Jump to content

koukuozas

Nariai
  • Pranešimai

    129
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    1

koukuozas paskutinį kartą gavo apdovanojimą Gruodžio 27 2019

koukuozas paskelbtas turinys buvo labiausiai mėgstamas

Miestas

  • Miestas
    skuodas

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

koukuozas pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

9

Reputacija

  1. Sveiki . gal kas turit potingerio diskini skutika? ar verta ziureti i juos?
  2. koukuozas

    šienapjoves

    Ar labai jau reikalingas tas plausintuvas? Siaip ir po tu sraigiu zole greitai vysta + maziau reikalingas ag poreikis ir mazesnes kuro sanaudos. Mano buvo tiek krone tiek kuhn du plausintuvu tai didelio susizavejimu neturiu.
  3. koukuozas

    šienapjoves

    Tik potinger su sraigem . Isbandes kuhn , krone ir potingeri.
  4. Sveiki . turim problema su 712 vario tms. Neeisijungia tms nors pries keleta dienu puikiai veike. Buvo viena karta uzvedamas atsigave trumam ir vel issijunge . Kas galeru buti kur ieskoti problemos ? Aciu
  5. koukuozas

    TF78 ar TX68 plus?

    4,10 cm plocio ratai 900 plocio. Man nera didele problema parvezimas
  6. koukuozas

    TF78 ar TX68 plus?

    Taip kombainas rimtai padarytas ir radau atrodo gana gerai islaikyta varianta . Atrodo labai priziuretas bet apie 3000 bugno valandu ir 3600 variklio. Ar tokiam kombainui tokios valandos jau nerima keliancios ? 7.30 pjaunamoji. 30 pinigu praso europietisku
  7. koukuozas

    TF78 ar TX68 plus?

    Tai kokio dydzio ukiui toks kombainas tinkamas ? Ar galima sakyti 1 ag 1 ha ?
  8. koukuozas

    TF78 ar TX68 plus?

    Labai aciu . Viska supratau. Smulkiai aprasyta i ka atkreipti demesi. Kombainas prancuzijoje. Ir kiek maciau tai kombainui daug problemu sutvarkyta kaip smulkintuvo pakeitimas ir elektrines movos perdarymas . Idomu ar tokiam kombainui pilnai dar galima gauti daliu kazkokiu specifiniu.
  9. koukuozas

    TF78 ar TX68 plus?

    Sveiki , Gal galetumete pasakyti koks mazdaug nasumas tx68 plius kombaino ir kokios pagrindines problemos ir kur atkreipti demesi perkant . Aciu
  10. Sveiki , niekaip neradau diskusijos apie situos kombainus. Butu idomu jusu nuomone ar vertas pasirinkimas ir kokios silpnosios ju vietos
  11. koukuozas

    Ruloniniai presai

    Suprast supratau , kadangi .an vienoje puseje buvo pamestas varztas ir salenblokas stovejo belenkaip ir saiba nukritusi buvo ir nebebuvo jegos . Tai susistvarkysiu ir paziuresiu ar kiek pagerejo . Jei truks toliau spaudimines jegos desiu dar po viena saiba.
  12. koukuozas

    Ruloniniai presai

    Man kur dacikas idetas yra ant saibu su selenbloku ,o kitoi pusej laisvai sukasi vienas pats selenblokas. Bandysiu issijimti ir paziuret kokios bukles .
  13. koukuozas

    Ruloniniai presai

    Turite omenije sitas kaip salenblokas idetas juodas ?Ir ka man reikia su juo padayti ? Nes jis laisvas pirstu gali lengvai sukineti.
  14. koukuozas

    Ruloniniai presai

    Gal galite pasakyti ka galima padaryti kad spaustu stipriau ir padarytu didesnio tankio ritinius . Presas prasukes 14 tukst. Spaudimo jegos isvis nebera. Ar tikrinti cilindro manzietus ar yra koks voztuvas kad paverzti ?
×
×
  • Create New...