Jump to content

Ignas2010

Nariai
  • Pranešimai

    7
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Vartotojo informacija

  • Pomėgiai
    Arkiniai angarai

Miestas

  • Miestas
    Anykščių r.

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Ignas2010 pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Lengvi pakabinami stumdomi vartai pastato viduje, galima nusipirkti, o jei kas turi noro galima nesunkiai pasidaryti. Nuotraukose vartų dydis 7x4,5m, keturių dalių kaina 7000lt Išoriniai vartai http://www.futureangarai.lt/darbas/14x33-kupiskio-r/
  2. Paskambink gal padės Erikas 860149698.
  3. Imone Pol Plan is Lenkijos, kuriai vadovauja du broliai Benedykt ir Rafal Brodka , 2011m. spalio 18 d mums pastate mobilu angara, kuris isstovejo pusantro menesio. Po menesio puciant vejui apie 17 m/s angaras pradejo irti: stogo tenta laikancios detales sulinko, kitoje vietoje is vis tento niekas nebelaike, is pastato priekio sienos skarda atvipo, vos laikesi. Kadangi pastatas turejo garantija, is karto buvo informuotas Pol Plan vadybininkas Piotrek Tyzyk. Taciau Pol Plan imones vadovybe ir vadybininkas to nesureiksmino ir neatvaziavo. reiskia, kad garantijos jie neatlieka. Manau todel, kad perdidelis atstumas atvaziuoti i Lietuva ir neapsimoka. Uz 10 dienu pakilo apie 30 m/s vejas ir pazeistas angaras nugriuvo. Jokios atsakomybes uz pastato nugriuvima ar delto, kad neatvaziavo pries nugriunant jo pataisyti nei savininkai Benedykt ir Rafal Brodka, nei vadybininkas Piotrek Tyzyk neprisiima, o tik guscioja peciais ir sako, kad buvo didelis vejas. Bet pries pastatyma buvo ne viena karta sakyta, kad pas buna labai dideli vejai 32 m/s. Dabar galeciau tvirtai pasakyti, kad Pol Plan statytas angaras ypac silpnos konstrukcijos, skarda plona, puciant nestipriam vejui, angaras juda ir labai barska: ilgai jame buti neimanoma. Ko noreti, jei angaras sukabinamas su smulkiomis detalemis ir nei vieno varzto. Stogo tenta laikancios detales susikisa viena i kita, bet niekuo nesuverziamos tarpusavyje. Todel ir siulo pastatyti pigiau, bet stovi labai trumpai. O angaro projekta mums atveze tik angarui nugriuvus. Dabar zinau, kad kai imones darbuotojai sako, kad problemu nera, tai reiskia, kad ju bus daug,nes Potrek Tyzyk bendraujant megsta kartoti problem net. Taciau yra ir mums liko tik metalo lauzas. Nelinkiu nei priesui tureti reikalu su imone Pol Plan is Lenkijos. P.S. persiuskit savo klientam ir konkurentam. Tikiuosi bent Lietuvoje klientu jie netures, o gal ir kituose salyse, jei man padesite. Pridedu Pol Plan statyto angaro nuotraukos po pusantro menesio. Su pagarba.
  4. Satatom šiuo metu 14x30 Future arkinį angarą/fermą
  5. Žiūrint koks stogas, vienas iš variantų panaudoti polikarbonato plokštes. (Tik reikia pasirinkti tinkamos kokybės, kad žiemą nesulužtų), jei tamsiu paros metu tai geriausiai lediniai šviestuvai.
  6. Ar dar stato kas angarus pasidalinkite savo patirtimi ir kokios kainos dabar.
  7. Gal kas rimčiau galite pakomentuoti apie traktorines betono maišykles. Kiek girdėjau svarbiausiai žiūrėti koks reduktorius.
×
×
  • Create New...