Jump to content

G.Martynas.

Nariai
  • Pranešimai

    45
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

G.Martynas. pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

2

Reputacija

  1. Turim 4m tokį komplektą, tai Fendt 818 su svoriais, jei reikia į kalniuką įvažiuoti, tai priekis kyla. Magnumas 7110 lengviau tvarkosi su šituom, tačiau pakaba braška nuo svorio. Mėginom belarusui 1025 užkabinti, tai priekis iš karto kylą, nors pakaba kaip ir atkeltu.
  2. Dar nedaug su juo dirbom.Negaliu sakyti, kad negenda, vis atsiranda šiokių tokių bėdelių. Dėvėta pirkom, tai negali labai pykti ant jo.
  3. Sveiki, gal žinot kur ieškoti vairo padėties jutiklių 818 vario?Meta klaidą 5135
  4. Sveiki, gal galite paaiškinti FENDT 611 lsa blukiruotės veikimo principą. Arba, kur gali būti bėda, kad pastoviai įjungta blukiruotė. Iš siurblio jokio slėgio nėra. Dėkui iš anksto.
  5. Magnumam pasižiūrėk galinę pakabą ar neišdilusi, kokias klaidas rodo (dešineje puseje prie lango ekranelis yra), ar siurblys hidraulikos nekaukia. Pasitikrink, kaip pavaras junginėja, turėtu švelniai persijungti. Apibendrinus, neužmušamas traktorius.
  6. G.Martynas.

    masey ferguson 29 ar 31

    Su tansporteriai, tai tokios bėdos, kiek teko susidurti per 5 sezonus. Subyra guoliai velenų ( gali dėti kokius tik nori, tačiau sezoną atvarai ir turi žiūrėti ar atlaikys kitą sezoną), lūžta varanieji velenėliai ( gal metalas pavarksta nuo senumo), prasuka šešiakampį velenėlį tarp vamždžio ( tai atsitinka nuo dažno kėderio junginėjimo, jei nėra apsaugos, kuri sušvelnina paleidimą) ir aišku tansporterio juostas karts nuo karto tenka patemti. Kiek pastebėjau, kur yra transporterio įtempimo varžtai, tenai daug susikaupia pelų ir juos reikia išvalyti vos ne kasdieną, nes kitaip juostas tampo. Ir po sezono viską išardyti ir išvalyti.
  7. G.Martynas.

    masey ferguson 29 ar 31

    Žiūrėk, kad būtų guoliavietės su tais velenėliais vienoje tiesėje ( į guolevietes iš apačios įsikala metaliniai kaišciukai,kurie neleidžia jom judėti vertikalia kryptimi). Jei šešiakampis turi laisvumo tarp veleno ir dažnai išjunginėji kėderį, jį pradeda plakti ir galiausiai prasuka. Koks kėderio paleidimas pas jus?
  8. Blogiausia, kad biudzetas ribotas. Galiu leisti +- 35keuru., o i ta suma nelabai kas ir telpa.
  9. 155 ag, taciau esam truputi sukele galia jam.
  10. rolmako 4m su gumuotu volu ir diskais 56, pilnu gyliu dirbu su magnum 7110.Galios tikrai mazai yra,kad normaliai dirbti...
  11. Sveiki, vis ieskau traktoriaus apie 200 ag ir nieko gero nera. Vilkaviskyje yra axion 820, ka galetumet apie ta modeli papasakoti, kaip jie laiko, kaip kuro sanaudos ir i ka reiktu atkreipi demesi apziurint?. Kiek esu girdejes, kad jie edrus kuro atzvilgiu, o kiek yra tiesos net nezinau... o gal geriau i kita modeli dairytis?
  12. Sveiki, gal zinote kas gamina purkstuvu sijas? Laumetris ir Agrodileris uzsiia, bet gal be ju dar kazkas uzsiima?
  13. esame persidare, tik reikia tarp tilto ir lingiu deti paduskas(paaukstinti gala) ir dar atramas pridejom, kad nelauztu lingiu bei, kad neliestu priekiniai ratai remo sukantis.
×
×
  • Create New...