Jump to content

vilas

Nariai
  • Pranešimai

    163
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Apie vilas

  • Gimtadienis 07/12/1983

Vartotojo informacija

  • Lytis
    Not Telling

Miestas

  • Miestas
    Rokiskio r.

vilas pasiekimai

Dažnas dalyvis

Dažnas dalyvis (3/5)

1

Reputacija

  1. vilas

    T-150

    Nuimti kraterį, pripilti vandens radiatorių ir žiūrėti pro kurį šoną bėga.
  2. vilas

    SUNKVEZIMIAI

    Jei furine puspriekabė jau perregistruota kaip ZU, jos prie furos kabinti negalima. Kelių eismo taisyklių 207 p. numatyta, kad ''Draudžiama motorine transporto priemone tempti ne motorinių transporto priemonių priekabas.' motorinė transporto priemonė – tai bet kokia savaeigė kelių transporto priemonė, išskyrus mopedus Susitariančiųjų Šalių, kurios mopedus neprilygina motociklams, teritorijose, taip pat išskyrus bėgines transporto priemones. Pagal ši apibrėžimą traktorius kaip ir motorinė transporto priemonė.
  3. vilas

    Grūdų kainos?

    kokiu siurbliu siurbiat?
  4. vilas

    Velenų balansavimas

    http://www.ukmega.lt/contact
  5. vilas

    Velenų balansavimas

    Pavasarį balansavau smulkintuvo velena Kupiškyje "Ukmega". Meistras buvo ne vietinis, gerai nepamenu bet lyg ir iš Ignalinos tai gali būti tas pats.
  6. vilas

    Už kiek perkate žemę?

    Galima, tik jei brangiau parduosi turėsi susimokėti mokesčius.
  7. vilas

    Išmokos 2014-2020

    aš deklaruoju 169 ha ir taip pat gavau avansa ir šiandien už žalinima pervedė. o už praitus metus visas išmokas gavau tik pavasari nors patikrų nebuvo.
  8. vilas

    Miežių auginimas

    ka su tokiais mieziais darysit kur pagule, purksit dar pries kulima kad greiciau pribrestu? pirmi metai turiu panasiu zieminiu kvieciu tai nezinau ka su jais daryt..
  9. Kokybiskiau smulkins su plaktukais, bet ir ant TM 240 gali det plaktukus (vietoj dvieju Y formos vienas plaktukas), ant siu abieju smulkintuvu tvirtinimo ausu skaicius vienodas. Pats siemet ant TM 240 vietoj Y formos sudejau plaktukus tai tikrai kokybiskiau smulkina, bet ir kuro apie keturias litras sudegida daugiau vienam ha. ir patys plaktukai nepygus lyginant su Y formos, o vienas akmuo net keturis per kart numuse
  10. vilas

    Išmokos 2014-2020

    kad ne visi ta nuosavybe turi, nemazai tokiu su ilgalaike nuoma.
  11. Sveiki, priejo laikas keist smulkintuvui (Becchio & Mandrile tm 240) peilius, iki siol naudojau Y formos, bet kur retesne zole labai prastai smulkindavo, gal plaktukiniai geriau? kaina tai ju gerokai didesne tai gal geriau ir dirba kurie akmenu labiau bijo?
  12. vilas

    2pts6 perdarymas

    Sveiki, noriu pastiprint 2pts6 rema ir galvoju kaip tai geriau padaryt, siaip dauk kraut neplanuoju nes antborciai tik 30cm tai kazkur apie 7-8 tonas turetu tilp jei neklystu. Ar uztenka kokio 1cm storio juosta i vidu ivirint ar reikia kokio profilioto u formos metalo? Gal pasidalinsit patirtim
  13. tai negi nieks nezinot? deklaruoja kieno nors zmona atskirai, ar pas jus jos kaip ukio partneres?
  14. sveiki, iskilo toks klausimas ar gali ukininko zmona iregistruoti savo valda ir deklaruoti zemes, gauti ukininko pazimejima? nusipirkau is valstybes sklypa, pats jo niekada nedeklaravau ir nedirbau galvoju gal zmona galetu deklaruot? ar nebus tokiu atveju kokiu pazeidimu ar sankciju?
×
×
  • Create New...