Jump to content

suwalkas

Nariai
  • Pranešimai

    218
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario suwalkas paskelbtas turinys

  1. Atsisake forminti kol nenutraukta sutartis. Notaras toks papuole, niekada pas ji neidavau, bet pardavejas pas kita nesutiko.
  2. Sveiki, situacija tokia: kaimynas parduoda zeme, pirmuma kaip kaimynas gaunu as. Zeme siuo metu pagal panaudos sutarti dirba kitas. Susirinkom su pardaveju visus popierius- notaras neregistruoja sandorio kol neisregistruota panaudos sutartis registru centre. Naudotojas to padaryti neskuba. Ka patarsit?
  3. Transportavimo varztu nebuna kaip senajam? Gali jie ne leist pilnai suspaust disko.
  4. Dejau deveta komplekta, 50 istraukiau, ir igrudau 80. guoleviete, ta kur varztu fiksuojasi, irgi gavosi 80. net nuziurejau ar 50 tokia pati.
  5. Labas, pernai keiciau. Keiciau ir dantrati su velenu i 80 imto.
  6. Termostatas yra? Jeigu ne, tai reikia uzglusinti slangute plona einancia i termostato korpusa. Nes pompa ne visa vandeni varo per radijatoriu, dalis vandens sukasi ratu nepasiekdamas radijatoriaus.
  7. suwalkas

    t-40

    Dumina ir kaista -degimas netinka.
  8. pas mane panasus vaizdas, sunkiau padirbus isdega. Pavasari keiciau ziedus - nepadejo (buvo poroj cilindru mazesnis spaudimas, tepalo pamazeja gal 3 ltr /100mth). Purkstukai su siurbliu tvarkoj. Irgi pradedu itarti galva, voztuvai nepraleidzia, bet pries keleta metu meistrai keite voztuvus ir keleta kreipianciuju, gal tarp voztuvo ir kreipianciosios (ismetimo) tarpas didokas ir tie keli ltr per metus per ten prasisunkia?
  9. O 1000 gaunamas sujungiant tiesiogiai ar isgreitina perdavima? Pastebejau ant sienapjoves, visada pjaudavau puse ir daugiau gazo, dabar vos ne ant laisvu eina.
  10. Labas, idejau darbini i 50 is 80 ir atrodo kad greiciau sukasi negu turetu. Gali taip buti?
  11. suwalkas

    Dažai/dažymas ž.ū. technikos

    Mtz daziau, antrai eilei nepagailejau ir skiedziau hamerite skiedikliu. Nudziuvus skirtumo nematyt tarp hamerite ir 646 skiedikliu, gal ilgiau nebluks. Beje si savaitgali senukai akcijos 30 proc nedave, teko apsilankyti kaimynu obi parduotuvej, maloniai nustebino kaina pigiau negu seniuos su 30 proc nuolaida. Sunaudojau truputi virs 10 ltr.
  12. suwalkas

    Dažai/dažymas ž.ū. technikos

    Sveiki, daziau hamerite dazais, ir noretusi blizgesio truputi daugiau. Kaip manot nepakenktu lako imaisyti i juos antram sluoksniui? Skiedziau 646 tai lako nitro reiketu. Truputi bandziau skiesti 649 tai blizhesio visai nelieka,gal ir 646 nera geriausias variantas?ka tamstos patartumet?Seniau pildavau lako, kad nebluktu ir blizgetu bet dazai kitoki budavo.
  13. aciu labai, kestasxxxl turit labai neblogos literaturos, as kur turiu tai tik suspaudimo laipsnis nurodytas. Pute per alsuokli, bet kad daug nepasakyciau, nuo naujo panasu dar neardytas isdirbis kosminis. Tepalo beveik nedegina. Gaila judyt indeklus, bet teks maziausios kompresijos stuma issitrauk paziuret.
  14. Labas, kokia kompresija turetu buti D 50 varikliui? pas mane 23 16 20 23 galva nuemiau voztuvai neleidzia tarpine neprapusta. Pradejau ardyti del slapio kamino, lengvi darbai - slapias kaminas. Purkstukai su surbliu irgi dirba gerai. kiek suprantu lieka grupe, gilzes be dideliu uzedu. Uztektu ziedu? ar tvarkyt pilnai grupe + velenas slifuot indeklai ir t.t.? I ta cilindra kur yra 16 pyliau tepala pakilo iki 30.
  15. gali truputi neatitikt, jeigu plundzerius keis meistras tai gali truputi kitaip nureguliuot bendra siurblio degima. Siaip jeigu tavo seni plundzeriai buvo teisingai sustatyti, ir jeigu naujus suderins taip kaip reikia tada atitiks degimas.
  16. reikia remonto ar ne reiketu spresti pagal sudeginto tepalo ir kuro santyki. Visi varikliai turi ribas po kurios yra patartina remontuoti. 0,5 ltr nuo kiek kuro? 200? Jeigu kiti parametrai ok, tai nieko neverta daryti.
  17. suwalkas

    Apsauga nuo vilku...

    labas visiems, neuzpykit kad truputi ne i tema. Uzvakar pastebejau viena katina perplesta gerkle, sendien kita. Katinai dideli 'sargus' nlb prisileidzia pagaut tikslesniai apziurai. Kiek matyt atrodo vienu tiksliu plesimu isplesta kailio ant gerkles. Kas galetu juos pulti? Gali kiaune? Ziurke nlb tikiu, jos tik apdrasko, katinai tarpusavi irgi tik sonus apsipleso. Kiaune esu pagaves pries pora metu, siemet pasnigus tik sesku pedos matosi. Kiek teke pastebeti pagauto sesko, gyviniuos spastuos, katinai privengia - apsilenkia praeidami. Gal kas minciu?
  18. visuos vienoda kompresija? matuojant ipilk truputi tepalo i cilindrus, jeigu pakils - grupe, jeigu ne - galva.
  19. suwalkas

    Pliurpalas

    Sitoj gadynej tik oro uostuos panasiu eiliu isvysti galima.
  20. ne nr5 zmogui reikalingas, o vandens pumpos sparnuote...
  21. suma didele susidaro? Maniski reikes ziema paleisti neaisku ka rasiu, 7 ir 9 meta.
  22. biski brangesnes negu kitur, bet kokybe dar nenuvyle. Lygtai i agroservizas persivadine.
×
×
  • Create New...