Jump to content

uab primtela

Nariai
  • Pranešimai

    18
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

uab primtela pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

1

Reputacija

  1. uab primtela

    Kelio tvarkymas

    Brangiausiai kainuoja smelio ir skaldos atvezimas is karjero. Gerai, jei netoli yra koks karjeras, nes kartais smelis kainuoja pigiau, nei jo atvezimas. Ir skalda nepigi, 40-60 Lt uz tona.
  2. uab primtela

    Kelio tvarkymas

    Turi buti smelis, kuris karjere vadinamas "smelis pagrindams", nes pigus smelis turi molio priemaisu ir kelio darbams netinka. Ir skalda, o ne zvirgzdas. Pagrindas turi buti gerai sutankintas.
  3. Tai "kliuskines" santvaros. Ledo rumams konstrukcijas veze is Baltarusijos. Anksciau Lietuvoje gaminamu (Telsiu ir Plunges) ir Rusijos gaminamu (Kislovodsk ir Orsk) angaru, tu kur dabar jus galite pamatyti pramoninese zonose, konstruktyvines schemos buvo kitokios.
  4. Kaina priklauso nuo pastato aukščio ir atstumo tarp atramų, su montavimu ar be. Todėl kainos diapazonas 50-120 Lt už 1 dengiamo ploto kvadratą. Tiksli kaina paskaičiuojama pagal užsakovo užsakymą. Taip pat pateikiama 3D vizualizacija.
  5. Na problemele rimta bet imanoma sutvarkyt. Pirmiausiai rekomenduociau susitikt su protingu projektuotoju - architektu, kad isdestytu visa specifika ir kokius reikia popierius turet. Tada kad padarytu projekta pagal esama situacija, tada issiimti statybos zurnala kuri uzpildytu zmogus turintis statybos atestata. Surast imone kuri supildytu dokus atset ji state ir vsio. Lakstymo bus bet nera nieko neimanomo. O valdininkai tai prazorlivi "sukos" jam tik kiseniun dek viskas jiems negerai nes dirbt reik. Dar kiekvienas dideli virsininka vaidina prisiziurejau tokiu as sociai.Tai siunciau ir nx ir i snuki siuliau. Geriausia pajami protinga projektuotoja-architekta jis tau viska sutvarko nes kur kas geriau zino savo ir kitu kompetenciju ribas jam atmakaluoji uz darba ir pagalba ir baigta. Sekmes. Turejote pradėti nuo detalaus plano ir nuo leidimo statyti. Leidimas statyti išduodamas 10-metų. Tai va, nuo leidimo statyti išdavimo datos turėtumete 10 metų pridavimui. O statitio pridavimo darbus atlieka statytojas (užsakovas), jei statybos sutartyje nėra numatyta rangovo pareiga priduoti statinį.
  6. Kiekvienas projektuotojas turi turėti ne savo nuomone, o inzinerini issilavinima ir galiojanti atestata pastatu projektavimui , biski sveiko proto ir praktikos.TIK tada nebereikes jums projektavima lyginti su krepsiniu (ten visiskai nera nieko bendro zaisti krepsini gali ir 3 klases baiges),o jeigu 3 klases baiges projektuoja pastatus tai jums vyrai dar ilgai reikes raudonuoti pries ukininkus juk ju didzioji dalis labiau issilavine.(jeigu jie 30-40procentu pereikvotu kura trasas ir kitas sanaudas tai jie seniai butu uzlinke).Aleksandras Pilnai su Jumis sutinku, kolega. Noretusi pridurt tik, kad statybose turi dirbti profesionalai visuose statybų stadijuose- tiek projektavimo, tiek statybų vykdymo. O reikalavimai keliami specialistams yra aiškiai surašyti STR 1.02.06:2006. Lietuvos Respublikos statybos įstatumo 8 straipsnis, punktas 2 : Statybos techniniai reglamentai (STR) yra privalomi visiems statybos dalyviams.
  7. Konfiguracijos gali būti įvairios
  8. Iš tokių, gamykloje surinktų santvarinių elementų, labai nesunku surinkti stogo konstrukciją arba statinio karkasą
  9. Siais laikais kiekvienas nori pigesnio sprendimo. Ir ne kiekvienas ukininkas gauna paramas. Todel as ir siulau viena is sprendimu, kaip atpigint ta statyba - siulyti pusfabrikacius, lengvai montuojamas konstrukcijas, kurias galetu sumontuoti zmogus pats, be specialios irangos ir specialistu, pigiomis darbo priemonemis ir savo jegomis. Temos pavadinimo geresnio nesugalvojau.
  10. Gaila, kad neiseina ideti 3D formato. Jame geriau matosi, ka galima padaryti.
  11. Pats nepadarysi, nes reikia specialiu ploksteliu sujungimui ir preso. Visos jungtys daromos su digliuotomis plokstelemis.
  12. kiek tokio 10x15 kaina su pastatymu ? Kaina skaiciuojama nuo uzdengiamo statinio ploto.
  13. Ar ne tokiu variantu jus domites ? Idejau kelias nuotraukas, bet daugiau variantu yra www.primtela.lt . Pagal uzaskyma suprojektuojame, apskaiciuojame ir pagaminame medines santvaras ivairiu tipu.
  14. Sveiki O mes fermas atstatom ir statom naujas, naudojant medines santvaras. Santvaros aukstis, forma, priklauso nuo uzsakovo pageidavimu. Prikabinau kelis variantus, bet siaip, variantu gali buti labai daug. Ferma apskaiciuoja speciali programa, po to pagal brezinius mes jas pagaminam ir sumontuojam.
  15. Galime pasiulyti kitokius stogo irengimo variantus
×
×
  • Create New...