Jump to content

verslininkas

Nariai
  • Pranešimai

    83
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

verslininkas pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

0

Reputacija

  1. Ne pieninius =) Su sarole apvaisinti. Misrunai zodziu. Na tai kiek plius minus 500lt? 700lt?
  2. Sveiki Sorry, po darbo rasiau =)) Aciu, kad pataiset. Na jo siaip ant asfalto uzaugau, bet turiu tokia silpnybe gamtai Ne, uz dvi stukas as jau nupirkau keleta keturkoju pieniniu, db jos atsivede dar keleta ir galvoju ar plesti banda ar parduoti sitom juokingom kainom Manau reikia plesti. Tai ir idomu kiek dar reikia bapkiu ikisti? Kas ukininkauja gal zino kiek visa tai kainuos? taip grubiai + - ? Aciu uz ats.
  3. Sveiki, gal kas zino ar skaiciavosi. Kiek kainuotu uzauginti karve nuo mazu dienu iki kol pradeda duoti pieno? Neskaiciuojant darbo tik miltus ir visus butiniausius priedus. Ir kiek menesiu tai trunka? Aciu uz ats.
  4. Skaiciau, kad Norvegija kol savo salies produkcijos neparduoda "suvartoja" is kitur neperka. Kodelgi mes pastoviai kaip kokie primatai isradinejam dvirati? Juk jis senai israstas reikia tik pasizvalgyti po stabiles valstybes Galite tai ir pasiulyti savo ministrui butu bent gera pradzia. Mazas zingsnelis i prieki. O kalbu lietuviai jau prisiklause aciu daugiau nereikia
  5. Gyvo svorio 1050 kg? Ai kalbi apie karves O kiek maximum Sarole karves buna kg? kas buvo uzaugines kokia uzaugines?
  6. verslininkas

    Zemes ukio paslaugu kainos

    O kiek plius minus is hektaro rulonu iseina pas jus? Zinau kad nuo zoles priklauso bet apitiksliai?
  7. O kiek isejo jei ne paslaptis? Kiek jautis svere mazdaug?
  8. As kai buvau Anglijoje man vienas zmogelis pasakojo kaip nutiko jo draugeliui jis augino apie 500 mesiniu galviju. Ir nusprende dar plestis iki 1000 galvu. O kas dirbe Anglijos ukiose girdejo kad pas juos ten zeme paveldima is kartos i karta. Tai isivaizduokite kiek Anglijos karaliene turi zemiu Tai va tas zmogelis man pasakojo kad Anglijos Karaliene kontruoliuoja rinka ir neduoda paprastiems ukininkams labai smarkiai issipliesti. Sako ji turi daug draugu ir pazystamu valdzioje ir kai zmogelis pasieke ta 1000aja riba atvaziavo inspekcija veterinarijos tipo uzfiksavo kazkokia lyga ir visus galvijus isskerde. Zmogelis pradejo domietis kas per velnias ir gandai gandais suzinojo kad tipo Karaliene stebi ukininku galviju skaiciu ir neduoda jam kilti. Tas ukininkas suprato kad 1000 galviju yra maximumas ka jis gali auginti. Spjove i viska ir uzsieme augalininkyste. Tokios Anglijoje baikos sklando Idomu aisku ar tiesa.. Pasirodo net ir Anglijoje yra savotiskos "Maximos" Vaidasj o po kiek jie perka galvijus? Ir zeme po kiek ten galima issinuomoti?
  9. O kiek tavo sefas ju augina? Ir kaip jam sekasi? Kaip suprantu jis Airijoje juos augina ar ten parduoda?
  10. Tai gal jau Lietuvoje yra kas idiegti galetu palydovine traktoriaus valdymo sistema vagų darymui? Butu bajeris pamatyti koki Belarusa su tokia iranga laukuose Jei yra kokia firma gal galima kontaktus?
  11. iki 1000lt ziurint kokia veisle kiek jiems laiko ir kaip skubiai pardavejui reikia lt Paieskok skelbimose ir dazniau juos perziurek nes geri pirkiniai su gerom kainom ilgai neuzsilaiko. Jaras nieko asmenisko, bet as jau puse metu neziuriu TV nes ten tik Kryze! Kryze! Realiai sitas visas meslas ir zmoniu bauginimas reikalingas tam, kad lengviau butu civilius valdyti ir mokescius didesnius rinkti. O tu net tokioje nekaltoje temoje kaip "Mesine galvininkyste" politika sugebi ikisti Patarimas geriau nueik i baznycia ir uz mus visus pasimelsk, kad Grybauskaite viska istaisis ir pastatis ka reikia i vieta
  12. Reikia priminti tema TAI KOKI TRAKTORIU PIRKTI? As manau pradziai kas ziuri tai tinkamiausias MTZ 1025 iki 80 hektaru. Vienas ukininkas man patare sako jam patiko traktorius sis pats pasitaisai sistema nesudetinga detaliu visur pilna. O paskui sako gali ir galingesni kai prasiplesi
  13. Ka turi omeny sakydamas priklausomai kaip bus galvijai laikomi? Kokie variantai yra?
  14. Sveiki! Man idomu kiek kartu per diena jus seriat savo grazuolius mesinius? Ir gal kas zino koki varianta kaip galima butu suzaisti, kad reiktu reciau galvijus serti? As is miesto, o galvijai kaime apie 40km dabar galvoju ar yra kokiu variantu, kad tarkim prikrovei savaitei sienainio, sieno ar kazko panasaus ir savaite laisvas? Nereikia tik iskarto kritikuoti jei visas pasaulis butu pilnas kritiku lempute dar iki siol isradinetu Gal kas uzsienije mate kazka panasaus>? Ar skaite?
  15. Vienuolynui(moterų)pabandyk pasiūlyt .
×
×
  • Create New...