Jump to content

UK RVL PASVALS

Nariai
  • Pranešimai

    67
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Pasvalys

Paskutiniai lankytojai

1355 profilio peržiūros

UK RVL PASVALS pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

0

Reputacija

  1. Gal kas turit vasariniu kvieciu ,tinkamu seklai.Tinka visa Lietuva.+37068316892
  2. Tokiu metu traktoriui matyt vienas issigelbejimas butu tai i vaistine nulekt ir Viagros nusipirkt kad keltu
  3. Turiu toki apie 5metus pradirbau apie 2000val,buvo pora gedimu keiciau hidraulikos kompa bei priekinio tilto reduktoriaus velena su dantraciu.Daugiau jokiu gedimu nebuvo geras ir patvarus traktorius.Dirbu visada lauko darbai ir visi dubliuoti ratai tiek priekiniai tiek galiniai.Kuro galu pasakyt tik tiek 14valandu supilu 400-420litru.Darbo eigoj apsuku varikliui naudoju iki 1800-1900aps min.Pirkdamas atkreipk demesi i motoval kad sukasi pirma karta .Manasis siuo metu pradirbes 8800val.Litsoft tai siaip nerimta firma,gerai patikrink ta traktoriu.Ziurek kad kompai butu neardyti jie stovi gale kabinos kur sukasi numeris nuimi skarda zalia tenai stovi pora ju vienas vaziavimo kompas o kitas hidraulikos.Pirkau is dojaus hidraulikos kompa kaina su servizu apie 4000lt,pats nepasijungsi idejus nauja reikia sukalibruoti is naujo.Ziurek priekinio tilto reduktoriu jei is priekio pasilenkus matos apvalus skardinis dangtelis jei jis jau imtas tai velenas bus keistas jei ne tai apie 8000val reikia ji keist jo kaina su dantraciu apie 5000lt.Tenai isdrozos nudyla reikia keist abu kartu.Seip tai geras galingas traktorius skirtas lauko darbam nes transporte jis toks letas prie 2400apsuku rieda 37kmh.Tai tiek pirmai pradziai.
  4. Nezinau kaip kitom masinom yra bet manajam volvo fh gali pilnam pakelt tingini tada svoris persiduoda ant varancios asies ir lipa visai neblogai jei dar nepadeda sublokuoji varancios asies ratus .Per lauka tai gali vaziuot jei protingai dregmes o jei slapia tai net traktorius neina,elektronika buna tik tuose sunkvezimiuose ker elektriniai slegio reguliatoriai buna,o kaip sitam mercedes tai abejoju ,kad jam eletriniai bus tai manau per lauka ar ziema galesi vaziuot visai neblogai.
  5. Ten kur agrolasmuo pardavineja claas lexion 480 geriau pamirsk kad toks yra,sia vasara jo niekas nepirko tai kiap ir visi pardavejai isnuomojo,kaito variklis niekas neziurejo derlius geras buvo tol vare kol uzvilko,o dabar jam variklis iskeltas tipo keicia stumokline grupe.Telefonu kaina viena sako o kai nuvaziuoji i vieta kaina jau kyla ,tipo dalys brangsta ir neaisku kiek tu valandu jis prasukes viena minute sako 2500val variklis praejes kita jau 3000val.Tokia tikimybe kad tos valandos yra atsukamos,neapsigauk.
  6. O kaip su derliaus nuostoliais butent sios serijos kombainams man asmeniskai tai sietai mazoki atrodo,ir koks nasumas kiek tonu per val galima prikult kaip pvz 9640serijos.
  7. Aisku kad deveta,juk wts serija buvo gaminami iki 2007m. o po to gaminami w serijos.
  8. Sveiki galvoju pirkti John deere wts serijos kombaina kokie pliusai ir minusai?
  9. UK RVL PASVALS

    VECTOR 420

    maniskis 1040m/H prasisuko rimtu gedimu nebuvo.Kaip kolega cia raso lyginant su lexion trukumai tokie anie.Bet uzmirso kad lexion kaina dauginama is 3. Bet maniskis dar su 6m dono pjaunamaja ir jamz 236 varikliu.
  10. UK RVL PASVALS

    VECTOR 420

    Nesukuok nuo pat saknu ir neprabuksuos Tai diskeliu jokiu nera,kad butu galima paverzt?
  11. UK RVL PASVALS

    Tekinimo darbai

    Jeigu iseitu pratekinti tai gal galetum telefona ar adresa duoti kas tuom uzsiima?
  12. UK RVL PASVALS

    Tekinimo darbai

    rato diametras yra 90cm tai reikia istekinti vidine skyle.O kas cia uzsiima tokiais darbais?
  13. Sveiki gal kas zino kas tekina nestandartini metala,pavyzdziui reikia pratekinti ratams vidine skyle.
  14. UK RVL PASVALS

    VECTOR 420

    kedainieti nesikarsciuok
  15. UK RVL PASVALS

    VECTOR 420

    Koks donui servisas budavo mastai?toks pat ir cia. Kur laverdai dalys?
×
×
  • Create New...