Jump to content

vilmis4x4

Nariai
  • Pranešimai

    55
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

vilmis4x4 pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

0

Reputacija

  1. turiu du, bedu pasitaiko, bet dirbti galima
  2. na as su savu 4 metus dirbau be vargo, tik pernai sugrybavo deze.Dingo A,B,C,D greitai jungiamos pavaros, ir zuikis prapuole. Aisku visko prisiklauses apie sezes nelaikyma, pamaniau kad dezei kaput. Tai isigandes ir neturedamas laiko remontui nusipirkau MF 7624 nauja. darbus apsidirbes pradejau ziuret kas nutiko, ir aptikau kad tiesiog dezes valdymo kompas nustipo, nupirkau nauja ir vel dirba. as salia naujosios akmenes gyvenu, is kur pats?
  3. As turiu 8130, ner blogas traktorius, tik nera kas normaliai ji ismano, viska tenka paciam aiskintis, zodziu esant gedimui nieko remontuot neprisisauksi, As ir is akmenes, jei ka gali atlekt viska kas idomu papasakosiu.
  4. na bent jau as tai geriau traukianti, turejau tik fendt 930 isinuomaves.
  5. pavasari arimuose 10, rudeni razienose 6-7
  6. na jau tik ne niva, pas niva tik 2 privalumai, kad dalys pigios ir ikrites net vienas pats gali isistumt
  7. vilmis4x4

    TKR-7

    Sveiki, pas mane 952 senas 2001 metu, nuo naujo jam pusiau sintetiniu pilu, ir nieko blogo nespastebejau, o kas blogai kad pas ji centrifuga?
  8. vilmis4x4

    GEDIMAI

    susitvarkiau sita beda, buvo dezes kompas nusproges, patarimas jei kas galvosit pato kompa remontuot, to nedaryti, nes tik laiko ir pinigu pralosite, poto vistiek nauja teks pirkti. kompa parsisiunciau is uk, nes kesko 4000+pvm prase o is uk 2600 lt gavosi.
  9. Sveiki, na isukau 400 mth, kazkokiu stipriu trukumu nepastebejau, esu patenkintas pirkiniu, galios tikrai turi kiek raso, 4 metru karata 30 cm gyliu traukia be vargo, kuro normaliai naudoja, skutant su 4 m rubinu 6-7 l/ha skutant su karatu apie 20 cm gyliu 10-11 ltr/ha ariant 15 ltr/ha. Gedimu apart tu kur auksciau rasiau neturejau. Valdymas pradzioje kiek sudetingas buvo, bet pripratus ir viska isiaiskinus, gan patogus , ir darbas sparciai einasi.
  10. ytariu pats nedirbi su tuo traktoriu , deja dirbu pats, ir ka tuom norejote pasakyti?
  11. kolkas taip, patenkintas, nor be gedimo neapsiejo, gerai kad jau po darbu buvo. Nusoko nuo skyvo ir susitryne generatoriaus dirzelis, atvykes servisas kazka izvelge itempejuje, tai pakeite ir ji ir dirzeli.
  12. Sveiiki, pasidalinsiu nuoroda i parrduotuve, ji estijoje, pirkau dalis rubinui, labai patiko, ir kainos geros, atsiuncia greitai. http://www.internetipood.com/en/flintkaubandus
  13. deze dyna6, nebandziau nieko, pirkau mf irgi nebandes, tik kirk konekesko kieme vazinejau,
  14. man sanaudos skutant su rubinu 10 ltr/ha, sejant su 4 metru horschu 8 ltr/ha, ariant apie 15 ltr/ha, del duru tai teisybe, reikia siektiek jegos jas uzdarant, del kratumo tai ir man kai pirma diena isvaziavau, pagalvojau kad is kabinos iskrisiu, ir kad is tu amortizaciju jokios naudos, bet patikrinau slegi padangose, o ten 2,5 atmosferos pripusta, sumazinau perpus ir nustojo visas kratymas.
×
×
  • Create New...