Jump to content

Carbon

Nariai
  • Pranešimai

    83
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Apie Carbon

  • Gimtadienis 11/30/1969

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Carbon pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

0

Reputacija

  1. Carbon

    Smulkintuvas KIR-1.5

    Jau 6 metai,kaip smulkinu po 26ha zoles per sezona. Sugaistu ~7d. Pirkau nenauja, keiciau veleno guolius ir kardano kryzme. Keliose vietose teko pavirint rema. Atejo laikas keist dirzus. Gal kas zinot ismiera dirzu? Kiras 1989metu.
  2. Galines T40AM padangos 13.6R38. O priekiniu ismatavimai kokie?
  3. Sveiki. Gal kas zinot, kokie guoliai stovi ant smulkintuvo KIR-1.5 veleno?
  4. Carbon

    oro kompresorius

    http://www.mechanica.lt/index.php?cid=476
  5. Nuo viniu irgi puva? Kam juos zadi naudot?
  6. Negi niekad nematei sudegusio angaro?
  7. Uztektu ir 50kw, bet pakura malku sudegtu labai greitai ir reiketu daznai kurstyt. 70kw kurentusi gerokai ilgiau. Katilu kainos skirtumas juk nera "mirtinas" o konforto su 70tu daugiau...
  8. Jei teisingai supratau, tai kitamet bus sildoma ~500m2 plotas arba 1500m3 turis? Ar sildoma bus radiatoriais? Jei taip, tai jums tiktu duju generacinis katilas Atmos DC70S. Jis, kaip ir visi duju generaciniai katilai brangokas, bet sildant dideli plota labai jausis malku ekonomija. Malkas butina laikyt dengtoje malkineje. Pigesnis ir netoks jautrus kuro dregnumui butu Kalvis 2-70, bet jis nebus toks ekonomiskas kaip Atmos. Mes gyvenama nama 400m2 (1200m3 turio) sildom Atmos DC50S. Labai patenkinti
  9. Carbon

    SOS vanduo rusyje

    Paklotas aplink nama drenazas padetu tik tuo atveju, jei ji bus kur nuvesti, t.y. jei yra koks gatves lietaus drenazas ar pan. Jei salia gatves tik griovys, tai garantuotai neuzteks gylio. Drenazinis siurblys tiketina nepajegs susidorot su tokiu vandens kiekiu o ir dregme rusy bus didele. O kokia situacija kaimyniniuose namuose? Pasiteiraukit, kaip kaimynai issprende sia problema. Mano kaimynu garazu rusius uzsemdavo iki metro gylio, tai uzteko atkast pamata ir zemiau jo paklot drenaza ir vanduo dingo. Pamato nehidroizoliavo!
  10. Carbon

    Blokeliai

    Man patinka! Birzelio 1d. lauke termometras rode +32C o pirteles viduje +20C. Kaifas!
  11. Carbon

    T-40

    Ale kokia klyzma apturejau! Nutruko nailoninis pavalkelis, kuriuo buvo pyne prirista, uzkrito laidai ant ismetimo kolektoriaus, nudege izoliacija ir uztrumpino. Siluminis nesuveike ir uzsidege laidai po skydeliu Dabar turiu grazaus darbo - laidus persivedziot.
×
×
  • Create New...