Jump to content

tadasg

Nariai
  • Pranešimai

    3894
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    17

Visas nario tadasg paskelbtas turinys

  1. tadasg

    Vasarinis rapsas

    As seciau pupas. Didesne tikimybe kad prisikulsi derliaus kazkokio. O su vas rapsu neaisku kas ten bus. Uzdziovins ir nesudygs.
  2. tadasg

    Sėklos - Perku / Parduodu

    Reikėtų 2t žirnių aplink Raseinių, Kėdainių, Kelmės, Radviliškio kraštus. Tiktų ir c4 ar c5
  3. tadasg

    Sėklos - Perku / Parduodu

    Turiu Fuego c3, ant Dubysos kranto link Šiluvos važiuojant.
  4. Pas manęs normaliai su šita vieta. Pamalta, bet kažko baisaus nėra. Neteigiu niekam kad Manitou Nr1, aš antra 940 rinkausi principe dėl trijų dalykų - belaipsnės dėžės, visi padargai manitou užkabinimo ir žinomas valdymas bei bėdos, nes kieme stovi mažesnis toks pat. Žiūrėjau Case, bet neturėjo pasiūloj 9m strėlės. O kitų gamintojų tieisiog nebandžiau, galbūt geresni yra.
  5. 940 su belaipsne dėže naują pirkau. O 735 prieš 7 metus pirkau su 2000mth. Jei kalbame apie padargų užkabinimą, nepasakyčiau kad buvo pamaltas. Apskritai, natūraliai tas užkabinimas malasi, nemanau kad dėvėtą perkant to ne bus pas JCB ar CLAAS ar Merlo. Viskas nuo priežiūros ir ką ten veiki su tuo prikabinimu. Vieni po kiemą priekabas valkioja ant to užkabinimo užsikabinę, kiti dar ką kilnoja. Apie Manitou galimybes ir patogumą nespręsčiau vien tik iš padargų prikabinimo išmalimo
  6. Manitou. Kitų tik komercinius susirinkau, bet praktiškai nesvarsčiau. Turėtas tarnavo puikiai, plius kaušų, šakės to užkabinimo, tai kam ką keisti. Dabartinis 940 su belaipsne dėže, smagus aparatas. O kainos visų panašios.
  7. aš rinkčiausi 9 m strėlę ir 4 t kėlimą. turėjom 7m ir 3,5t kėlimą, nusipirkom 9m ir 4t, jaučiasi pasiekiamumo ir krovinio dydžio pakėlimo skirtumas. Tik tos apsaugos kartais nervina, senesniam to mažiau
  8. ne priekabom tampyti skirtas teleskopas. Visos dėžės ir tiltai laiko kai dirbama krovos darbai o ne transportas valkiojant prikrautas priekabas.
  9. tadasg

    pupu auginimas

    SEIA skambino neseniai, klausinėjo ar pupų turiu. Ką moka, nepamenu.
  10. tadasg

    pupu auginimas

    Žiūrint koks tas priesmėlis dar. Auga pupos visur.
  11. tadasg

    Griovių smulkintuvas

    Marolin, 1,2m galva. Pagal parametrus pakanka ir 100 ag traktoriaus.
  12. tadasg

    Griovių smulkintuvas

    Nežinau kaip smulkinate, bet aš smulkinu griovius 7 m siekiu su 135 ag fendt 313, niekas nekyla ir nevirsta. Tikrai būna kad išsiilgini visą kad pasiektum griovio dugną, bet traktorius stovi ant visų keturių ratų. Jau du metus taip dirbame.
  13. Aš su FS dirbu, pats tas pilka spalva, Net sakyčiau kad reikia 13km/h važiuoti kad gerai virš 1 bar slėgis būtų ir gerai sudengtų. FD neteko naudoti.
  14. Iš atstovo, žinai ką gausi. Nebandžiau analogų, klausimas ar pasiūlos yra.
  15. TIk su viena juosta žiūrėkit bredalį. Turiu b7, kalkinam be problemų net ir drėgnas kalkes.
  16. VBS kalba, kad po metų kitų bus bėdų su RTK signalu dėl senų modemų, kurie palaiko tik 2G arba 3G ryšį. Nes mūsų operatoriai uždarys tuos signalus ir liks tik 4G ir naujas 5G . Jau šiemet pastebėjau kad iš 3G liko tik 2G ir ilgiau užsikraudavo. Sprendimo būdas bus labai paprastas - keisim senus gerus modemus į naujus.
  17. tadasg

    No-till

    Man labiau panašu į prispaudėjus už diskų, nei į valytuvus. Nes kitaip nėra kuo uždaryti vagutės
  18. Paslaugos teikėjas siūlydamas savo paslaugą reglonuoti rapsą su dronu, pasakojo, kad kažkuris ūkininkas regloną dronu išpurškė ir ale po dienos važiavo kulti nes jau buvo suveikęs reglonas
  19. tadasg

    No-till

    Matau valo prieš trąšų diskus? O kaip su sėklos diskais? Yra valytuvai prieš juos? Ar čia pirma dėžė sėja o galinėje trąšos?
  20. tadasg

    zieminiai mieziai

    Kokią normą sėjot linijinius? Gal per tankiai?
  21. Turiu xl 425 su tokiom lėkštėm jau 5 metai. Guoliavietės neišsiplakė, šokinėti nešokinėja, nebent daug augalinių liekanų. Durpynę ir lakiam smėlį stebuklų nėra, jei tikra durpė, stumia ir dar kaip, kemšasi tarp diskų, neišmeta žemės. Aš durpynuose nieko nedarau, ir sėju su rapisu tiesiai prisikėlęs jį, nes ir tas stumia.
  22. tadasg

    Trašų kainos

    pagal Jūsų išvardintas sąlygas, netręšus gauti tą patį ar panašų pelningumą kaip ir viską padarius, reikia būti optimistu.
×
×
  • Create New...