Jump to content

jevgenijus

Nariai
  • Pranešimai

    3682
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    83

Visas nario jevgenijus paskelbtas turinys

  1. jevgenijus

    No-till

    Sutinku, kad kiekvienas yra laisvas savo pasirinkimuose. Tiesiog nėra tvarkos sąvokose, t.y. istatymuose, infrastruktūroje, kuria ūkininkai naudojasi, dėl ko ir atsirado nereikalingos emocijos, nesusikalbėjimas, ir net asmeniškumai su užgauliais epitetais, menkinant oponentą ir prastuminėjant savo interesus tenkinančius punktus.
  2. jevgenijus

    No-till

    Įdomu buvo tai, kad amerikonai sugeba susitvarkyti sąvokose, mes ir toliau, visus plūgo ne naudojančius vadinsime "nearimininkais". Net kalbine prasme tas žodis nusako ne kas tai yra, o kas tai nėra. Jau nekalbant apie "notill" sąvoką. Susitvarkykit.
  3. jevgenijus

    Pasaulio įvykiai

    Su visa meile - Русский военный корабль, иди на хуй. Sauliau manai šitas vatagalvis adekvatus žmogus, su kuriuo verta apie kažką kalbėtis? Bydlo, ura patriotus ir atvirus vatnikus jau atpažystam, lieka tik išmokti pažinti latentinę vatą.
  4. jevgenijus

    No-till

    Kada, kaip ir kokios sudėties tarpiniai? Geriausias binarinių variantas? Lydintys augalai? Mikroorganizmų naudojimas. Kurie veiks, o kurie tik švęstas vanduo? Kaip ir kada įvesti mikroorganizmus? Daug daug pastebėjimų, minčių iš laukų. Ir tik 0,01% pokalbių laiko apie pačias sėjamasias (nu a ne keista :D). Taip atrodo darbotvarkė tų, kurie jau ne gaišta prie klausimo „ar verta“. Nejudintos ražienos galia. Šitoj vietoj esu matęs pusės metro gylio ir metro pločio upės vagą. Dabar 20cm ant 10cm gylio. Ir turbūt tik todėl kad technologinė vėžė.
  5. jevgenijus

    Kas vyksta Lietuvoje?

    B**** nesikeikiant... Žmonos 35ajame gimdienyje kartu su ja dainavau. Dinamitas ne moteris! Buvo... Dar viena informacinio karo auka. RIP Liana Pušnova.
  6. jevgenijus

    Pasaulio įvykiai

    Jonai, aš tau pritariu, bekiaušiai idiotai turėtų mažiau loti.
  7. jevgenijus

    Kas vyksta Lietuvoje?

    Matyt arciu pradėjo gražiau dėlioti... Tai kaip ir nepraradot nieko.
  8. jevgenijus

    Kas vyksta Lietuvoje?

    Žmogau, mes visi visur buvom. Kažkaip prigesink ta savo nuostabų jausmą, kad tu visur buvęs ir viską matęs. OK?
  9. jevgenijus

    Kas vyksta Lietuvoje?

    Kad tau ką nori ir kaip nori rodyk, sakyk... Bet kokie faktai tau kaip vanduo nuo žąsies. Tu per tą savo furos langą matai tiesą, tik tiesą ir nieko daugiau kaip tiesą. Kalbi apie tą Lenkija lyg ji už Australijos būtų. Visi mes ten buvom ir visi savas išvadas pasidarėm. Nežinau kiek pačiam metų, bet panašu kad pats pasiilgęs lygiavos, kai kaliošai Balbieriškyje kainavo lygiai tiek tiek Sachaline. Bet tai jau praėjom, nieko gero tame nebuvo. Net čia, apie tai buvo kalbėta koki 100 kartų. Per tą laiką net kelios valdžios pasikeitė. O tu vis tauziji viena ir ta patį. Tai jei valdžia nesusitvarko, gal mesk baronką ir eik į politiką?
  10. jevgenijus

    Kas vyksta Lietuvoje?

    Kubilius su zagradotriadais agirdi furiste, tu gal kardanu per makaulę gavęs? Kaip minimum kabinon smalkės papuola. Pasitikrink! Važiavo jis, matė... Gal šalia TIR pridėk EXPERT?
  11. jevgenijus

    Kas vyksta Lietuvoje?

    Žiūrėjau varšuvoje tai gali kažkiek skirtis nuo pasienio.
  12. jevgenijus

    Kas vyksta Lietuvoje?

    Kad jau užvedė, pradėjau naršyti kaip atrodom regione. Tai išskyrus mažą elektros kainą Suomijoje, šiaurės Europa plius minus viskas panašiai. Čia dabar prasidės bombardavimas dėl pajamų skirtumų...
  13. jevgenijus

    Kas vyksta Lietuvoje?

    Lenkija - dyzelis 1.25; elektra 0,18cnt/kwh Estija - dyzelis 1.50; elektra 17.5cnt/kwh Arciu gal jau baik čia visiem dulkint smegenis?
  14. jevgenijus

    Kas vyksta Lietuvoje?

    Ir kodėl amžinai Lenkija? Kodėl ne Latvija? Visa eu ar visas pasaulis? Pvz 12 kiaušinių daugiausiai kainuos Šveicarijoje, pigiausiai Libane. Ryžiai brangiausi Japonijoje, pigiausi Libane. Kepimo aliejus brangiausias Japonijoje, pigiausias, nu gerai, antras pagal pigumą... Libane. Ar Libanas geriausia vieta gyventi?
  15. jevgenijus

    Kas vyksta Lietuvoje?

    Arciu, kalbi apie energijos kainas, nebūk tas kur maišus drasko, parodyk man kokios tos kainos Lenkijoje. Ir kokius ten „sprendimus“ Lenkija kol mes apie žolytės ir partnerystės kalbėjom?
  16. Ten gi sako, pirmasis ratukas dirvos konsolidavimui. Taigi, įdirbtai dirvai. Arba bando universalę padaryti. Kas tinka viskam, tas...
  17. jevgenijus

    Kas vyksta Lietuvoje?

    Aaa... Nu teip, Afonia, atsižvelgdamas į viską ką tu susakei: viešai kvietė kariauti prieš Ukrainą, ir taip prisidėjo prie 15000 ukrainiečių žūties, fig žino kiek suluošintų ir bėgliais likusių. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10226721363565195&id=1382424717 O čia va jau mūsiškių Afonių darbo vaisiai.
  18. jevgenijus

    Kas vyksta Lietuvoje?

    Na jei ne Ramuniokas ar Švarkelis, nes kas čia tokio, tai lieka kaip tik Afonia... Ir tai jau kelintas kartas, kai pastebiu šitą šiltą jausmą... Liūdna.
  19. jevgenijus

    Kas vyksta Lietuvoje?

    Blia tas slengas ne tau skirtas, bet tu į jį vis sureaguoji. Tai neramina. O tas tipas, Afonia, mudu gi užaugom jo filmus žiūrėdami. Ir muškit mane į pilvą, jie geri! Kaip zaronnovo humoras, kaip liube širdingai tekstai, ir vardint neišvardint kiek jų tokių. Bėda ta, kad jie patapo propaguojančiais karą ir žudimus pizdukais. Ką aš ir įvardinau.
  20. jevgenijus

    Kas vyksta Lietuvoje?

    Nzn... Kaip tau patogiau. Būk politkorektiškas. Aš, kai koks fašistuojantis mudyla vėl užvers kojas, pranešiu vėl, taip kaip moku, net jei tamstai nepatiks.
  21. jevgenijus

    Kas vyksta Lietuvoje?

    Turbūt ne. Pagoolink ir sugretink, politinės karjeros datas ir jo kolchozo plėtrą. O šitas švarkelio manevras... Ar nebus tiesiog reorganizacija?
  22. jevgenijus

    Kas vyksta Lietuvoje?

    Man mintis krebžda... Tai ne pirmas ramunioko staigus pasitraukimas iš valdžios. Ir greičiausiai bus ne pirmas reikšmingas ak prasiplėtimas. Ir ne pirmą sykį pasitraukdamas paliks šūdą po kilimėliu.
  23. jevgenijus

    Kas vyksta Lietuvoje?

    Per mano 46 metus, kiek pamenu, gerų valdžių nebuvo, a nei sykį. Šita, kaip ir visos, laikinos. Bus rinkimai - išsirinksim kitus. Kokios problemos. Man ir pačiam klausimas, kodėl rusofilai dažnai būna ir antivakseriais, ir dar neretai trampofilais. Nu tikrai. Bet gi šventė graži
  24. jevgenijus

    Kas vyksta Lietuvoje?

    Šitą, jei čia yra antivakserių rusofilų... Leonidas Kuravliovas geriau žinomas Afonios vardu, į pažadėtąjį rojų išvyko, pas Kabzoną į koncertą, į svečius pas Zadornovą.... Kitaip tariant, tas fašistuojantis pizdukas neįveikė ne egzistuojančio viruso ir užvertė kojas. Ura draugai!
×
×
  • Create New...