Jump to content

_REMIGIJUS_

Nariai
  • Pranešimai

    293
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    1

_REMIGIJUS_ paskutinį kartą gavo apdovanojimą Gegužės 9 2015

_REMIGIJUS_ paskelbtas turinys buvo labiausiai mėgstamas

Miestas

  • Miestas
    Kaunas - Visa Lietuva

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

_REMIGIJUS_ pasiekimai

Dažnas dalyvis

Dažnas dalyvis (3/5)

2

Reputacija

  1. Juk Tu Kesko vadybininkas, ne aš, tad geriau žinai kaip įrodinėti, kad 60 = 60 ir, kad 45 irgi = 60
  2. Nejuokinga pačiam, Egidijau? )) Turi ir mažus ir didelius būgnus ir turi abiem pateisinimus "Lexionas yra Lexionas, o jei neturi pinigų tai pirk tucano" ot ir pateisinimas....
  3. _REMIGIJUS_

    Kombainų klasifikacija

    Taip su DELTA bandysim apdėt hibridinius lexionus, pvz 770:) Nes su BETA 7370 puikiai sekasi konkuruot vienam lauke su kratikliniais 660, 670
  4. _REMIGIJUS_

    Kombainų klasifikacija

    Dar yra ir Massey Ferguson kombainai, su pakankamai plačia modelių gama https://m.youtube.com/watch?v=iffmzOEXmCo Čia hibridas Massey Ferguson Delta 9380 su 10.8 PowerFlow pjaunamąja. Danija, rapsas, vietom stipriai pagulęs, su ramunėmis. Gaila nepadariau video kviečouose ir miežiuose.
  5. _REMIGIJUS_

    Kombaino pasirinkimas

    O kuris tobulas iki negalėjimo? pas visus ir pliusų ir minusų yra.
  6. _REMIGIJUS_

    Kombaino pasirinkimas

    Atrodo taip: 160 cm nuožulniosios kameros (masės paėmimo) plotis, 160 cm kūlimo-separavimo plotis, 160 cm valymo plotis. Aš nenoriu pasakyti, kad Claas blogesnis kombainas, aš tik noriu pasakyti, kad kolegos nuvertinate kombainą, su kuriuo galbūt nekūlėte. Todėl kai pasakai, jog našumas abiejų labai artimas, keista, kad netikite. Na man to užtenka, nes išbandyta Lietuvos laukuose, o ne popieriuose ar forume.
  7. _REMIGIJUS_

    Kombaino pasirinkimas

    taip, sumaišiau 160 cm (nors būtų galima ir 150 cm palikti) http://zemesukis.com/gallery/image/685-claas-lexion-670/ http://zemesukis.com/gallery/image/686-sietai-lexion-670/ Dėl smulkintuvo: Jeigu Lexion gerai smulkina, tada Laverda smulkina geriau Claas Lexion smulkintuvas 4 eilės standarte 64 peiliai (Specialcut II irgi tik 4 eilės bet jau 88 peiliai) ir apsūkos apie 3450 aps/min. Lygiagrečiai Laverda M 410 smuliintuvas 6 eilės ir 88 peiliai standarte, aspūkos 3650 aps/min.
  8. _REMIGIJUS_

    Kombaino pasirinkimas

    Vienas dalykas LAVERDA M410 modelis yra, ne M 410 MCS, Antras dalykas yra 360 AG bet kuriuo kūlimo metu, jei reikalingas galios padidėjimas (kylant į statų kalną, išleidžiant grūdus (ir tai jei reikia) ir panašiai). tas motoroleris bent jau 160 cm pločiu kulia o ne 150 cm kaip 6 kratiklių Lexionas. Tai tada išeina kad Lexionas yra tik motorinis dviratis? Dėl variklio galios, Jeigu Laverda sugeba išgauti tą patį našumą su mažiau AG tai sveikintina. Jei suskaičiuosi kiek arklių atima kiekvienas Lexion įrengtas komponentas (sirubliai, ašys, reduktoriai, smulkintuvas ir panašiai) tai bus aišku, kad ne tik AG kombaine svarbu... tas pats JD W ar T serijos, kad ir turi AG variklyje, bet atdiuodami arkliai per du kampinius reduktorius į kūlimo sistemą.. kam? kad suvalgytų kokį 10% galios? ar šiaip, nes JD dėl princioų negali naudoti to paties kaip Laverda, Claas ir NH?
  9. _REMIGIJUS_

    Kombaino pasirinkimas

    Tiek kiek ir claas lexion 660/670.
  10. _REMIGIJUS_

    Kombaino pasirinkimas

    Arba Laverda M310MCS /M410
  11. Žodžiu nesusikalbėjom Aš minty turėjau, kad Laverda be MCS, pavyzdžiui M 300, turės tokį patį našumą kaip Claas Tucano 420/430 su APS (kadangi pagrinidnio būgno skermuo mažas, tai mažas ir pagrindinis pobūgnis, todėl pridėjus APS pobūgnį gaunamas jau daugiau mažiau vienodas plotas, vienodas našumas). Jei imam Lexionus tai tada ir Laverda imam su MCS
  12. Na Egidijau asmeniškumų nebekiškim, nes n3 diskusija gaunasi... galėsi gyvai išsakyti savo nuoskaudas. O jei žmogui pasirinkimas rimtas, tai ir patart rimtai reikia.
  13. Egidijau, labai sąžiningas būdamas, galėtum pasakyti, kodėl Lexionas stipriai našesnis už tucano? Kad būtų apylygės jėgos tada galima imti Tucano su APS pvz 420/430 ir Lexion 620/630? Abudu juk su APS, tai jeo nėra skirtumo 45 cm ir 60 cm, kam claas išvis gamina lexionus? Ir kam ūkininkai iš labai derlingų rajonų, turėję ir dominatoriu ir tucano su aps ir dirbantys su lexionais, sako, kad "claas iki lexionu neturi normaliu kombainu" ( čia citata). Aš už M300 ramus, galima su tucano 420/430 statyt i viena lauką ir prie tų pačių sąlygų ( tas pats derlingumas, kūlimo švarumas ir daromi nuostoliai) tokie du kombainai kuls labai apylygiai. Jei pastatysi su 320 tucano, Laverda bus stipriai našesnė. Keista iš kur trauki tokias kalbas čia apie MF vardo palikimą? Su kuo bendrauji iš AGCO jei teigi tokius dalykus? Jau nuo 2008 metų Laverda, Massey Ferguson, Challenger ir Fendt yra lygiai tokie patys kombainai, visiškai identiški, bes Laverda visus ir gamina. Tai tas pats AGCO produktas. P.S. atsiprašau Egidijau, kad turi nuoskaudų dėl paties pasirinkimo. Kai žinau kad už savo senaji 108 dominatoriu iš kesko pasiulymas buvo keliolika tūkstančių mažiau nei mes siūlėm, esu ramus, nesu nusikaltėlis;)
  14. Niekas Taves sunim nevadina Kaip nori taip interpretuoji. Žmogui patart noriu, o Tu čia ieškai sliekų kur jų nėra, rėmas negerai, bunkeris didesnis negerai, bugnas didesnis negerai.... reikėjo 2009-2010 atvažiuoti i joniškį, būtum matęs savo akimis kaip lexionus raitė tampydami iš purvo.. Egidijau, kaip minėjau, Jusu ukis raseiniai ir ekologinis, kai cia siauliai ir turbut chamizuotas ukis, tai derliai irgi turetu siekti 6-8 tonas. Teisingas ar neteisingas pasirinkimas gali brangiai kainuoti.
×
×
  • Create New...