Jump to content

Zumis

Nariai
  • Pranešimai

    30
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Apie Zumis

  • Gimtadienis 08/28/1979

Miestas

  • Miestas
    Telšiai

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Zumis pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

0

Reputacija

  1. Pastatų energetinis sertifikatas reikalingas statant, parduodant ar išnuomojant pastatus. Didesniems kaip 500 kvadratinių metrų naudingojo ploto viešbučių, administracinės, prekybos, paslaugų, maitinimo, transporto, kultūros, mokslo, gydymo ir poilsio paskirties pastatams. Pastato sertifikatas būtinas ir parduodant ar išnuomojant pastato dalis (butus, kitos paskirties atskiro naudojimo patalpas); Bendrų ir specialiųjų statybinių darbų sąmatų sudarymas statybos įmonėms bei privatiems asmenims. www.energetinisauditas.lt tel:+37063363531 el.paštas:[email protected]
  2. Zumis

    sraiges

    Parduodami arba išnuomojami domenai tinkantys sraigių augintojams: Domenas Registruota Galioja iki snailsfarm.net Kovo 22, 2010 Kovo 15, 2014 Domenas snailsfarms.com Kovo 22, 2010 Kovo 15, 2014 Domenas sraiges.com Kovo 16, 2010 Kovo 9, 2014 Domenas sraiges.eu Kovo 16, 2010 Kovo 24, 2014 Domenas sraigynas.lt Rugpjūčio 26, 2009 Rugpjūčio 19, 2014. Dėl detalesnės informacijos AŽ Kadangi pats planavau užsiimti šia veikla todėl ir registravau domenus, bet verslo taip ir nepradėjau.
  3. Zumis

    Kvečiame į "Vembūtų vasara 2010"

    Visus forumiečius maloniai kviečiame 2011 birželio mėn 24 d. - 25 d. (ilgajį savaitgalį) į renginį "Vembūtų vasara 2011" Vembūtuose Telšių rajone. Daugiau informacijos www.vembutai.lt
  4. Zumis

    Kvečiame į "Vembūtų vasara 2010"

    Vedėją ištraukė iš televizijos , o jei kalbant rimtai buvo žmogus atvažiavęs nufilmavo porą laidų, patiko tvenkinys aplinka, idėja apie varžybas ir pagr. organizatorius pakvietė prisidėt. Tikėkimės, ausriau nebus taip blogai kaip rasai .
  5. Visus forumiečius maloniai kviečiame birželio 26 (ilgajį savaitgalį) į renginį "Vembūtų vasara 2010" Vembūtuose Telšių rajone.
  6. Zumis

    pasidalinkim juokingom foto

    Ekonomiškas transportas
  7. Zumis

    Apie meslides

    praejom kryziaus kelius ir pagaliau priejom prie statybu, statomas praktiskai beveik visas igilintas rezervuaras su gelzbetonine perdanga ir apzeldinimu, toks kompromisas, pinigu svaistymas, bet kitokio pasirinkimo neturejom... O kokiu tikslu projektuotojai įrašė perdangos apželdinimą?
  8. Zumis

    pasidalinkim juokingom foto

    Lietuvoj alus originaliausias
  9. Zumis

    Ka pasesi 2010

    Paroda padarė įspūdį, kaip pirmą kart dalyvavusiam ypač technika , bet pagrindinis tikslas buvo seminaras apie melioracijos atnaujinimą. Kaip nebūtų gaila seminaras nuvylė, buvo labiau pažintinis ir informacinis, o iš pavadinimo buvo kilę minčių, kad gerb. pranešėjas aptars šiemetinių gautų paraiškų klaidas nes jų gavo 88, patars ko venk pildant kitam sezonui, kokios gali būt naujovės ir t.t.
  10. Gerb. Liu, Noriu pasiteirauti kaip jums sekasi ar jau įsigijote motininę bandą?
  11. Ideali vieta Žemaitijoje mėgstantiems pailsėti su meškere rankose http://www.vembutai.lt arba http://www.zvejuvarzybos.lt P.S. Klaidelė ištaisyta dabar turėtų veik abi nuorodos.
  12. Zumis

    skaitmeninė televizija

    Galos lengvai nenusikratysi . Turiu priedėlį prie paprasto teliko rodo visus lietuviškus + BBC strong srt 8100 su hdmi jungtini ir usb skaitytuvu, visai padorus daiktas už tokius pinigus 249Lt.
  13. Taip internete yra visko nemažai, bet nebūtinai kas tinka vienoj ar kitoj šalį pritaikysi ir Lietuvoje, nes gali skirtis klimato sąlygos ir t.t. Kiek žinau seminarai vykę Lietuvoj apie vynuogines sraiges buvo mokami, todėl ir iš jų nieko už ačiū negausi . Šitam versle pradžių pradžia ir yra žinios, taip vadinamas "know-how" technologija, kuri kainuoja nemažus pinigus. Juliasas teisus, kam išradinėt dviratį jei galima pasinaudot jau kitų nueitu keliu ir vengti klaidų.
  14. Zumis

    Antivirusinės programos

    Mažiausiai kompiuterio resursus, pagal atliktus tyrimus valgo ESET NOD32, legali žinoma yra geriau, bet kartais kai nėra galimybių tenka naudot nelegalią. Dėl Nodo galiu patart parsiunčiat legalią demo o paskui iš vieno puslapio kas mėnesi atsidarot puslapiuką nusirašot kodus ir serialus ir nereikia jokiu cracku nieko siųstis nereikia, ir taip pratesiat sėkmingai programos gyvavimą.
×
×
  • Create New...