Jump to content

gediminas 11

Nariai
  • Pranešimai

    13
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Plungė

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

gediminas 11 pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. gediminas 11

    sveiki.

    įdomu ir man, turiu kontaktus iš Rusijos , Ukrainos, bet jie nesiunčia, kad vet. tarnybos nepraleidžia. turiu anglijos eparduotuves , bet jir į LT nesiunčia, nupirko dukra , ji gyvena Airijoje, per 2 savaites gavau, 16 eu. 50 skiltelių tik 30 pasodinau šiais metais, kitas dovanojau. Jie vadinasi vokiškai : Elefantknoblauch.
  2. gediminas 11

    Česnaku auginimas

    ačiū, broli, ATŠOKU nuo to.
  3. gediminas 11

    Česnaku auginimas

    Sveiki, mane domina kokių reik popierių česnakams auginti? kur kreiptis del žemės, deklaruoti reik žemes, seklą ir t.t. - noriu auginti oficialiai. Ačiū
  4. Sveiki, parašykit kas auginat Dramblinius česnakus? Įdomu.
  5. labas, tik pirmi metai kai sodinau česnakus. Seklą pirkau Alytuje Jazminų turguje ir tau patariu nes turi labai geros seklos po 4 eurus. Pirkau pradžiai 10 kg., bet auginsiu su laiku daugiau esu neįgalus laiko turiu. prisižiūrėjau visokio velnio yuotubėj apie česnakus, patiko vienas momentas kai česnakų neuimi pirmu kartu, o palieki antriems metams ir antrais metais nuimi, rašo, kad derlius dvigubas. Bet dar vis galvoju.

  6. gediminas 11

    Česnaku auginimas

    manau sodinti galima iki pavasario - žiemos metu jai nera sniego ir sausa, kalbu apie žieminius. aš savo sejau lapkričio 24, po lietų.Žemę sukasiau, mešlo nedejau. Bet dar galvoju kad sesiu dar nors seklos pirkti yra, bet bijau, kad neįkištų minkštų česnakų. Tiesa, žieminius galima seti pavasarį tik anksti ir nuimti reik kuo veliau. Ši info yra iš Interneto.
  7. gediminas 11

    Česnaku auginimas

    labas, gaminamas geras gerimas.
  8. gediminas 11

    Morkos

    daug, sveikinu ir linkiu gero derliaus
  9. gediminas 11

    Česnaku auginimas

    A, dar domina "rakambol, slonovie" česnakai, turiu kontaktų, bet nieks nesidalina - neparduoda nes uždrasta vet. tarnybų , kalbu apie rusiją, ukrainą.
  10. gediminas 11

    Česnaku auginimas

    sveiki, šiais metais pasejau 10 kg, - lapkričio 24 d. daigams pirkau Alytuje , puiki sekla. Rinka Lt yra , bet nenoriai visi komentuoja. Girdejau, latviai gerai perka česnakus Lietuvoje. Klauskit pakomentuosiu.
×
×
  • Create New...