Jump to content

SAULĖS GRŪDAS

Nariai
  • Pranešimai

    10
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    KAUNAS

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

SAULĖS GRŪDAS pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Tai iš principo koks skirtumas kam skirtas tas maišytuvas, jei kana ikandama galima ir pašarus maišyti. Labai patogu išbetonuoji duobe, ištepi sienas kokiu nors impregnantu imetei mixseri ir maišai.
  2. Būdamas Danijoje mačiau kiaulių fermoje pašarų maišymui naudojamą "propelerį", čia tinklapiuose radau panašų daiktą, tik jis vadinasi srūtų maišytuvas. Įdomu ar tai tas pats maišytuvas. Gal kas galit apie tai ką nors pakomentuoti.
  3. Galite galvoti kaip norite ir rinktis angarą kokį norite, bet lengviau pasitarti su tais kas jau turi nei skaityti reklamą.
  4. To Petrui Nejauku ir man iš pradžių buvo, bet jie dar stovi ir aš patenkintas savo pasirinkimu.
  5. Nenoriu niekam nieko įrodynėti, telefonas yra galite paskambinti, galite atvažiuoti ir pasižiūrėti. Angaras stovi jau trys metai. Na nepaslaptis jei viską darysi kaip parasyta įstatymuose, tai geriau nieko nedaryti. Tiesiog noriu patarti kolegoms. Jei viskas butu taip paprata tai ir tokių dikusijų nebūtų.
  6. Jei norite pasiteirauti dėl angarų galite man paskambinti 865509792. Gyvenu Anykščių raj. netoli Surdegio. Norėčiau pabrėžti kad jei kas nori pigesnio varianto tai reikia rinktis tokio angaro konstrukcijas, kad kuo daugiau galėtum pasidaryti pats. Kai aš pasiteiravau kainų dėl pastatymo, tai atšoko fantazija ką nors samdyti.
  7. Kam mokėti už papildomas erdves kurios bus neišnaudojamos. Pagrindas tai kokybės ir kainos santykis. Na kad neatrodytų kolchozas galima spalvas paderinti, bet man ir taip neblogai atrodo. Į svečius kas nori gali atvažiuoti ir pasižiūrėti kaip viskas atrodo.
  8. Už du angarus sumokėjau apie 150 000 lt. Statybą sunku įvertinti viską pasidariau pats, kai reikėjo pamatus lieti ir patį angarą styti pasikviečiau brolius į pagalbą. Neskubant per mėnesį, vieną angarą pasistačiau. Dokumentu tvarkymas dar 5 tukst.
  9. Turiu pasistates daniškus angarus, Future. 16x30x7,4 480kv.m. Rekomenduoju ir jums. http://www.futureangarai.lt Mano angarai.
×
×
  • Create New...