Jump to content

Donatas85

Nariai
  • Pranešimai

    115
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Donatas85 pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

0

Reputacija

  1. Sveiki, Ar girdejot, kad nuo siu metu ariamoji zeme nepadengs ganyklu ir pievu? Jas padengs tik salyginiai gyvuliai.
  2. su pusiau naturiniu ukininkavimu labai blogai yra tas, kad komercinius pasiulymus reikia pateikt visiem penkiem metam, butu daug geriau kad galetum kasmet po komercini susiorganizuot, kasmet gerai apgalvotum ko reikia. Del sitos kliuties daug kas net nepradeda rasyt projektelio siai paramai.
  3. Donatas85

    Aviliai

    Jeigu pradedat bitininkaut, pradekit iskart nuo daugiaauksciu, neverta prasidet su tom senom technologijom ir dadanais visokiais.
  4. Donatas85

    irankiai

    AS cia biski pagalvojau, gal geriau nusipirksiu lietuviska daikta, nauja, su garantija, ta geltona kempa modelis SP-200 http://www.pusautomaciai.lt/lt/produktai/1/55/sp-200 vilniuj gamina juos, ir detaliu bus, ir ramu. O tuos Lincoln electric atstovauja Stokker http://www.stokker.lt/ lietuvoje lygtai, bet jeigu jis sulus, man atrodo lietuviskaim variantui remontas tikrai pigiau atsieis...
  5. Po velniu, tai ka man dabar daryt, isikurimas uzvere duris, iki modernizavimo laukt 2 metus, o po 2 metu jau 2013....
  6. Donatas85

    irankiai

    Sveiki, turiu toki klausimeli, radau pirkti suvirinimo kempa, stai toki : lincoln powertec 250c, zmogus nori 2000lt. http://content.lincolnelectric.com/en/p ... wertec.pdf 250 amperu, 15 kg rite, sveria 94kg. Bet kiek ziurineju internete niekur neradau kad butu pamineta kad jis virina mag dujomis (angliarugste), visur uzsimenama tik apie mig (argonas) suvirinima, tai jis tada netinka suvirinimui angliarugste ar kaip cia gaunasi? Kal kas turit panasu?
  7. As su kvernelandu apvaliu remu kelis akmenis esu isvertes kad net parist i lauko krasta negalejau o plugui nieko netasitiko
  8. Donatas85

    Malkų kapojimo aparatas

    reikia tik suzinot kiek kw variklio reikia ir kiek apsuku, gal kas turit?
  9. Donatas85

    Malkų kapojimo aparatas

    Ar apsimoka uz sitoki: http://www.skelbiu.lt/skelbimai/malku-s ... 63698.html moketi 1400 lt?
  10. 10 litru transmisinio tepalo TEP-15. Cia is eksploatacines knygos. Is sono yra kontroline skyle, didelis kaistis issisuka, pripili iki jo ir viskas. Beje tinka dar ir nigrolas.
  11. Tie smulkintuvai kur apacioj kaip vejapjove, du sparnai, tai ne smulkintuvas o lenkiskas nesusipratimas tinka tik nuganytiems laukams nusmulkint, o ten kur auksta zole tik ispesioja ir viskas, o jeigu kur akmuo geras pasitaikys tai peiliams iskart galas, ir po keliu tokiu akmenu reduktoriu reikia pirkt nauja jeigu isvis toki rast galima ir asis luzta ant kurios tie sparnai tvirtinasi. O tikras smulkintuvas tai tas kur ant horizontalaus bugno Y peiliai arba dar buna kauseliai, su tuo tai jau kitas smulkinimas ir dar galios perdavimas per dizus, didesne apsauga.
  12. Sitie reikalavimai sugalvoti ne seip sau, o kad tokie gudrociai kaip tu nesugalvotu laikyt pievas del deklaraciju... Tai palauk Bufalai,tai tas kas susmulkins su smulkintuvu irgi toks pats gudrocius kaip ir as, jis irgi laikys pievas del deklaraciju.. O beje mini traktoriukas maciau kai smulkina su smulkintuvu, nes pas ji darbinis velenas nepriklausomas,o ant manojo T-25 netinka, nes darbinis priklausomas, kaimynas bande ant savojo T-25 rotacine, tai sutrauke asi ta kur jungia greiciu deze su sankaba...
  13. bet geras su tuo isvezimu, reikalauja arba isvezt arba susmulkint, smulkint tai viena karta reikia, nuvaziuoji ir susmulkini, o isvezt tai pirmai reikia nusienaut, tada sugrebt, tada vaziuot isvezinet, is pradziu dar sugalvojus kur ta isvezta det, ir darbo-kuro sanaudos nepalyginsi kur viena kart smulkina, kur triskart i ta pati lauka vaziuoja isvezinet,grebt,sienaut, o ka man daryt mazam ukininkui kai as neisgaliu nusipirkt to smulkintuvo ir mano traktorius nepajegus butu ta smulkintuva tampyt.... geri kadrai tie miestieciai, prigalvoja visokiu reikalavimu kaimui ir isvezinek kad gudras. ir nusienauta palikta laukuose zymiai geriau atrodo negu susmulkinta, ispesiota, stagarai kysoja, o vat nusienauji su dalgine, viskas graziai sugula, po savaites jau lygiai zaliuoja laukas.
  14. Donatas85

    KOMBAINAS VOLVO 1130

    beje ir varztai dar visur coliniai sukaisioti
×
×
  • Create New...