Jump to content

vidas.v

Nariai
  • Pranešimai

    93
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    raseiniai

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

vidas.v pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

1

Reputacija

  1. Mano patirtis per kišenę ir skrandi,senos vištos atsilaikė.Teks grįžti prie ištakų - gaidys+višta = kaimiški viščiukai,tėvai augino ir nebuvo tų mėsinių,bet kažkaip užaugom.
  2. vidas.v

    Nuoteku valymo irengimai

    Pas mane renovacija,padidinau tūrius.Naujuose statybose ragai,reikia pamaitinti ir perpardavinėtoja ir armiją kitų......Nuo žaliuku nepabėgu - tikrins taršą reguliariai ,užtat ir klausinėju dėl bacilų.
  3. vidas.v

    Nuoteku valymo irengimai

    Jei projekte skaičiuoti tik betono žiedus - tai kokie du šimtai,kažką turėjau iš seniau,sklype buvo nenaudojamas vandentiekis,žiedus namo.Trasos neskaičiuoju,jos ir taip būtų reikėję.Duobės kasimas pusdienis,tik pertvarą ir šulinių apačias betonavau.....o kalbant apie laiko sąnaudas jau kas kitą,dabar jau po visko,sunku pasakyti ar labai čia sutaupiau Beje gavosi apie 4,6 kubo septikas.
  4. vidas.v

    Nuoteku valymo irengimai

    Dėl pieno aišku,ten daug kas žudo bacilas.Skaičiau kad yra bacilų atsparių chlorui,kaina didoka vienam kartui,vėliau tik papildai.Kokias bacilas naudojat septikui????
  5. vidas.v

    Nuoteku valymo irengimai

    Čia jei patenka kažkas išplauto nuo pieno? separavimo produktai??
  6. vidas.v

    Nuoteku valymo irengimai

    Ne viskas taip greitai gaunasi,bet jau vaizdas toks.Liko bakterijos,ir kiek girdėjau jos miršta greitai nuo sk.miltelių????
  7. vidas.v

    Nuoteku valymo irengimai

    Darbai pajudėjo,didinam septiko gabaritus,du žiedai po 1,7 kubo + dar paaukštinime bus apie pusantro kubo.Kiekio turėtu užtekti vykti biologiniams reiškiniams (vanduo turi pastovėti lyg apie penkias paras prieš išbėgdamas),tik gaunasi nuotėkų vamzdis negiliai 70-80 cm,ir nuolydis tik laipsnis,ilgio 24m.Ar neužšals?Gal reikia apdengti polistirolu???
  8. vidas.v

    Nuoteku valymo irengimai

    Čia pas jus su orapūte kiek matau,ar ji pastoviai pajungta ar dirba ciklais???
  9. vidas.v

    Nuoteku valymo irengimai

    Mano buvo prieš tai padarytas iš metrinio šulinio žiedo su pertvara,dabar mastymas įleisti didžiuosius žiedus .Bet ar nebus šiknon pinigai ir darbas ?Ko gero geras pasiūlomas ir cainiko su voru.o taip tai kažkokios taršos norma viršyta.Pirkti traideniu nesiruošiu,kainos jo majo,o rezultatas ????Greitai nepasisiosi už medžio ir nepirstelsi.Nepikta kad gamtą saugot reikia,pikta kad buvo tarybiniais laikais valymo įrengimai,juos išdraskė... o dabar mokėkit būrai baudas.
  10. vidas.v

    Nuoteku valymo irengimai

    Sos gelbėkit,turiu nusodintuvą padarytą iš šulinio žiedų,Gamtosauga pamatavo ir įteikė raštą taršos sumažinimui,kažką ne taip padariau ar per mažas kiekis vykti reakcijai,gal kas galit ką patarti.Galvoju didinti talpą,ir ironija ta,kad kitais metais lyg numatyta miesto trasa kanalizacijai.
  11. Susimildami tik neduokit pauksciams miltu. geriau traiskyti na blogiausiu atveju cieli bet tik ne miltai. Pas manę girnos ir miltai labai rupūs,gaunasi perkirstas grūdas,viskas ok kai buvo sveiki vištukai.
  12. Kol kas penki vištukai išliko,karkia ir jie.kalakučiukams amen.Kažkada tokiam kritimui įvykus kaltinom save.Nežinojom priežasties,sekanti kartą varysim į paukštyną pirkti mažylių,turgus užmiršim.
  13. vidas.v

    malunas

    Noriu pasitikslinti,Padubisio malūnas tai ties Seredžiais???
  14. Gaudžiau veikėją kažkokį kuris kėsinosi į broilerius ,spąstai suveikė su masalu (gyvagaudžiai).Žiūūūū kad spindi žalios akys iš baimės.Gerai pakračiau dėžę ir paleidau rainuotą nusikaltėlį ,tai jis sienom nagais lauk spruko -juoko buvo.Daugiau nesirodė.
  15. Aš su Jumis pilnai sutinku,aš jau iš tos balos sausas neišlipsiu.Maitinam kombikormu tik mažus,vėliau savas receptas ,malti grūdai ,žolė,rūgpienio...ir laisvė diendaržyje.Bet tas variantas jau apsiplunksnavus.O naują vadą jau bus vėlu įsigyti,jei dar mėnesis karantino.Pamoka.
×
×
  • Create New...