Jump to content

Dzūkas

Nariai
  • Pranešimai

    4
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Dzūkas pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Dzūkas

    karvių sėklinimas

    Laba diena. Kurioj vietoj Lazdijuose gyvenat? Šiai dienai turiu bulių Etaloną, galėčiau pasėklint, jeigu netoli gyvenat Tel nr. 861271611
  2. Dzūkas

    Galvijų ligos

    O kaip dėl makštų kritimo.Ar laikote tokias karves ar brokuojate.Pas mane dabar po trečio veršio,bet makštys pradėjo lysti,kai buvo veršinga antru veršiu,buvo gana didelis veršis.Trečiu veršiu likus apie tris mėn. iki veršiavimo pakėliau užpakalį,bet po truputį rodėsi vistiek.Apsiveršiavo gana nesunkiai nors ir belgų mėlynais buvo sėklinta,bet veršis mažesnis negu pernai angusu.Dar galvoju laikyti.Matęs kitų tai makštys iškrisdavo pilnai,kišdavo atgal,bet kai apsiveršiavo tai pardavė mėsai.Dar apie belgų mėlynujų veršelį ar jį apsimoka auginti ar geriau parduoti mažą.
  3. Dzūkas

    Mėsinė galvininkystė

    Ar verta auginti belgų mėlynųjų buliuką,ar geriau parduoti mažą.Auginant,kaip jis auga lyginant su kitų mėsinių veislių mišrūnais.
  4. Man pasiliko iš karto. Galbūt priklauso nuo sėklintojo. Ir girdėjau, kad sperma Diuaro inde turi būti apsemta azotu. O jei azoto trūksta gali pakenkti spermai. Parašykit, ar Belgų mėlynais sėklintos sunkiai veršiuojasi.
×
×
  • Create New...