Jump to content

jezusLT

Nariai
  • Pranešimai

    646
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    4

Visas nario jezusLT paskelbtas turinys

  1. Esat kas dėję elektra valdomą skirstytuvą frontakiniui? Internete tik. Pas vienus randu, bet jie biškį sunkiai susikalba kažkaip... Gal kas daugiau toj srityje kerta, ir ar mano. Logika, kad pajungimas bus kaip. +-Paprasto paprasto skirstytuvo mane apgauna? Suprantu, laidų ten šūsnelis, bet kiek žiūrėjau jie visi sujungti juk, belieka tik maitinimą ir šlangas sujungti. Ar čia ir klystu labai? Pvz apie kokį komplektą kalbu: https://www.hidraulines-sistemos.lt/Produktas/Proporcinis-hidraulinis-skirstytuvas-LS-frontaliniams-krautuvams-2-sekc-90-L-viena-plaukiojanti-sekcija-valdoma-elektra
  2. jezusLT

    Melžimo aparatai

    Labiau tikėtina kad ne termostatas nesuveikė , o maišytuvo kondikas padžiuvęs ir normaliai jo nebepaleido, ir saldė non stop nes nesimaišė ir temperatūra nekrito. Tada momentui atsigavo maišyklė ir ištaškė redukrorių. Yra buvę su dviem šaldytuvais taip, tik su abiem laimingai baigėsi
  3. Tai čia realiai ir yra Orkelio, kaip ir gaminys, na aceit case nupirko orkelio gamyklą ir šitas jau grynai keiso, bet matyt netaip.toli nuo orkelio ir nukeliavo... Dėl diržinio, tai kaip ir norėtųsi, bet baido diržų trūkimai visokie, ir kaina didesnė jų būna dažniausia. O ir didelius rulius vežt nelabai yra su kuo, nes trale virs lauk. MC tai svajonė būtų, bet kaina gana ženkliai skiriasi... Case pilnas(rišimas plėvele, tinkliuku, centrinis tepimas, padavimo hidraulinis padavimo atjungimas, hidrauliniai peiliai, hidraulinės grindys) kainuoja apie 69k Žalias welgeris(fendt) 69k, kompektacijos perdaug nesigilinau bet berods irgi hidro peiliai, grindys, tepimo centrinio berods už tiek nėr. Raudonas welgeris(MF) jau berods 76k jei nemaišau, kompektacijos neklausiau bet naiviai tikiuosi kad ji ne šiaip didesnė MC bugnas kiek pamenu, apie 86k tempia, diržas jau 96k tai laaabai jau kaip ir kaina šoka su šitais... Deutz fahr diržinis, berods apie 70k +- irgi kainuoja, tik kompektacijos nepamenu, tai net nežinau.
  4. Ir rankinis, ir hidraulinis oadavimo atjungimas, įdomus toks presiokas, tik tos įvorės, nesumąstau, gerai ar nelabai
  5. Gal yra besidomėjusių naujais case. Dubliais? Užkliuvo, nelabai girdėtas sprendimas, volai ne ant guolių, bet ant įvorių, net nežinau ką galvot , geras sprendimas ar nelabai? Tepami automatiniu tepimu.
  6. Jei penkių metų laikotarpyje, nesėjai ur nežymėjai tinkamai įsėlio, už ariamus laukus, šiai minutei ir turėtum negauti...
  7. Sekasi jum, aš su 85 dar tik vieną paklausimą gavau vasario vidury ir toliau tylu ramu :D
  8. Sveiki, norėjau pasiklaust dėl volų svorių, kokia seka +- eina jie pagal svorį? Kad vamzdinis lengviausias tą suprantu, o toliau? Žiedinis, spiruoklinis, packer ir pan? Ir kuris optimaliausiai dirba su lėkštiniu skutiku.
  9. jezusLT

    Pieno kainos

    O tai sunkvežimiai iš akmens amžiaus, kad nėra kondicionierių? Išmokos nėra pajamos, ir jas gauna daugiau mažiau vis ES ūkiai, taip kad tai neturi sietis su produkcijos kaina, ir tuo labiau iš produkcijos pardavimo gaunamomis pajamomis.
  10. jezusLT

    GEDIMAI

    Sveiki, kodėl gali neveikti vairo stiprintuvas, veiksmas kombaine, sistema su donfasu(lyg ir taip vadinas) vairas šiaip veikia, hidraulika irgi, bet stiprintuvas vairo tai neveikia , ką tikrint pradžiai?
  11. jezusLT

    Pliurpalas

    Nu tai, nepavydėk, kad gauna 30ct, nevisi pasirenka ekologijos kelią, kuriuos konkrečiai pieno atveju, jau treti metai stipriai kala į klyną, įprastinio pieno gamintojams kainos atžvilgiu
  12. jezusLT

    Zemes ukio paslaugu kainos

    Chebra, skaitau skaitau, ir nelabai suprantu, kodėl grėbimo/vartymo(ar jūs čia už abu iškart kainą parašot) kaina tokia didelė? Nu nes ten turbūt pigiausias darbas po krovimo turėtų būt mano galva.
  13. jezusLT

    GEDIMAI

    o tai gal veikimo laikas nustatytas tik toks kad tik trumpai suveikinėja? mano klausimas, traktorius zetorius, bet realiai tam itakos būt neturėtų markė, prieš porą metų parėjo oro isiurbimo šlanga, ir dulkės suraižė stumus su gilzėm, pakeičiau visą stumoklinę grupę, ir bėda pamiršau, BET suraižė ir oro kompresoriaus grupė, ir pavartodavo tepalų į oro sistemą, pakeičiau rudenį nauja stumoklį su žiedais ir cilindru, pripumpavimo greitis kaip ir susitvarkė, bet dabar(realiai 200mot/h praėjo) nebepakelia spaudimo virš 5bar, kame gali būti bėda?
  14. jezusLT

    Zymeto Kuro Kaina

    Vakar, imlitex, 2000l po 64,9 , imant 3t sakė būtų po 64padarę.
  15. jezusLT

    irankiai

    Su jcb pasakymu, viskas gerai, bet nevisada žinaimkokio būtent įrankio kada reikės, ir pan, aš ir nusipirkau bernerio įrankių pernai vasarą, bulgarkė dirba gražiai, tik apsukų galėtų būt daugiau, tepimo taškam tept akumuliatorinis irgi labai patinka, suktuku irgi nesiskunďžiu, BET, kai pirkau, planuose ir veržliasūkis mintyse buvo, ir dabar pasidomėjus daugiau, berneriniai neturi greičių, ir Nm mažokai, astukimas berods tik 600, o be greičių žmonės pasakojo kad smulkesnius varžtus tiesiog nuplėšo, tai nelabai tenkina toks daiktas... bet yra dar kita medalio pusė, bernerio akumai, tinka milwokiui m18 ir puikiai su jais dirba, tai teks matyt vieną galvą rinktis ne mėlyną.
  16. jezusLT

    Pieno kainos

    Mus prieš keletą metų paleido taikiai, bet su niuansėliais tokiais kaip nedamokėti priedai , suma nedidelė, bet grožio nepridėjo ex supirkėjui.
  17. Tiek liko nuo 80 balų rinkusių, jei atsiras pakankamai norinčių visai sumai ir nebesiūlys kitiem, su80balų daug kas nerizikavo su ~50% intesyvumu vygdyt pilnai projekto, dėl to ir liko eurų, kuriuos dabar siūlo 75 rinkusiems. Kol projektas nepatvirtintas, tol galit jo atsisakyt, ir realiai tik iki tada bus aišku kiek kiekvienas gausit, tai tokia ir rizika, tik vėl pinigai koreguot verslo planui ir lakstymas su popieriais.
  18. jezusLT

    Pieno kainos

    Pasirašo tai pasirašo, su eko tai su eko, bet pirmiausia atsakykit sau kodėl išvis jos egzistuoja būtent ilgalaikės ir su gera kaina?
  19. Nežinau kas yra auksinis, bet foton504 tas su atnaujinta kabina kur durys su stiklu šoniniu viename eina tai šoninis 200 eur su pvm galinis 100 tai mano akim labai normali kaina kaip už tokio dydžio stiklą. Šildymo ir fotone galėtų būt daugiau, BET bent pas mus tai temperatūra nepakyla žiemą, bet gaminyojas kitokio termostato neduoda visų te,peratūra atsidarymo vienoda. Tai nebent automobilinį kokį bandyt dėt, bet mum jis žiemą realiai nereikalingas tai perdaug dėl to galvos nesukam.
  20. Kiek kolektorių pastatyta pas patį kad taip užkaitina?
  21. Tikrai žvilgtelk ls, bent pernai parodoje atnaujintas gana rimtai atrodė kaip šimtinukas o kaina lyg ur tik 32 tūkstančiai tebuvo. Nors zetorius kieme nevienas, bet dabar vis pasimato ir servizu nusiskundimų, asmeniškai kolkas nesipykstam, bet kol nereik perdaug jiem važinėt ir lyst apart aptarnavimo tai su visais geri jie manau pagrindinius kriterijus renkantis išskirčiau 540ekonominį(750kitur rašo) darbinį, ir žinoma elektro hidraulinį reversą bent jau. Ir bėgių žinoma kad nebūtų per mažai.
  22. Vežk į garantinį, pakeis tikrai, o šiaip bent man tai jie daugiau 2-3metų ir nelaiko, o jei dar el. Piemeniui kada pajungi išviš mišios greit pareina jenoxam
  23. Tai gal kažkur įsiurbimas "kiauras" ? Ir švilpia nuo slėgio
  24. Aš kažkaip nemanau kad normalūs automatistai neįveiktų tos dėžės, tik ar pradės knistis, klausimas, plius dalių ar lengvai gaus eilinis žmogelis jom.
×
×
  • Create New...