Jump to content

paulg

Nariai
  • Pranešimai

    51
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Utena

paulg pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

0

Reputacija

  1. Buvau nuejes i NMA sake galima pirkt ir po 2016, tik pasiaiskinima reiks parasyt, kaip Jus ir saket. Bet kazka uzsimine, kad teks pardaveju apklausa daryt, nes nuo 2016 nors ir uz eura perkaant reik daryt apklausa. kaip Jus daret kas nuo 2016 dar kazka pirkot?
  2. Sveiki. Gal kas gali atsakyt. Arteja paskutinio mokejimo prasymo pridavimas, bet pas mane dar neviskas nupirkta uz 4 ir 5 metus. Klausimas, ar pirkimai turejo buti atlikti iki 2015 12 31, ar cia nesvarbu ir galima butu pirkti nors ir iki paskutines mokejimo prasimo pridavimo dienos?
  3. paulg

    Avių realizacija

    jokiu, tik negalesi nurasyt avies, o jeigu patikrins ir neras tos avies, va tada ir bus sankcijos.
  4. paulg

    Išmokos 2014-2020

    Paaiskinkit ar teisingai supratau siuos reikalavimus? "Pareiškėjams, kurie numatytuoju laikotarpiu laikė tinkamą kiekį ūkinių gyvūnų (0,3 SG/ha), tačiau, kurių bendras tinkamų paramai ganyklų arba pievų plotas sudaro daugiau nei 10 proc. bendro paramai tiesioginėmis išmokomis tinkamo ploto, taikant šį lauko priežiūros būdą yra būtini gyvulių buvimo lauke požymiai – ekskrementų liekanos, išguldyta žolė ir pan., t. y. neganomi laukai turi būti tvarkomi vadovaujantis taisyklių 24.1 papunktyje nustatytąja tvarka;" Tai negi nors as laikau tinkama kieki gyvunu as negaliu smulkint toliau esancio lauko ir net nuganyta taciau likusia nenuesta zole turiu supresuoti? Jei taip tai cia reikia baigti laikyti gyvuliu Tai smulkinti gali tik grudininkai, kad dasidetu tiesioginiu ismoku
  5. paulg

    Mėsinė galvininkystė

    Sveiki. Gal gali kas pasakyt, kokia orentacine kaina grynaveisliu versingu mesiniu telyciu ( Sarole, limuzinu )? ir kur geriausia pirkti?
  6. paulg

    Galvijų ligos

    reikia patarimo. Pries dvi dienas gime versiukas, is pradziu buvo guvus. bet siandien ryte radau visa apatiska, is akiu smarkiai apibege asaromis ir akys balksvai drumstos. Kas cia jam gali but? kokiu vaistu gal lasint?
  7. paulg

    Šarole veisle

    Sveiki. gal kas zino, kur ir kaip isigyti veislini avina ir pora avyciu (sarole veisles is uzsienio). Nes LT avinai tai tik turi panasumo i sarole
  8. paulg

    karvių sėklinimas

    Sveiki. Mano mesines karves verselis krito (jau buvo apie men. Amziaus). Noriu paklausti ar panaudojus Oestrophan galiu sukelti ruja ir apseklinti karve?
  9. O jeigu anksciau nei 12 men. baiges ta pradmenu kursa? Ka cia jau uzkerta kelia paramai?
  10. Pusiau naturiniu taisykliu pazeist nepazeidziau, kiek skaiciau taisykles, tai tik jei statai pastata uz paramos lesas, tada isipareigoji ta zeme islaikyst. Taciau, jaunuju jau kaip suprantu, bet siems metams nuplaukia, kadangi neregistravau valdos ir ukio tai bandysiu kitamet. Jei leis
  11. 17.28. pareiškėjas įsikūrimo metu nuosavybės teise gali įgyti sklypus iš valdos, kuriai buvo skirta parama pagal Lietuvos kaimo plėtros 2007–2013 metų programos arba Lietuvos kaimo plėtros 2014–2020 metų programos investicines priemones, tačiau tik tuo atveju, jei jau pasibaigęs projekto kontrolės laikotarpis; Patarkit. Jei kuriu ūki iš tėvo kelių sklypelių, tai kaip ir galiu, tik negaunu prioritetinių 15 balų, dėl valdų padalijimo. Tačiau, pagal ši punktą, jei tevas dar dalyvauja pusiau naturiniu ukiu remimo programoje, tai ne, nes nepasibaiges kontroles laikotarpis?
  12. As tai 60 balu tik ir dar nerandu kas rasytu plana.
  13. Butu gazu, visu pirma, kad galutines taisykles patvirtintu )) Kazkaip zadejo kovo pradzioje.
  14. IDUS, anksciau paraiskos ir verslo plano rasymas 300 euru + 1,5%(sekmes mokestis), dabar 500 euru +1.5% (sekmes mokestis). Pradeda brangt
  15. Kazkur buvo rasyta, kad galesi, jei baigei ne veliau nei pries metus...
×
×
  • Create New...