Jump to content

Metraštininkas

Nariai
  • Pranešimai

    221
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    3

Visas nario Metraštininkas paskelbtas turinys

  1. Metraštininkas

    niva bedos

    Sveiki, ar tekę kam susidurti su tokiais, dabar parduodamais, niva sietais? Kitokia žvynų forma. Viskas ok su tokiais, galima dirbti?
  2. Metraštininkas

    Zirniai

    Estet iš bėdos tinka žirniams (kaip kad mcpa)? Norma?
  3. Metraštininkas

    Zirniai

    Prisidedu prie klausimo. Žirniai (4-5cm) ant drėgnos purkšti 2l fenix su 330l vandens. Dabar žirnis 7cm, toks vaizdas žoleliukių.
  4. Metraštininkas

    niva bedos

    A, nepaminėjau, Jenisėjus raudonas pas mane. Bet ten viskas kaip nivos ir gamykliškai jau toks išdėstymas.
  5. Metraštininkas

    niva bedos

    Ne, dėžė kairėj pusėj po kabina. Sujungta su skriemuliu per metalinę ašį ant šlicų. Hidro pavara būtų puiku, bet jau per daug darbo tokiam kombainui.
  6. Metraštininkas

    Išmokos 2014-2020

    Kokia ta istorija buvo, kodėl Starkevičius neįtiko nausėdai? Bandžiau ieškoti, tai radau Starkevičiaus įrašą, kad renkasi naujus vandenis ekonomikos komitete, o konservatoriai žū ministre teikė Minetaitę, kurią Nausėda atmetė.
  7. Kas galit nupasakot, kaip naujesnėm amber tvirtinasi keičiama noragėlio plokštelė? Prisisuka fiksuota padėtimi ar ant pailgų skylių ir prisukant ją dar galima pareguliuoti pastumdant arčiau disko?
  8. Metraštininkas

    niva bedos

    Pas mane, kuliant pirmu bėgiu ir daugiau pagreitinus su variatoriumi - jaučiasi vibracija. Variatorius seno tipo. Gal kas radęs priežastí? Ir dar, esant seno tipo variatoriui - prie rato stovi fiksuotas skriemulys. Koks būtų efektas, jei ten pastačius kintamą variatorių nuo naujesnės nivos? problema ta, kad antras sulėtintas - per greitas, o pirmas per lėtas, o jei pagreitintas - vibracija nejauki.
  9. Ieškau 0.3-0.5t Creator kviečių sėklos šiaurės Lietuvoje ar aplink Joniškį.
  10. Metraštininkas

    Grūdų kainos?

    Rusas atitraukia techniką, nebėra grėsmės Ukrainai.
  11. Geriausiai būtų jum pačiam susirgti ir savo kailiu išbandyti. Taip susigaudytumėt.
  12. Gal žinote, ko trūksta pagrindinei sz sėkladėžei, norint sėti garstyčias? Galėtų tuo pat metu berti garstyčias ir pupas per trąšų skyrių
  13. Nuo darbinio atrodo labai jau sudėtingai, kai užtektų el. varikliuko.
  14. Ar ėmėtės kokių žingsnių? Nusiėmiau fozatorių - kažkoks griozdiškas. O ir dėžė labai didelė kaip smulkių sėklų sėjamai. Manau nuo nulio gsminant būtų kompaktiškiau. Kas gali patvirtinti, ar sz3.6 žolių dėžės tinkamos garstyčioms, rapsui sėti?
  15. Forterai pirmo vėžlio lemputė nebedega,nors palėtinimas veikia. Gal kam taip buvę? Kol panelės nepradėjau ardyti, gal koks jutiklis prie dėžės yra ar iš kur jis signalą gauna? Ar tik lemputė gali būt perdegus?
  16. Metraštininkas

    zalioji trasa.

    Kviečių pabiros kartu su garstyčiom sudygsta, kurios, pasėjus pavasarį miežius, išliks kaip priemaišos. Tad, paliekant per žiemą, pavasarį reiktų glifosuoti ir po to braukti noraginiu? Dirbimas pavasarį derliaus neįtakos, lyginant su įdirbimu rudenį?
  17. Dt-74 du svoriai po 70 kg prisukti prie šoninių plytų
  18. Tamstos kiaules kartu ganiau, kad tujinamės? Žmogus pats nusprendė, kas jam geriau. Nesuprantu, ko čia prikibote, prabėgus beveik pusmečiui.
  19. Jų duona tokia, šablonai, atidirbtos technologijos, robotai, cnc. Jų darbas gerokai paprastesnis. Manau supratot, ką norėjau pasakyti, tik iš mandrumo priešgyniaujat.
  20. Metraštininkas

    Pliurpalas

    2013m Lukašenkos kalba, kai atominės energetikos ekspertai referendume nubalsavot, kad savo jėgainės turėti nereikia.
  21. Metraštininkas

    Gateris - savadarbis

    Kiek kw galios reiktų savadarbiui gateriui?
  22. Pagailėkit sveikatos ir laiko - pasidairę nusipirkite naudotą germinatorių.
  23. Ten įmanoma kaip nors prieiti profilaktiškai su oru išsipūsti? Kaip?
  24. Metraštininkas

    Trašų kainos

    Pavasarį pravargau su latvišku sulfatu. Granmaxas po jo - buvo gaivus sieros gūsis sielai. VID_20190411_153349_3.mp4
  25. Norėjau paklausti, galios poreikis skutiko priklauso nuo bendro pločio ar kojų skaičiaus? Tarkim 2.5 pločio skutiką su 6 kojom dviem eilėm trauks taip pat kaip ir 2.5m 9 kojų trim eilėm skutiką?
×
×
  • Create New...