Jump to content

kobertas

Nariai
  • Pranešimai

    3
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    molėtai

kobertas pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. auginant savo reikmems (as galvoju) : reik imt pora talpų po 1m3 (yra tokios plastikines metaliniame karkase) nupjaut jų viršų kokių 15cm iš jo apvertus gausis toks bliūdas su skyle ,jį reikia pakelt( virš talpos kuri liko) pripilt smulkios skaldos ir siurbliuku pompuot vandenį (iš apatines talpos kurioj žuvys)pro dušo galvutę į tą bliūdą, nu aišku prieš siurbliuką kokį atstoiniką butų neblogai sumontuot ir visą šitą ūkį pastatyt šiltnamy manau vasarinis varijantas šamiokams afr. tiktų. o vat kiek cia žuvų tilptų ir kiek kartų vandenį apsukt per parą tai nzn (kažką panašaus yo tubei mačiau)
  2. tai į tokį akvariumą porelę įmetus žiū ir prieauglio susilauksi tada pavasarį gardan kuris prūde, kukurūzų masiškai, rudenį keptuven nu čia šposas bet iš principo tai galima ar ne?
  3. Na paskaitinejau aš čia, pasirodo jūs tikri ''ereliai- žuvininkai'' pasikaustę šitoj srity,tai ir aš mintį savo pasakyt norečiau;turiu tokį tvenkinuką kaime plotas jo apie 4ha ir gavoju ten pamerkt varžą žuveliokams na kokius karpius ar gal afrikinius šamus nuo pavasario iki rudens paaugint kaip manot ar gausis kas?
×
×
  • Create New...