Jump to content

A.K.

Nariai
  • Pranešimai

    13
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Kedainiai

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

A.K. pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Dalį laukų suarėm, kitus paliksim per žiemą.
  2. O lygini arima ir seji su tuo paciu traktoriu?
  3. yra jau ir puma 160, gal jau ir dotpro turi
  4. A.K.

    amazone

    o kaip tokio tipo sejamoji dirba dregnoj zemej(kaip pvz siemet buwo) ir kaip trasu atweju , pries seja isbertu trasu gyliai nepakawoja?
  5. A.K.

    GEDIMAI

    as del to juos ir pakeiciau ( del klaidos) bet niekas nepasikeite
  6. A.K.

    GEDIMAI

    Case pumai (pakeisti tepalai , filtrai ) kol uzsila variklis nera vairo , junginejant hidraulika siurblys garsiai zyzia. Ismeta klaida ,kad per mazas hidraulinio siurblio ikrovos slegis. Gal kam teko su tokia problema susidurt ar bent numanot kas atsitiko?
  7. A.K.

    Kombaino išsirinkimas

    jo man tikrai ne 16 metu ir puikiai suprantu, kad ne kazin ka galima pasakyti apie kombaina is nuotraukos. Tiesiog svarstau visokius variantus ir nesakau kad butinai as ji pirksiu. Radau skelbima tai ir idejau paklausti nuomones (geriau is pradziu isgirsti jusu nuomone, nei vaziuoti i anykscius ).
  8. A.K.

    Kombaino išsirinkimas

    Kaip jums sis kombainas? Ar verta toki pirkti? http://www.skelbiu.lt/skelbimai/claas-l ... 71408.html
  9. A.K.

    Ka pasirinkti 200h dirbamai zemei?

    cia ne i tema bet ant kiek ha koks case astuntukas skirtas, prie pvz 5 tonu derlingumo? aisku dauk niuansu yra, bet mazdauk.
  10. tik aisku ne puma nes realiai tik 50ag turetu
  11. na tai prikabinami platesni tai todel ir sunkesni (daugiau metalo ) cia visiskas fail o apie traktorius tai nera ka diskutuot matosi , kad esi john deere fanas. Tik as taip pat galiu pasakyt kad pas mus vienas veikejas su 6430 keturius korpusus tampo tai vos juda lauke (as johni nelaikau lievu ), kazkokia nesamone lygint 120...... traktoriu su puma 200..... ir is viso ten pas jus kazkokie stebuklai su traktoriais vyksta
  12. prajuokinai su sunkiuoju laumetrio germinatorium visai tos pumos nedusuliai, patys turim, todel negaliu patiket tokiom nesamonem
×
×
  • Create New...