Jump to content

DZestis

Nariai
  • Pranešimai

    194
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Apie DZestis

  • Gimtadienis 02/27/1989

Miestas

  • Miestas
    Rokiskis

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

DZestis pasiekimai

Dažnas dalyvis

Dažnas dalyvis (3/5)

3

Reputacija

  1. sveiki, gal kas galite paaiškiti, ar galiu keisti ivesticijas? mano atvejis toks, paramą patvirtino su nma sutartis pasirašyta(perkamas krautuvas), bet pasikeitus ūkio dydžiui galėčiau apsieiti ir be jo, ar galiu kažką kitką vietoi krautuvo įsigyti? pvz traktoriu?
  2. DZestis

    Miežių auginimas

    Seklos norma 160-170kg/ha
  3. DZestis

    Paseliai

  4. DZestis

    Miežių auginimas

    Mano Mieziukiai , Edvin po biski pradejo krist .
  5. DZestis

    zieminis rapsas

    Tai kad jos keiciasi i diena po pora kartu
  6. DZestis

    zieminis rapsas

    na pagal gismeteo prognozes noreciau pasitrest visus zieminius kol dar sals naktimis tai butu kovo 21-24d pns, nes paskui kaip ir zada atsilima tai tada ilgai nebeivaziuosiu i laukus, o silumos +10 +15 pranesa
  7. DZestis

    zieminis rapsas

    Buvo pasetas Rugsejo 4d
  8. DZestis

    zieminis rapsas

    sveiki, siai dienai toks rapsas silpnas bet atrodo gyvas klausimas, tokiam rapsui trasas geriau atiduot iskart visa norma? ar geriau po truputi Pvz: db po 100kg/ha ir paskui kai truputi paaugs likuse norma? is rudens buvo duota 400 npk 7-20-30, dabar planuoju 300 salietros ir 300 sulfato.
  9. DZestis

    žiemkenčių buklė

    sveiki, kada geriausia purksti fungicidus nuo varpiniu ligu, (tikslas, kad nebutu fuzariozes)? vieni pasakoja, kad pries zydejima kiti kai varpa lenda tai kur teisybe?
  10. Pas mano tevuka irgi darosi kraupus vaizdelis visos virsunes geltonos 2 - 3 cm, arcktika veisle. tam paciam lauke famulus. su lygiai tokiu pat tresimu jokiu geltonumu nera. nuo ligu nepurksta tik herbicidu
  11. DZestis

    Skiltis chemijai

    Sveiki, kiek laiko turi praeiti be lietaus po fungicido(maredo+bumper) panaudojimo? Uztenka valandos? Nes jau nusipurkst sunkoka darosi kai toks oras.
  12. DZestis

    Skiltis chemijai

    Mes pernai ji irgi naudojom vasariniams kvieciams, efekto didelio nepastebejau nes anksti purskem. o del tinkamumo kita kalba yra parasyta, kad tinkamas mes irgi ispradziu dvejojom
  13. sveiki, padėkit išsirinkti purkštukus naujam purkštuvui, purkštuvas amazone ug, siurblys 250l/min , plotis 24m. Pačius purkštukus jau kaip ir išsirinkau tik dar nenusprendžiau dėl jų dydžio, renkuosi iš lechler keramikiniu tai: ID 120 03 arba ID 120 04 , kiti IDKT 120 04 ar vis delto IDKT 120 03. treti purkštukai tai skystų trašų deduosi FD 05.
  14. tada Kurkis kur nors kitur kur zemiu yra
×
×
  • Create New...