Jump to content

Aurimasss

Nariai
  • Pranešimai

    8
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Kaišiadorys

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Aurimasss pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Sveiki, gal kam nors buvo tokia situacija? Šiemet gegužės 30d. baigiasi žemės panaudos sutartis, kuri yra registruota registrų centre, bet savininkas jau išnuomojo žemę kitam ūkininkui. Dar galiu bandyti ką nors daryti su šia žeme? ar jau jokių šansu? pasidalinkite savo patirtimis.
  2. Esu taip pat pateikęs mokėjimo prašymą, jau mėnesį laiko vertina, kiek mačiau jau antra vertintoja vertina.
  3. Ar kas nors jau teikėte mokėjimo prašymą? Mano mokėjimo prašymas pateiktas vasario 26d. ir kol kas tyla iš NMA.
  4. Sveiki gal kas galite paaiškinti dėl šio punkto? "Parama skiriama ūkiui, kurio ekonominio dydžio potencialas, išreikštas standartine produkcija (SP), yra didesnis kaip 8 000 Eur per metus". Tai šią sumą jau reikia pasiekti šį pavasarį deklaruojant? ar verslo plane galima nusimatyti, kad šį suma bus pasiekta įgyvendinus verslo planą?
  5. gal žinote kas pigiausiai pardavinėja naujas BDT-3 lėkčiu dalis
  6. Aurimasss

    Supaprastinta ES parama

    tikra teisybe zvanai, as tik pasakiau kaip man konsultacinei sake, o taip tai pats pildziau ir nera ten jokio vargo. Beje vienas pienininkas kuri pazystu uz uzpildyma paraiskos konsultacinei 1600+PVM sumokejo tai gal galit kas nors atsiusti pvz kaip uzpildet paraiska?
  7. Nerašiau dar verslo plano, per vėlai "susigriebiau" , o be to dar ir žemes truputi truko, turi 10 ha nuosavos, tad dabar galvoju rašyti tik kitais metais, todėl ir domiuosi kokios kainos. Galvojau kad gal parašysiu pats, bet kaip matau jei jau konsultavimo tarnyba padare klaidų, tai ir pats prikerzavosiu dar daugiau
  8. kiek kam kainavo verslo plano parengimas? ar rengėt patys savo jėgomis?
×
×
  • Create New...