltas kuro slegis sistemoi, pradeda myst kaip belarusui ir pradegina stumokli skilute o tada tai jau
  5. o ziurek apie ka rasei pirmai: pasidalink veliau ir kaip su kuru mazdaug gavosi tai esme ir buvo kad kazkiek sumazetu kuro sanaudos, zadejo 6-7%, galia dabar turetu buti 180-190ag. dirbant su plugu tikrai jauciasi kad galios daugiau. sanaudas tai ilgiau padirbus matysim kas gausis. kreipiausi pas egidiju is pasvalio
  6. tai va snd perrase programa manajam 6930, visai kitas traktorius, ir galia atsirado traukti pradejo
  7. mane tai pradeda nervint manojo 6930 kuro sanaudos, pripilam baka pilna vakare nebera o ha mazai padirbta, pavasari visai kitaip buvo, bako 16 val darbo uztekdavo o db 12, gal koks kuras nekokybiskas kad sanaudos taip isaugo?
  8. 6930as sveria apie 6tonas(plius svoriai). Siaip turi ir trukumu ir pliusu sitas modeliukas. Kuro sanaudos tikrai nuvilia-su Horsh Pronto 3DC dirbant apie 10valandu-240 ltr bako kaip nebuta. Pasejam apie 20ha. Gerai tau , man su Newhollandu 450l salerikes per diena nebuna kai skutu su 4m skutiku.. o tau dar 250l daug... seip jd 6930 bakas 325ltr eina. pats sejau su unios skutiku 4m ir sejama is galo pakabinta i arima tai i 10ltr/ha tilpau greitis 12km/h
  9. kolega taise toki deveta nusipirkes, variklio perrinkimas kainavo apie 15t, kuro siurlio remontas 4300, sudejus viska dumyja tokiais pilkai melsvais dumais, siurbli taise kadexe. seip siurblius gerai taiso jonavoi Juk butent del TM serijos New holandai ir susigadino savo varda.
  10. jd6930

    Padekit del Vector 420

    rastas gedimas, rostelmash paskirstitojas, nuleidimo voztuvas pirmas nuo kombaino
  11. nebelaiko kederio, nusileidzia gan greitai, manau voztuvas pastrigo, gal kam yra teke susidurt? kuris ten is ju gali buti?
  12. jd6930

    GEDIMAI

    o kalibruoja tik servisas?
  13. jd6930

    GEDIMAI

    traktorius nevisai 3000val dirbes ir deze kalibruot jau reikia?
  14. jd6930

    GEDIMAI

    Man tas PAT buvo tai atvaziave keskiniai pakeitė davikly antro begio ir baiges bėdos kainavo 500 lt,galima ir pačiam pasikeisti,daviklis 200 kainavo. o tau kuris begis budavo isijunges kai uzvesdavai pagedusi? pirmo begio lempute ir mirksedavo?
×
×
  • Create New...