Jump to content

Loba

Nariai
  • Pranešimai

    142
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Apie Loba

  • Gimtadienis 10/30/1981

Vartotojo informacija

  • Pomėgiai
    Tikras dosnumas ateičiai yra viską atiduoti dabarčiai.

Kontaktai

  • Interneto puslapis
    http://www.loba.lt

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Loba pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

0

Reputacija

  1. O kaip jie gali duoti ta nauda, jei nieko nesiruosiat net bandyti? Nes as maciau kad duoda, bet jus dabar sakysit, kad tai visika nesamone.
  2. O nenaudojant kaip sužinoti ar jie duoda nauda ar neduoda? Kaip tik norejau paklausti to paties
  3. Be abejo galima laistyti ir alum, ir rugpieniu, ir raugintu kopustu sunka, taciau tai visiskai nelogiska Kaip tik todel ir yra atrinkti konkretus mikroorganizmai skystyje.
  4. Paziurek cia: http://www.loba.lt/index.php/em-technol ... u-auginime rekomenduoju isbandyti. Nustebsi pamates efekta Beja... Yra Ekoagros patvirtinimas, kad tinka ekologines gamybos ukiams.
  5. Loba

    Triušių ligos

    Gerbiamieji triusiu augintojai. Norejau paklausti ar jusu tarpe yra kas bandete EM-Probiotikas? Noreciau suzinoti atsiliepimus. Aciu!
  6. Cia jei kam idomu nuotraukos darytos pas vienu ukininka, kuris naudoja EM
  7. Sveiki gyvi visi. Loba niekur nedingo, tiesiog truputeli zemdirbystes sriti pristabdem Yra sriciu kur reikia labai paskubeti, nes jei nepadarysi dabar tai nebepadarysi niekada. Norint ivesti EM i zemdirbyste ir pamatyti tikruosius rezultatus reikalingas visiskas atsidavimas tam, nes viena kita klaida ir pasitaisyti galesi tik po metu Jei viskas klostysis kaip sumanyta (o taip beveik nebuna) gal prie sitos temos grysime pavasari. Kad grysime tai tikrai. Cia tik laiko klausimas (kada tam galesime skirti tinkama demesi). Del tu filosofiniu pamastymu, kad jei mikrobai duotu tokius gerus rezultatus, tai achema jau butu uzdaryta tai galiu pasakyti tik tiek, kad Roma irgi ne per viena diena pasisitate O siaip tai nemanau kad mineralines trasos greit isnyktu net jei visi isitikintumet patys EM daromu efektu. Siulau geriau pamastyti kodel Mikrobiologiniai preparatai taip greit plinta po pasauli. Noriu atsiprasyti Drapox,kad pamirsau pasukti rudeni. Tiesiog kaip ir sakiau laikinai nuo zemdirbystes nuejom i keleta kitu sriciu (zinoma tai nepateisinama, bet taip jau gavosi). Kaip ir kalbejome, pirmais metais sunku tiketis rezultato, net naudoji per visa cikla,laikantis visu rekomendaciju. zinoma yra zemdirbiu, kurie jau pirmais metais pastebejo kazkokius rezultatus, bet as nemanau, kad reiketu juos imti kaip fakta. o siaip jei atsirastu zmoniu, kurie nori rimtai isbandyti sita produkta tai mielai prasom Tik is karto turiu pasakyti, kad tikrojo rezultato laukti reikes bent tris metus ir butinai laikytis visu rekomendaciju.
  8. Loba

    ALIO KIAULIU AUGINTOJAI!

    Galiu pasakyti kaip priauginti po 900 g is 2,8 kg pasaru per para
  9. Loba

    TIK EKOLOGISTAM !!

    Nezinau ar skutikas suaktyvina. Mantik idomu ar jusu nuomone aplamai piktzoliu dygimo ir augimo suaktyvinimas rudeni padeda sumazinti ju kieki. O kaip suaktyvinti tai as zinau
  10. Loba

    TIK EKOLOGISTAM !!

    O nemanot, kad yra tikslinga suaktyvinti jų augimą iš rudens? Jei seklos neuzsikonservuotų ziemai, o sudygtų ir pradėtų augti, ar jos neissaltu?
  11. Daugiau informacijos apie EM technologijas http://www.loba.lt/index.php/em-technologijos
  12. Loba

    GAL KAS AUGINA STRUČIUS?

    Salia Kauno yra Struciu Genetikos Centras. Gali ten pabandyti.
  13. Loba

    Galvijų ligos

    Kad man nera galimibiu atskirt pasmane karves zindenes bandziau as elektrolitu girdit viskas ok pradedu piena duot vel tas pats.Reiks ferma kalkint kitaip nieko nebus kelis metus tokiu problemu nebudavo.Sitie versei viduriuoja kurie gime fermoj tai visas karves likusias i laukus ir daba ira tris karves apsiversiavusios lauke kolkas tiem versem nieko neviduriuoja matisim po kokios savaites. Manau bus idomu pasisikaityti http://www.loba.lt/index.php?option=com ... Itemid=940
  14. nedideliais kiekiais visi augina
×
×
  • Create New...