Jump to content

kazlas

Nariai
  • Pranešimai

    21
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Apie kazlas

  • Gimtadienis 03/10/1993

Vartotojo informacija

  • Lytis
    Male

Miestas

  • Miestas
    Skuodas

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

kazlas pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

1

Reputacija

  1. kazlas

    Zymeto Kuro Kaina

    Aisrija, na kuras stovi apie metus toniniam bambalį, nuo saulės neapsaugotas, tai gal ir galimas variantas kad dėl saulės.
  2. kazlas

    Zymeto Kuro Kaina

    Įra gal kam pasitaikęs toks atvejis, kad žymėtas dyzelinas praranda savo spalvą, mūsų atveju iš žalio tapo geltonas, tiek ant šlangelių tiek kanistrų sienelių lieka kažkokios nuosėdos, ar čia gali būti dėl to kad kuras gauna tiesioginės saulės šviesos lauke, ar bus atvežtas nekokybiškas?
  3. kazlas

    Pievu atnaujinimas

    Sveiki, pievoj atsirado nemažai samanu, o ir žolė praretėjusi, kažin būtų galimas toks variantas praekėt su didžiosiom akėčiom, ir paskui įsėt naujos žolės su SZ?
  4. kazlas

    Dolomitmilčiai

    O dėl to didesnio drėgnmo nebus taip, kad net nebirs ant disko?
  5. kazlas

    Dolomitmilčiai

    Gamyklos tinklapį rašo 16 lt/t, man tik išlieka klausimas kaip juos paskleisti, neturint rusiško barstytuvo, ir ar galima bert tiesiai ant pievu, neapariant.
  6. kazlas

    Dolomitmilčiai

    Su paprastu kaži pavyktu? Kaip dėl yterpimo, kada ir kaip geriausia iterpt? Pagrinde reiktu kalkint pievas.
  7. kazlas

    Dolomitmilčiai

    Samdant savivartį manau vistiek vienas iš pigesnių variantu gaunas. Dabar jei gali apšviesk kas tie "rumai"
  8. Sveiki, gal kam yra teke susidurt su dolomitmilčiais? Atrodo visai nebrangus variantas žemės nurūgštinimui, bet kaip su jo paskleidimu po lauką? Kaži ar ymanoma tai padaryt paprastu trašų barstytuvu?
  9. O jei žemė nederlinga, trašų negauna, pievos senos, vistiek naudos 0?
  10. Sveiki, kaži būtų žemei naudos jeigu tarkim seną pievą kokį liepos-rugpjūčio mėnesį suarus ar nulėkčiavus pasėt garstyčių, pražydus apart, ir kitamet sėt miežius, po miežių rudenį vėl garstyčių, ir pavasarį avižos su isėliu. Būtų iš tokio varianto naudos, ar tik pinigų švaistymas?
  11. Sveiki, turim problemą kad jau nepirma karta šiemet musu piene atranda inhibitoriniu medžagų, vakar parėjus tyrimams nustebome: ++, nors jokia chemija nei plauti melzimo agregatams, nei kanoms nebuvo naudoti, karvės negydytos jokiais vaistais. Mūsų mėginyje inhibitoriai rasti, bet bendrame pienovežyje inhibitorių nerado, toks dalykas man neduoda ramybės, ar tie tyrimai atliekami teisingai?
  12. kazlas

    "kitkinis" presas

    padavimo šakės reguliuotos, bet nemanau kad jos turi įtakos mano atveju, nes y save netraukia pats rinktuvas.
  13. kazlas

    "kitkinis" presas

    Sveiki, Pernai pirmi metai kai presavom kitkiniu presu. Nusipirkom fortshritt k-442 bet susidurem su pora problemu: Buna kad rinktuvas netraukia šieno i save, o stumia i prieki, kur cia gali but problema, ir ar apsimoka jy jungt ant 1000aps/min nes dabar presuojant ant 500aps/min jei užvažiuoji kur daugiau šieno tai labai lengvai užsikiša ir traktorius nebeprasuka.
  14. kazlas

    Kitkiniai presai

    Sveiki, šiemet pirmi metai kai presavom kitkiniu presu. Nusipirkom fortshritt k-442 bet susidurem su pora problemu: Buna kad rinktuvas netraukia šieno i save, o stumia i prieki, kur cia gali but problema, ir ar apsimoka jy jungt ant 1000aps/min nes dabar presuojant ant 500aps/min jei užvažiuoji kur daugiau šieno tai labai lengvai užsikiša ir traktorius nebeprasuka.
  15. dar keletas faktu apie ta karve, kuriuos suzinojau katil. Pas mus ji vargu ar galėjo geriau ėsti nei pas buvusius seimininkus, anksciau ji buvo dideliame ukyje, jai buvo sudarytas racionas, o dabar mazame ukelyje... Tesmuo visiskai netvinksta: nei pries versiavimasi, nei po, is keliu papu issimelzia siek tiek kasko panasaus i pulius, is vieno papo issimelzdavo pe kelias ciurksles ir normalaus pieno, bet tik tiek...
×
×
  • Create New...