Jump to content

ssskirmas

Nariai
  • Pranešimai

    268
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

ssskirmas pasiekimai

Dažnas dalyvis

Dažnas dalyvis (3/5)

2

Reputacija

  1. sveiki, pamaciau jusu mtz prieki zil 131 ratai, norejau paklausti, kaip su patikimumu? kaip su perdavimu, nes as galvoju tokius deti?
  2. Hidraulo radijatorius, savaitgali nufotkinsiu i desiu kaip dabar atrodo, nes isvaziuoju tamsoj, ir grystu tamsoj
  3. don 1500 tinka vairojamieji ratai turiu drauga kuris juos uzsidejas vazineja. nei per platus nei per siauri
  4. interkuleris 700lt na nezinau pas mane radijatorius naujas, varinis. tik dedant interkuleri daug problemu buvo, viena is pagrindiniu tai vietos stoka, nes jis dydziu panasus i variklio ausinimo radijatoriu. kadangi pas mane jau keturi radijatoriai tai dejau kita sparnuote, su daugiau sparnu. skirtumas dvigubas. dabar liko elektra ir garso izolecija.
  5. kaip nusprendziau keisti grupe, galvojau deti viska D240variklio, bet gavosi kas gavosi. sudejau viska nuo D260. tame ir didesni oro filtra
  6. na matai D260 variklis yra 6cilindru. ir jis 120AG. mtz 1221 variklis D260. 6cil. bet be interkulerio, o mtz1222 jau turi interkuleri ir pas ji jau 135AG. tai as tureciau isspausti 115AG. o uzdejus ant kuro siurblio vakumini reguliatoriu pasiekciau 120. bet kas isto jai neisnaudosi tiek, nelaikys nei velenai nei greiciu dezes. taip jau daug jegos bus
  7. na kaip cia pasakius. as rinkau viska is pagrindu, nauja D-260 grupe, kyliniai ziedai, nauji indeklai, velenas slifuotas, kuro siurblys atreguliuotas turbinai ir interkuleriui, plunzeriai nauji, forsunkes naujos turbina TKR 7,5H2 (variklio D260), interkuleris D260variklio. nezinau galvoju gal sukeisti turbinas, deti kita?
  8. ne kaminas tik vamzdis, neypyliau tepalo... tik per kamina toks sniokstimas kaip orginalaus kamino su isdegusiais koriais. gal pasilti turejo? ir uzkurus dumina melynai. bet gal prasidirbs
  9. o ydejus turbina ir interkuleri reikia reguliuoti degima? pvz ankstinti? siand pagaliau uzkuriau varikli, tik kazko turbinos negirdet kad svilptu, gal kad oro filtro nebuvau pajunges? padirbo kokias 5min ir uzgesinau, spaudimas 3,5. normalus cia?
  10. viskas aisku. as dedu interkuleri, o sakykite jai deciau vamzdzius nuo interkulerio skardinius, tipo kaip kaminu ydeklas? neturetu sutraukt ar prakiurdyti?
  11. bet viska dejau nauja, ir dar netinka...tai tas ir belieka, o dar klausimas, turbinoje kur dedasi ta yvore, kampuose yra keturi varztu skyles kam jos?
  12. sveiki, susiduriau su tokia problema dedamas turbina, o problema tokia, kad tarp turbinos ir kamino kronsteino dedasi tokia yvore, taiva, pas mane ta yvore tiek i turbina tiek i kamina ysikisa labai lengvai, o kartu sudejus ant ismetimo kolektoriaus ir prisukus kamino kronsteina turbinos neina uzdeti nes neatitinka skyles. padekite, laukiu atsakymo.
  13. ta prasme sandarinimo ziedas ant gilzes?
  14. stakanai, gilzes visiskai naujos. prasimuse dabar, as bijau net pagalvot kas vasara bus... reikes atvest is variklio tepima... viskas gerai niekur nebega visur ciki, tik tas tiltas s... gabalas leidzia... nezinau ka daryti, gal ardyti vel ir sudeti kasetinius salnikus... kokie eina NErusiskuose traktoriuose... nezinau ka daryti. turiu ekskavatoriu case, pasji tilte vietoj guoliu bronzines yvores, kasetiniai salnikai... jokiu problemu, nu pas mtz priekini tilta... va mintis tokia jog parduoti tilta pirkti balkini? bet ka... pagalvojus jau per brangu... ytariu supilsiu tirsta tepala... tik kaip ana isleisti... rusas jau apskaiciavo, kad jo isleidineti matyt nereikia dapylinejant pasikeicia...
×
×
  • Create New...