Jump to content

lionia1234

Nariai
  • Pranešimai

    8
  • Prisijungė

  • Lankėsi

lionia1234 pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. lionia1234

    TRIUŠIŲ NARVAI

    Ten lentyna. Jos pagrindinė paskirtis kanistrui su vandeniu. Sauniai sugalvota,dekui uz atsakymus!Beje,nors ziema dar laaaabai toli,ka mastai su vandeniu daryt ziemą?
  2. lionia1234

    TRIUŠIŲ NARVAI

    Labai saunu kad atsiranda tokiu kurie nesigaili pasidalinti savo patirtim,savo darbu!Sauniai padirbeta-Poilsis-,grazu,tvarkinga!Be pagyru,dar noreciau taves pasiteirauti,jei nesunku-prasau atsakyti.Iskilo tokie klausimai.; 1Ėdzios sienui pas tave bus narvu viduje,ar krausi ant virsaus,ar isvis sersi tik kormu? Ir jeigu bus edzios,tai kokiu matmenu tinklo akys gimdykloj,prieauglio narvuose? 2Sienas ir grindis dareisi is skirtingu akiu tinklo,ar ne,ir kokio dydzio tos akys,bei vielos storis? Kiek lt./m2 kainavo tinklas? 3Kam tiek daug dureliu(jei ten dureles)virsuj bei sonuose? 4Kas ten virsuj pas tave do rankenos/lentynos gal(speju) irankiams/kormui laikyt ar ne? Beje as galvoju panasu varianta,tik vietoj metalo-gipso profiliu/perimetru sistema,butu daug pigiau,tik del tvirtumo kaip neaisku,zinoma butu dar skersiniai???aciu uz atsakymus!
  3. lionia1234

    TRIUŠIŲ NARVAI

    sveiki visi, triušių augintojai , ketinu auginti daug triušių gal kas galite atsiųsti (kas turite) triušiu narvų brėžinių, būčiau labai dėkingas , brėžinių formatas nesvarbu :pray:laukiu atsakymu,Aciu!!!
  4. lionia1234

    kombikorma

    Sveiki ,ziuriu cia vis Vilnius,Kaunas o kur ZEMAITIJA!!! ALIO, atsiliepkit,dr. Jonai,ar kiti isZemaitijos,kur jus perkate kombikorma pigiausiai,gal vezates tiesiai is ''Kretingos grudu'',keliu ten rusiu jos turi,kokia kaina ir tt.ir panasiai!uuu Atsiliepkit! aciu is anksto uz info!
  5. lionia1234

    Triušių auginimas

    Siaip tai turiu pora patinu,vienas didelis baltas su juodais,butu kaip zelandas,kitas juodas-neaisku koks,dar yra patele-bet dar jauna kergimui-sunus parsivilko,-vel neaisku kokios rusies dvarniaska juk turbut geriausia butu uzsiprkt veisliniu,jei rimciau uzsiimt,tiesa koks butu privalumas jei pirkti su dokumentais?
  6. lionia1234

    Triušių auginimas

    Sveiki triusininkai!!! Galvoju ir as isijungt i jusu nemazas gretas,(kol kas bent teoriskai),be to manau kad as ne vienas toksai mastantis,bet dar tik kaupiu informacija kaip viskas turetu atrodyti realiai. Todel labai prasau,jusu senbuviai,kas kiek netingi,pasidalint savo sukaupta patirtim nuo ko viska reiktu pradeti ir toliau vystyti Domina viskas Su didele pagarba Jums is anksto DEKOJU!!!
  7. egiukas,o is kur tu ir uz kiek parduotum?
×
×
  • Create New...