Jump to content

saulis

Nariai
  • Pranešimai

    7
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

saulis pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. saulis

    LENKIJA

    vienas pazystamas senokai vaziavo kabina belarus parsineze tai 1500 lt. sutaupe ir smagu ir pinigu liko, na kabina aisku ne padargas kuris tuoj gali subirti. O jei metal fach gamykla nuvaziavus Sokolkos miesteli ar ten yra mazmenini prekyba? Gal kas zino buvo?
  2. vakar buvome pasikviete Krekamavos firmos atstovus, parodeme savo gyvulius - tuirme ju apie 10vnt. tai uz grazius jaucius apie 700kg 4,30lt. uz telycias grazias 3,70lt. siulo.
  3. saulis

    Rulonų vyniotuvai

    Na kiek as maciau lenkiskus vyniotuvus tai jie pasitikejimo tikrai nekele. Labai patiko nauji mchale vyniotuvai. Siap jei projekta praeisiu tada as turesiu parduoti tvarkingus presa clas ir vyniotuva kverneland tarup, su rulonu pastatymu, paemimu per sona.... jei sudomins parasyk, aptarsime Taip, tikrai verta pabendrauti, domina mane vyniotuvas, zinau kolegu kuriuos ir class presas domintu, parasyk i man i el.pasta pabendrausime konkreciau [email protected]
  4. saulis

    Rulonų vyniotuvai

    presuoju su dirziniu New Holland 646 suspaudimas yra gerokai didesnis negu bugninio Claas 44 ir rulonus galima daryti iki 1,50m tad svoris gaunasi tikrai didelis, ar atlaikys lenku vyniotuvai dideli svori. Girdejau, kad su naujesniais inportiniais maziau reikia pleveles. Nes su lenku apsuki 20 rulonu 1,2 ant 1,2 o su importiniu iki 22 vnt. 1,2 ant 1,4m.
  5. saulis

    Rulonų vyniotuvai

    O gal, kas turite parduoti vyniotuva, arzinote kas turi, rasykit aptarsime.
  6. Sveiki, noreciau suzinoti apie vyniotuvu ipatumus. Zadu pirkti ir daryti apie 500 ritiniu i metus. Kokie ipatumai lenkisku, vakarietisku. Isanksto dekoju.
  7. saulis

    Rulonu plevele

    Gal kas galite patarti, koki vyniuotuva pirkti, daryt zadu apie 400 rulonus. kokie ju ipatumai, kas geriau ar lenkiski ar vakarietiski, ivertinant, aisku ir kaina.
×
×
  • Create New...