Jump to content

9Mechanikas9

Nariai
  • Pranešimai

    137
  • Prisijungė

  • Lankėsi

9Mechanikas9 pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

1

Reputacija

  1. Girdėjau skambino tik nežinau katroj bažnyčioj...... Taip ir čia žiūriu svarbu rašyt nesvarbu ką. Kas del plovimo tai gali plaut bet nusiimk dinamą ir magnetą puskačiaus arba bent uždenk jau. Del lankstymo tai žiūrint koks slėgis. Jai nežadi keist tepalų (kuo labai abejoju) tai tepalo radijatoriaus kaip sakai gyvatuko išimt nereik., Jai nusiimi tai prapūsk ir vidų tuo pačiu centrapūgą išplauk. Del dažymo šiuo metų laiku dažyt ką aš žinau nebent šildomas garažas .
  2. Sveiki nesinori kurt naujos temos gal kam tekę susidurt su FAHR , Jai truppai tai pasoga palikimas ar kaip čia sakyt. Ar verta pasilikt ar y marčias žantus. Gal kas dirba su tokiu.
  3. Labai teisingas pasakymas ir dėja pasirinkimo du varijantai arba perki bet ką ir remontuoji( taip dažniausiai ir būna kai nėr laiko ieškot o reik dirbt) arba jei nedega lauki ieškai kaip duonos gero, ir tai kaip pasiseks..... .
  4. Kas čia Viktorai per pasakos ..... . Kuo puikiausiai vedasi ir prie -32., žinoma puskačium.
  5. Parašyk bent vieną argumentą kuo patogesnis išskyrus kabiną. Aš traktorių į arimus ir statau o ne y sekciją. Prižiūrėt reik kiekvieną dar tokio neturėjąs kad nereikt prižiūrėt. Kaip prižiūrėsi taip turėsi. Geras traktorius kuris? Pateik nors vieną argumentą. Su džoniu fendu priekabikės malkos miškan važiuot. Išgrudus stiklą ar faras malkos daug išeitų. Jau geriau su vientilčiu jumzu negu su vientilčiu 80-imtu miškan važiuot. Čia tik mano patirtis ir mano nuomonė. Jai tu už 10štk. žinai timberį ar geeeraaaaa traktorių siūlyk.
  6. Negerai, nes reikai traktoriaus į mišką iki 10 000LT, o geresnis abejoju kas galėtų gautis už katiną Kažko idealesnio iš savo daugemetės praktikos tikrai nežinau.
  7. Tiesa slypi kažkur anapus.... . Jai rimtai tai tikriausiai pats žinai ruskos elektros gedimus: nutrūkęs laidas, prazulintas laidas, nėr gero kontakto nedaveržta atsileidę, arba apdegę išsilydę kontaktai. Ieškok ir rasi. Žvakę gali su testeruku su kontrolke pasitikrint, primityviausia paduodi (+) y pačią žvakę pabaksčioji jei kibirkščiuoja gera (nor kartais pramušta y korpusą irgi kibirkščiuoja)
  8. 9Mechanikas9

    T-40

    [quAšote=Donatas]na man irgi sunkokai sekasi, siandien kaip tycia nuluzo vairo kolonkes apacios tas slycas ant kurio maunasi vairo traukiu mechanizmas. Ryt reiks kolonke nuimineti ir bandyti privyrinti. Net minčių tokių neturėk Donatai, nebent užvirinis tiesiai laužan varysi. Turėjau tokį vargą kaimynas buvo nupirkęs irgi kažkokio "gudročiaus" užvirinta soške. Nebent kolonkė prie pabaigos tai sudedi naujus salnykučius ir guolius tada užvirini. Nors aš taip nedarau tai ir kitam nelinkiu.
  9. Patarimas Šarai iš patirties: vienu šiknu 10-imt suolų neužsėsi. Ir šitose piemenų rietenose tu nieko neišmoksi nes kai prirašis pievų. Aš po darbo 2-3 ha apsiariu čia juokdariai per dieną aria, nors žmonių nejuokintų.
  10. Atsisuk tuos keturis varžtus kur "ričiagas bėgių ir reverso" nusikeli visą krūmą ir pasiėmes mantiruotę ir išmynęs sankabą padarai laisvą. Per visas keturias turi eit ištisinis griovys. Jai daugiau nieko tai arba obolys ričiagos paplyšęs arba velenukų galai. Kai dėsi atgal ysitaikyk reversą pažiūrėk ar veikia neužveržus.
  11. ėi tu ponuliuk xuev pigiau, brangiau-ar tu bent kai ką esi padaręs savo rankomis ar viską tik samdai.Tai ir nekalbek šioje temoje ,okalbęk kur perka parduoda. Esu ir traktorių nusiprikęs ir net du , bet supratau kad brangokai gaunasi, nes reikia man tik kokį vieną mėnesį per metus. Esu variklį perrinkęs escorto, bet vien įrankiai gavosi susipirkti brangiau nei servise remontuoti, esu bandęs šienauti didelius plotus su trimeriu, bet vien važinėjimas gaunasi brangiau, nei pasamdyti brigadą tęsti? Žinoma, kai kas smagiau gaunasi, bet žinant blakio užmojus jau reikia jam mestelėti mintį, kad ir kitaip galima gyveti. Visi kraštutinumai nesveika nei viską samdyti nei viską pačiam daryti - reikia "su protu" putotis irgi Pirmoj eilėj tai nors rašyt išmok kai su vyrais kalbi.
  12. 9Mechanikas9

    T-40

    Labai mažai informacijos kad ką nors patart. Per tiek metų visko buvę ir siurblys ir tepalo mažai ir "soškė" ant bruso nukrenta ir guoliai pačios kalonkės pabyra. Apie smulkmenas: švarą, tepalų lygį, vožtuvai ar nepastrigę aš net nekalbu. Žviege okada vairą sukant ar stovint , gal paršą paspaudei tai ir žviegia. Jai rimtai tai iš tiek informacijos arba vožtuvas pagrindinis pastrigis, arba tepalo mažai ,arba siurbliui amen bubt. Jai nieko nejudini , o kaukia tai krėsk tik vožtuvą ir siurblį.
  13. draugas nusipirko mtzoka o ten provodkes nerasta todel bandom pajungt o kaip del pliuso minuso kur ka jungt prie varzos ,kontrolines? Guglis visagalis tingi ieškot........
  14. 9Mechanikas9

    T-40

    Paimi "balgarkę" ir atpjauni, o jai rimtai tai tikiuos tu traktorių pusiau iskyręs ir darbinio veleną išėmes. Paskui pagal aplinkybes žiūrėk kas maišo traukutės fiksukai ir kitokie šūdukai čia gi katinas neišėmis vieno nedaeisi prie kito.
  15. Norėčiau pamatyti kuris gimė su visomis žiniomis. Juk visi kažko mokomės, tobulėjam. Pradžioje norėtųsi bent kiek palaikymo, ar bent jau argumentų, kas gali būti blogai, į ką sutelkti dėmesį, o ne iš karto. Tas pats kaip - neik į gatvę vakare nes gausi į galvą Vaidas.p dėkoju už patarimus, tikrai apie tai pagalvosiu. Kas liečia vienos kultūros auginimą tai yra daug paprasčiau, nei apsiimti daug ir po truputi. Reikia daugiau žinių, daugiau skirtingos technikos. Tačiau nesakau, kad tai būtinai turi būti bulvės. Gal persigalvosiu ir auginsiu ką kitą. Tačiau neketinu pradėti iškart 40 ha. Manau pradedant ir 10 ha bus per daug. Blakis - gauni pliusą iš manęs PS. O MTZ 80 ir 82 iš esmės kuo skiriasi? Tik metais? Pasirodo ne aš vienas toks užsispyręs. Sėkmės tau. MTZ dvejatas reiške antrą tiltą 52-82 ir tt. Nekreipk dėmesio in bulbinius pavydas šikną graužia ne pirmą kartą ko paklausi to negausi.
×
×
  • Create New...