Jump to content

stasyte

Nariai
  • Pranešimai

    43
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    siauliai

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

stasyte pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

1

Reputacija

  1. stasyte

    Telyciu pirkimas

    Sveiki,gal kas žino,kokie dokumentai reikalingi perkant veršiuka iš Latvijos ? ar uztenka vien paso gyvulio?
  2. Sveiki, ar kas auginate džersiu veislės karvytes? gal turite parduoti telyčaite ,?Labai domina ši veislė butent dėl savo fantastinės pieno sudėties ir karviu nedidelio ūgio ir smulkumo kas mažame ūkyje labai svarbu kada nereikia dideliu pieno kiekiu, o pienas reikalingas savo reikmėms .
  3. stasyte

    Sūris

    Sveiki, po kiek dabar kainuoja paprasti varskes suriai is ozkos pieno pagal svori parduodant is namu? pvz.puse kg surelis ?
  4. stasyte

    Sūris

    Dar yra puslapis www.syyr.ru viskas apie suriu gamyba rusiskai
  5. stasyte

    Erkinis encefalitas

    sveiki.ar yra sukurti skiepai ožkoms nuo erkinio encefalito?
  6. stasyte

    ožkų ženklinimas

    tai ,kad per septynias dienas reikia registruoti jei pirkai ar pardavei. o jei tavo ukyje atvestas prieauglis tai reikia per 6 menesius iregistruoti. katik klausiau vet. gydytojo niekas nepasikeite.
  7. stasyte

    ožkų ženklinimas

    sveiki. sakykite ,jeigu nusiperki neregistruota ožkyte ,iš neregistruoto ūkio kaip savo ūkyje ja pasidaryti registruota? kitu ožku nera prie ko galetu prirasyti. nuo ko pradeti tvarkyti registracija?
  8. stasyte

    Boer: mėsinė x pieninė

    manau , kad tyli augintojai todel, kad dar daug neturi misrunu kas laikytu juos pienui. pas mus zmones iprate girtis pieno kiekiu, o ne kokybe boeris mesine veisle, duodanti pati riebiausia piena , prilyginama savo sudetimi aviu pienui. manau daugiau kaip 2 litru daugiau ir neduos misrunai.tose salyse kur yra ju daug laikytoju is ju pieno gamina surius ir jogurta. tik problema yra kad trumpa laktacija ju , ilgiau nesimelzia kaip 6 menesiai
  9. stasyte

    Boer: mėsinė x pieninė

    Boer goat milk is higher in protein and fat, averaging 4.3% protein and 7.6% fat. vidurkis boer ozku pieno baltymai ir riebalai.domejausi apie tai . manau gal pieno kiekis ir sumazetu, bet padidetu riebalai ir baltymai, o tai svarbiausia surio iseigai.
  10. http://www.normandegenetics.com/about-breed.html .normandijos pieninei galvijai tinkamiausi suriu gamybai . litgenas turi buliu orkney
  11. stasyte

    Ožkų melžimas

    galvoju atskirti savaites laiko. yra 4 mergos ir labai vargina ozka. kaip reikia tam pasiruosti , kaip girdyti? ar pritaisyti kokius lovelius? ar galima girdyti karves pienu?
  12. sveiki. gal zinote budu kaip atpratinti telycia viska dauzyti su ragais? prirista saitu, gal reiktu risti uz ragu? nespejame taisyti gardo
  13. buna neramios telycios. pas mane irgi dabar viena viska dauzo ragais , nespejam aptvaro taisyt, dauzo siena edziose , jeigu nepatiko kvapas.net nezinau , jei tokia nerami ,kas bus kai apsiversiuos , ar tik neiskeliaus i mesa? gal yra budu ,kaip su tuo kovoti?
  14. as irgi isgydziau uzverzus su guma . pajuodavo ir nukrito. buvo vasara ,puole muses , todel papildomai purskiau ir tepiau antiseptikais.
  15. stasyte

    karvių sėklinimas

    bet straipsnyje irgi yra rasoma, kad ziureti kokiu buliumi yra seklinama. yra katalogai kur procentais yra isreiksta del susiseklinimo tikimybes buliaus dukteru. kitur tikrai mazi procentai ir tai paveldima irgi.aisku pasaras svarbiausia, bet genetika irgi si ta reiskia.
×
×
  • Create New...