Jump to content

Gerdzia

Nariai
  • Pranešimai

    10
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Gerdzia paskelbtas turinys

  1. Gerdzia

    Šilauogės

    10 - 15 metu senumo
  2. Gerdzia

    Šilauogės

    Sveiki, o tinka pjuvenos 10-15 senumo? Vienos yra svarios kitos su priemaisom (pagaliais, zemiu biski gali but).
  3. Gerdzia

    Šilauogės

    O nieks nebandėt pūdyt pjuvenų su bakterijomis kompostavimui?
  4. Gerdzia

    Šilauogės

    Super nu ir paskutinį klausimas. Aš planuoju kasti 0.90m pločio ir 0.50m gylio griovius. šviežias pjuvenas 30cm bert į dugną kartu su konkorėžiais, o kiek liko durpes rūgščias. Mulciuot pušų žieve ir spygliais bei konkoreziais, vėliau gal ir pjuvenomis. Taigi kaip tada sakei darysiu įdubimą sodint silauogiai kur bus tik durpes, bet man idomu kada reikia tręšti amonio sulfatu ir sieros milteliais. Mest gal į dugną ant šviežiu pjuvenų ar ant viršaus pasodinus šalia šilauogiu?
  5. Gerdzia

    Šilauogės

    Ačiū už visus atsakymus labai vk_ :). Bet turiu dar viena :).O kaip geriau rudenį išsikasus grovius iskart sumest šviežias pjuvenas ant dugno ir durpes ant viršaus ir laukt pavasario ir tada sodint ar geriau iškasus griovius rudenį, pjuvenas ir durpes sumest pavasarį prieš sodinant? Klausiu nes privažiavimas prastas kai šlapia pas mane tai noriu rudens pradžioj susivest durpes ir pjuvenas.
  6. Gerdzia

    Šilauogės

    O tokiu atveju sodinant su šviežiomis pjuvenomis reikia dėt azoto trąšų į duobe ar sieros miltelių ?
  7. Gerdzia

    Šilauogės

    O kuris tavo manimu variantas geriausias ? 1. Maišyt durpes su pjuvenomis šviežiomis ir padaryt kibiro dydžio duobe sodinimui? 2. Ar pilt tik durpes ir mulciuot su pušų žieve ,visokiais spygliais ir kankoreziais? O kai kalbėjai apie apibarstyma tarpu tai vagoje kur šilauoges turėjai omeny ar tarpą tarp eilių šilauogiu ?
  8. Gerdzia

    Šilauogės

    Sveiki. Kiek domėjausi sodinant šilauoges reikia papuvusių spygliuočių pjuvenų ,tai tarkim kiek jos laiko turi pagulet kad galima butu dėt į sodinimo duobe?
×
×
  • Create New...