Jump to content

eduard

Nariai
  • Pranešimai

    144
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    vilnius

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

eduard pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

3

Reputacija

  1. eduard

    žiemkenčių buklė

    Sveiki, kuom patartumet pagelbet zieminiams kvieciams . Po ziemos atrode gerai balandzio pradzioj gavo 120 salietros ir po 3 savaiciu dar tiek pat . Gegužės pradzioj pradejo kazkotai stipriai gelsti ,dabar isvis nekazka o ir dar tos gelytes baltos . Ukinikavimas megejiskas tad ir vaistai turetu but prieinami miegejams. Ps. Barstykle ir purkstuvas yra.
  2. Kas bandet diskatoriu deti tokį kaip automobilini. Pažįstamas įsidėjo tai pedalas daug lengvesnis pasidarė plius jokių girgzdesiu jungiant bėgius ir jokiu nesąmoningų reguliavimu tu lapkiu ,tik vat kaip ilagai laikys neaišku? Vilniuj kartu su diskų sankabos kainuoja truputį virš 200 Agroflot.ru kainuoja 18500 rublių. Seip kiek skaitinejau ru saituose tai čia dar testavimo stadijoje gaminys.
  3. eduard

    zieminis rapsas

    Apie 10 cm ,vietomis gal mažiau bet ...
  4. eduard

    Tankinimo Volai

    https://www.google.lt/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fimg.autogidas.lt%2F4_20_36225781%2Ftankinimo-volai.jpg&imgrefurl=http%3A%2F%2Fen.autogidas.lt%2Ftankinimo-volai-22219802.html&docid=vwVRZPBDqIW3pM&tbnid=zu0ui6Kt_4G8SM%3A&vet=1&w=450&h=600&itg=1&client=ms-android-bullitt&bih=508&biw=320&q=tankinimo volai&ved=0ahUKEwid08z6wMHRAhVEAsAKHU-SBd84yAEQMwghKB4wHg&iact=mrc&uact=8 Ar eitų tokį vola gale sėjamosios prispaudimui užsidėti,su sąlyga kad sasnykas eitų tarp volo briaunų ir pati Sėjamoji stovės ant dviejų volu ,priekyje po idirbymo vamzdinis tada sasnykas ir gale tas Volas. Sėjamoji neplati ir prikabinama ,transporte pasikelia ant vezimelio. Tas Volas turės atlikti dvi funkcijas užberti sėkla ir provoluoti. Ir je tiksliau ar turesiu iš to naudos ,o ne ar eis man ji uzdet. Nes uzdet tai galima betka.
  5. http://dta.eu/hydraulics/hydraulic-pumps/ Kad ir čia ,primityviai parašyta ir tik pgr. info .
  6. Teisingai čia kažkas parašė ,kad didesnio lahotrono nesu matęs už tave gerbemasai robmiskini. Tie siurbliai kai kurių firmų sukasi iki 12000 aps. Tavo sumautam valmet irgi stovi plunzerinis kintamo nasumo kokių 130 litrų min ,bet jis kažkodėl jaučiu ne pirmą dešimtmetį meteliu sukasi prie 1700 aps . vnz turėk nors minimalių žinių kad galėtum kažką įrodinėt Ps. Įvesk i Google rotary arba axial piston pump ir pasiskaitik prieš rašydamas kazka.
  7. Iš kur tu ištraukei kad jie bijo aukštų apsukų? Jie labiau bijo per mažų apsukų ,paskaitik nors vieno gamintojo aprašymą ,daugumoj jų nuo 400 iki 2000 aps.dar ko jie bijo labai tai tepalo perkaitimo .
  8. 1-plunzeriniai siurbliai aukštų apsukų nebijo ,drąsiai iki 2000. 2-mtz originalūs darbinis nesulauzitu net uaz razdatkes ,būsi pasidaręs kietai tada kita kalba. 3-15 kubu medienos + mtz yra durnumo viršūnė. 4-zmogus jiesko protingo sprendimo mėgėjiškam darbui O ne nesąmonių su laaabai brangią hidraulika.
  9. Prieš mėnesį pirkausi 80 l. Plunzerini ,palikau 550 e , čia iš pigesnių italų firmos ,už tokį pat tarkim kad ir volvini gali tekti pakloti iki stukos. I originalo vieta nekazka gero ir sugalvosi ir tepalo bakas per mažas ,reikia min 60 l. maniskiam vienam siurblys stovi ant dėžės iš Kairio šono ,razdatke savadarbe ,prieš tai buvo pajungtas per zilo razdatke tai nelaike . Kitam pajungtas priekije nuo alkūninio veleno ,šis variantas daug geresnis tik perdarimu nemažai ir reik gamintis išjungima siurblio .Su hidro važiuoklė idėja gera tik kainos didelės ,kas tavo atveju investuot tūkstančius būtų kaip minimum kvaila. O seip nepagailek poros šimtų geram kad ir krumpliaratiniam siurbliui ir mėgėjiškam darbui uzteks.
  10. eduard

    techniniu duju balionai

    Normalius tai europinius? Pirkaisi ar issinuomavai kokio turio ir kaina jei nepaslaptis. O su propanu bedos nera juos uzsipyldit ir paciam galima.
  11. eduard

    techniniu duju balionai

    Nauji aukstesni ir markiruote kita,GOST standarto nesurasi.
  12. eduard

    techniniu duju balionai

    Nezinau kokioj saraskinoj kontoroj jus ten keiciat kad ciaupai leidzia ir dugnas parudyjes. As asmeniskai visad gaschemoj keisdavau ,ciaupai ten visi nauji sudeti su apsauga ir galiojancia patikra,jei ciaupas senas ar pasibaigus patikra reikedavo dasimoket 20 e ir vsio. Iki nauju dar keicia o veliau sako tik nuomotis galesiu,bet jauciu nedapasakoja jie kazko ,nes vienas veikejas aiskino kad tipo privalo keist jie savo saskaita jeigu ju balionai yra.
  13. Kas zino teisybe ,kada konkreciai isims is apyvartos GOST standarto balionus ir keist juos reikes savo saskaita ar visgi privales keist nemokamai.
  14. Razdatke padarita vietoj pakabinamo ,perdavimas gavosi man skaiciuojant su galiniais kirovo ratais 2,29 prie 1 .dantraracius parinkau is mtz dezes tik realei gavosi 2,2 - 1 ,tad priekis bus kazkiek greitesnis.
×
×
  • Create New...