Jump to content

Alvys

Nariai
  • Pranešimai

    7
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Alvys pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Pasikeisk aušinimo skystį ir nekais (nebent tu ten į didžiules įkalnes šienauji). Pas mane YANMAR1802 ir jokių problemų su 1,35 lenkiška šienapjove dirbant- vietovė nėra lygi. Transportinėje (ištiesta išilgai traktoriuko)šienapjovė dėl mažo traktoriuko svorio daro jį "žirgu", reiks kokią metalinę dėžę prisukti prie priekio.
  2. Alvys

    Karas su žole

    Kodėl nerašot? Nejaugi pas jus žolė dar neauga ir dėl to tema neaktuali? Kokius agregatus (žolės pjovimo, smulkinimo) mažam traktoriui naudojate? Kokie įspūdžiai?
  3. Alvys

    Karas su žole

    O kaip su šienapjovės svoriu ~320 kg., ar neatsveria traktoriuko darbinėje ar transportinėje padėtyse?
  4. Pažiūrėk pas juos www.gringrasas.lt/‎
  5. Prie mano yanmar18 siūlo lenkišką 1,35 m. pločio šienapjovę. Ar tiks mano traktoriukui, ar ne per sunki. Gal kas jau turit ir naudojat tai prašyčiau pakomentuoti. Ačiū.
  6. Prašau patarkite kokį žolės smulkintuvą prie traktoriuko YM180d. Žolė didelė, laukas nėra labai lygus, gali pasitaikyti akmenukų. Dėkoju. Man siūlė lenkišką šienapjovę, tik kad šieno tai man nereikia.
  7. Tai gal geriau t25. Pigesnis remontas. O tiems Japoniškiems tai padargų prikabinimas problematiškas- reikia pirkti papildomas geležis, tai darbinis ne į tą pusę sukasi ir pan. Pats ieškau mažo traktoriuko, tai kaip tai linkstu prie t25. Norėtusi, kad pakomentuotų patyrę specai. Iš anksto dėkoju.
×
×
  • Create New...